פגע וברח!

פגע וברח!

אני חייבת פשוט לשתף אותכן. אתמול אחהצ עמדתי ברמזור כאשר הרכב שלי פשוט עף לנתיב שלידי. 3 בחורים צעירים על 2 קטנועים ניכנסו ביץ ניסיתי לצאת מהרכב והם טרקו לי את הדלת ואחד אמר לשני סע סעץ הם פשוט ברחו! אז את הרכב אפשר לתקן-כפרות-נכון? זה רק כסף. אבל ההלם שלי היה מהבחורים הצעירים האלה! הם פגעו ןפשוט נסעו! אני עדיין בהלם! אבל אני בסדר. רק רציתי לשתף.

אילתית 2

New member
ברוך השם שאת בסדר ../images/Emo57.gif

לא מבינה מה קורה במדינה שלנו בתקופה האחרונה עם כל הפגע וברח...האלימות...הפשעים...ממש קשה להבין ולקבל טוב שאת בסדר

תודה, דבר ראשון

אמרתי תודה לאדון למעלה ואחכ ביקשתי ממנו שילמד אותם איזה שיעור. שכחתי לציין שהיומנאית במשטרה שאלה אותי מה אני עושה אז אני שאני בצד בהלם והשוטר אמר לה לבשר לי כשאתעורר מההלם לבוא לתחנה. מיותר לציין שהלכתי והוצאתי עליו את כל העצבים שלי...חחחחחח

לא היו מצלמות

והשוטרים לא התרגשו בכלל. השיחה הראשונה שלי היתה ל100 והבהמה שענתה לי שאלה אותי מה אני רוצה מרדף וכשעניתי כן היא אמרה שהמשטרה לא יכולה. הם בטח עסוקים...

על חברים שלנו זרקו בקבוק תבערה

בכביש 1 (כן כן!!) לפני כמה חודשים. במשטרה אמרו שם לא קרה כלום אז אין להם מה לעשות. אז אני ממש לא מופתעת..

תירתיר

New member
טמטום שובר שיאים

אם הבקבוק לא גרם נזק אז אין מה לעשות מה זה משנה בכלל? ולמה מגיבים רק על טילים שפגעו בבני אדם ולא על כאלו שהתכוונו לפגוע ולא פגעו??? זה אותו הדבר. המשטרה מנוונת ופועלת בידיים קשורות. הדבר היחידי שהם מסוגלים לעשות על הכביש זה בדיקת רשיונות.

גם כשיש מצלמות הם לא עושים כלום

יש לי מצלמה איתי ברכב ולא משנה כמה תמונות יש לי של נהגים עבריינים (כולל נהגי אגד ודן) אף אחד לא מוכן לעשות עם זה כלום (גם לא באגד ודן, לא רק במשטרה). מבחינתם אם אני לא שוטרת הצילומים שלי לא רלוונטים... עם התנהלות שכזו לא פלא שכמות ההרוגים בכבישי ארצינו רק הולכת וגדלה. שמחה שאת בסדר

פשוט מחריד!

אני לא מפסיקה לחשוב על זה שהם בתכלס ילדים ולא איכפת להם ואי אפשר לשפוט אותם משום שניבהלו אבל בכל זאת-איך אפשר לברוח? מתי איבדנו ערך לחיי אדם!!

אפשר לברוח כי אין מספיק הרתעה וענישה

וזה בהחלט נורא. אני לא כזו מבינה כמוך את המצב שבו הם היו. מי שמקבל החלטה לנהוג בכביש צריך להיות מסוגל להתמודד עם המציאות שתאונות יכולות לקרות ושאם אתה פוגע במישהו אתה צריך להיות מסוגל לקחת אחריות על המעשים שלך. לפני מספר חודשים פגע ברכב שלי רוכב אופנוע שחצה את הצומת באור אדום. מעוצמת הפגיעה (האופנוע נסע במהירות של מעל 100 קמ"ש) הרכב שלי עשה סיבוב של 180 מעלות. הרוכב התעופף באויר מעל הרכב שלי ונחת במרכז הכביש. תוך שניות וביד רועדת חייגתי למד"א. הטלפון השני היה לבעלי ורק אז ניסיתי לצאת מהרכב. הרגליים שלי רעדו ולא עמדו במשימה וכל הזמן לא הורדתי את המבט מרוכב האופנוע שהיה שרוע על הכביש. ואז אחרי כמה דקות הוא זז ואפילו קם והלך. למזלו וגם למזלי לא קרה לו כלום. מד"א פינו אותו ומאז לא ראיתי אותו. הגיע חוקר תנועה שגבה ממני עדות (ומאוחר יותר גם ממנו) ואחרי שלושה חודשים הגיע מכתב שהתיק נסגר מחוסר ראיות (לא היו עדים). לאותו רוכב אופנוע שפגע ברכב שלי לא היה ביטוח מקיף וגם לא ביטוח צד ג' אלא רק ביטוח חובה. כמובן שעכשיו אחרי שתבעתי אותו הוא טוען שהוא זה שנסע בירוק. היום כשאני נכנסת לרכב הלב שלי מחסיר פעימה. זו היתה התאונה הראשונה שלי (ובתקווה האחרונה) ואני יכולה להעיד שאני לא אותה נהגת שהייתי לפניה. יום לפני התאונה גיליתי שאני בהריון ויום אחרי התאונה התחילו לי דימומים. תודה לאל שהיום הכל בסדר והיום אני כבר בחודש שביעי
אבל תקופה ארוכה שלא היה לי שקט. אני מאד בעד ענישה קשה והרתעה - קנסות כבדים, שלילת רשיון, החרמה של הרכב לתקופה ארוכה וכד'. אני מאמינה שאם מראש אנשים היו יודעים שעל עבירה ראשונה הקנס הוא 5000 ש"ח העבירה הזו היתה נמנעת. אבל עד שזה יקרה (אם בכלל) עוד יעברו שנים של תאונות, עבירות והרוגים ואנחנו (הקורבנות) נישאר פעורי פה...

למעלה