פגישת קבוצת תמיכה OCD.

קורווין

New member
פגישת קבוצת תמיכה OCD.

ביום חמישי, לא הקרוב, זה שאחריו תתקיים פגישה של חולי OCD באיזור המרכז. המפגש יכלול סיפורים שונים של התמודדות ובעיות אישיות ולאחר מכן יעבור לדבר על צעדים הכרחיים להתארגנות של החולים במחלה וסוגיות שונות הקשורות לפן הציבורי שלה. המעוניינים יכולים להשאיר לי מייל בכתובת [email protected] שם יש להשאיר דרך להתקשרות עמכם. אופציה נוספת היא להתקשר לקו החם לחולי OCD ב-053649013 בימים ראשון עד חמישי בין שמונה לתשע בערב. או להשאיר הודעה קולית בקו בכל שעות היממה (אם אין תשובה בשעות הפעילות, מה שעלול לקרות עקב בעיות טכניות, השאירו הודעה). על מנת להגיע לפגישה הכרחי שייווצר עמכם קשר טלפוני על מנת שנוכל לדעת שמדובר באדם רציני ולא בסקרן סתם. כל טוב! קורווין. מקים הפורום כאן בתפוז ופעיל למען הסובלים מ-OCD.

אאבבגג

New member
קורווין, אתה לא מכיר אותי אבל...

אתה מכיר את סיזיפוס. הוא נעלם כבר הרבה זמן ונראה לי שקרה משהו. יש לך אפשרות לברר מה איתו, האם הוא בסדר?

קורווין

New member
כן, אצור איתו קשר במייל! תודה!

לצערי אין לי את הטלפון שלו... סיזיפוס, אני מזכיר שוב! הקו החם פתוח בין שמונה לתשע בערב! תתקשר!

גיטרה

New member
לגבי מפגש הפורום, קראו הודעה זו

משתתפים יקרים! מפאת עצלותי להקליד מחדש את מה שיש לי לומר בנוגע למפגש המתוכנן להשבוע, הבאתי קישור להודעה בעניין ששמתי בפורום האח ב-IOL. כנסו וקראו את ההודעה. כדאי. רועי

רציתי לברר עוד פרטים בקשר למפגש

באיזה שעות יתקיים המפגש ואם ידוע כבר באיזה מקום. אופיר

למעלה