פגישת ש"ש הבאה....

פגישת ש"ש הבאה....

טוב, סיכום כללי של השבת(לא נפרט יותר מדי שהחבר'ה שלא באו בטעות יבינו מה קרה שם...): שבת מאוד טובה- היה לנו פעילות רבה וגם אחלה אוכל. בנוסף לפעולות שהעבירו אור גולני שעבדה קשה מאוד מאוד בשבת הזאת ואיתי, העבירו פעולה גם בני שיפמן בוגר גרעין ליע"ם של התנועה שפעל לפני 4 שנים והבנות רננה ואהרונה-בוגרות גרעין תול"ע(הגרעין של אורן קלימי) שהזכירו לנו ימים מאוד יפים של התנועה. מי שלא בא-מרובע! פגישת ש"ש הבאה מאוד מאוד חשובה כי אנחנו מגיעים כבר לסוף השנה תתקיים ביום שלישי, ה-14 לחודש, ט"ז בשבט, בשעה 17:00 במצודת זאב הגיע גם הזמן לחשוב על שם...

who is this

New member
חזי!!

אתה חצוף!! איך שכחת את הפעולה שלי??????? אנשים, היה שבת מדהימה וחבל שלא כל הגרעין בא אבל השבת הזו הראתה לי כמה ש"ש יכול לתרום..

תחלס...

אחת השבתות החזקות שהייתי בהן... אני די בטוחה שכל מי שהיה בא די בטוח שהוא יוצא לש"ש ומעבר לזה שיצא לנו להכיר אחד את השני יותר טוב ומממש התגבשנו. מקווה שפעם הבאה תהיה הענות יותר גדולה... אמממ עומר נראה לי כי רמי העביר חצי ממנה :)) סתם מותק אתה יודע שאני חולה עליך

t i t u s h

New member
חזייייי

רק עכשיו סיימתם שבת ש"ש...ישר עוד פגישה... חחחח...איזה לוחצים!! חחח...סתם סתם..

תגובות+הערה להרשמה

1. התנצלות עמוקה בפני עומר שלא הזכרתי אותו בערב גיבוש שארגן עומרמי. 2. רק בנפח עבודה גדול משיגים משהו,שחף. חוץ מזה, למי יש כוח להרים אליהם עוד פעם טלפון ולתאם תאריך. הם כולם שם, יאללה לקבוע... עוד משהו-עוד שבועיים נסגרת ההרשמה לשנת שירות מבחינת הצבא, ומי שלא יהיה בפנים-יהיה בחוץ. (לעניין ההרשמה-- ב-19 לפברואר בית"ר חייבת למסור את טפסי הש"ש למשרד הביטחון כדי להתחיל בהליך הש"ש, לכן כל מי שחושב ואפילו ב-1% אחד שהוא יוצא לש"ש שיחתום. את החתימה אפשר לבטל בכל רגע שתחפצו ואתם לא מתחייבים לכלום. מי שירצה לאחר התאריך הזה לחתום זה יהיה בעייתי מאוד. את החתימה האמיתית נעשה בטקס מיוחד שנדע בדיוק מיהו הגרעין שיוצא שנה הבאה. שנה שעברה היה טקס וכל הגרעין מאוד שמח וכולם התייצבו..)

ren12

New member
חזי מה עם הפלקט???

חזי מה קורה עם הפלקט??? אני מאוד מקווה שתלית אותו במצודה במקום בולט כי... א. אהרונה מאוד השקיעה בו בשעת לילה מאוחרת בעידוד ובתמיכה רבה ממני. ב. הוא הוצא לאור לאחר עבודת תחקיר מעמיקה אצל "זקני בית"ר" - ובכללם- תומר בן דור- גרעין דול"ב ממעוז שקד ,לירון משולם מגרעין ליע"ם ומור מגרעין שלהב"ת ממעוז ראשון]. ג.כדאי לך מאוד שהוא יהיה תלוי שם עד ל14.2- כדי שהחבר"ה שיגיעו לפגישת ש"ש יזכרו שהם חייבים למצוא לעצמם כבר שם...[ מלחמה פסיכולוגית]. ד.אני באה לבדוק אם הוא שם [ אני גרה שתי דקות מהמצודה]. ואם הוא לא אז תשכח מזה "שגרעין פלאטו" יכנס גם הוא לנבחרת...[כמובן, רק בסוף השנה...] ה. כי שגם אלו שלא היו בשבת יראו אותו ויבינו שאתם הולכים לפתוח דף חדש בהיסטוריה של גרעיני הש"ש של בית"ר...

ASTAR3

New member
הפלקט נמצא..

הייתי היום במצודה וראיתי אותו..

אגב, אני צריך ייעוץ...

פלאט"ו - אני חשבתי על כמה אופציות כדי שגם לגרעין שלי יהיה ראשי תיבות. אני אכתוב כמה דברים שחשבתי, תחוו דעה, ואז אני אתייעץ עם שאר חברי הגרעין שלי ונחליט. א. פעילים למען ארץ טובה ב. פה לעשות ארץ טובה ג. פועלים לעשות ארץ טובה ד. פועלים לעשות אנשים טובים (כמובן שאפשר לשחק עם זה ואפשר להציע דברים חדשים)..

MS6

New member
אממ יש לי הצעות...

פורצים, ליסטים (למי שלמד גמרא), אנסים- טתאחדו ומהר (אמממ חשבתי על זה שכל הפושעים בגרעין בטח יכתבו בטעויות כתיב..) ויש גם הצעה יותר נחמדה פעילים למען ארץ טובה ויפה.

למה סתם?!

תסבירו לו את זה שלחלקנו יש חיים ומעו"ז וכאלה ואין לנו זמן כל שבוע

יעלי78

New member
רננה

רק פלקטים בראש שלך .. אה? ועל זה נאמר "בת 78 ועוד עושה קישוטים"... חחח סליחה פשוט הייתי חיייבת

למעלה