פגם הברית.....

buzi20

New member
פגם הברית.....

שלום לכולם אני חדש בפורום .... יש לי בעיה רצינית אני בחור שומר מסורת ומאמין עושה הישתדלות רבה אבל הבעיה היחידה שלי שהיא ממש אבל ממש מציקה לי זה שאני פוגם בברית והרבה... מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי מה אני יעשה כדי להפסיק כי אני יודע את גודל העיברה ומוריד דמעות על זה אפילו אבל לא יודע קשה להפסיק עזרה בבקשה ..... שיהיה שבת שלום וכל טוב....

ניגון

New member
נשמה יקרה!

בס"ד קודם כל עצם הרצון להתחזק זה מעיד על נשמתך הטהורה!! אשרייך!! ראשית לא להתייאש אין ייאוש בעולם כלל, ה' איתך איפה שאתה נמצא ורק מחכה שתעלה ותתחזק, יאוש אינו בעולם כלל!!! ואתה יכול להתגבר על זה. כמה עצות: 1) לקרוא בלילה לפני השינה קטע מליקוטי מוהר"ן. 2) לקרוא תיקון הכללי(את המזמורים אפשר לראות בדיסק הידוע שברוך ה' מאוד התפרסם ובכל אתר של ברסלב). 3) להתפלל ולבקש מה' יתברך! כל הזמן, והכי טוב אם תוכל לייחד לך איזה 10 דקות רבע שעה לדבר עם ה' על כל מה שעובר עליך על הכל כמו שאתה מדבר עם חבר טוב ותבקש ותתחנן. הנה עוד שרשור על זה שם תמצא עוד עצות וחיזוקים ותתייחס לכל מה שכתוב שם כאילו זה אתה.

buzi20

New member
פגם הברית.

תודה לך העצה אחי היקר מקווה שזה יעזור. בקשר לתיקון הכללי יש לי את הדיסק אני מאמין בין הראשונים ובכל זאת אני מישתדל לקרוא כמעט כל יום תיקון הכללי. בשבת שעברה עלינו לטובה הרגשתי אצלי היתעוררות הנפש עצוןמה ובליל שיש הזלתי דמעות בתפילה כי אני כל כך רוצה להיטהר מהעוון כי זה לא ניראה לי הגיוני שאדם מסורתי כמוני יעשה עוון כזה ואולי הקב"ה מביא עליי ניסיונות ומחכה שאני יפסיק עם העוון שיהיה שבוע טוב ובשורות טובות "כל עוד הנר דולק אפשר לתקן" (ר' ישראל סלנט)

ניגון

New member
אהה איזה יהודי!

בס"ד אשריך!! תכנס לשרשור שקישרתי מומלץ מאוד. סתם ככה אם אפשר לשאול איפה אתה גר?(תשלח מסר אישי)

למעלה