פגישת פורום!!!

קורווין

New member
פגישת פורום!!!

אחרי זמן רב שלא הייתי פנוי לארגן משהו כזה, אני חושב שהגיע הזמן. מי מוזמן? מוזמנים כל משתתפי הפורום, בני משפחותיהם, חולי OCD אחרים שאתם מכירים וכמובן בני משפחותיהם שלהם... מה בתוכנית? נכיר מחדש, כי הוותיקים כבר התחלפו, נדבר על המחלה, נספר מה רצינו לעשות בעבר ולמה זה לא ממש הצליח, נספר מה כן הצלחנו לעשות ולמה זה כן הצליח, נספר על הבעיות שלנו עם המשפחה, עם חברים, עם עצמינו ואיך אפשר להתמודד איתן. ובכלל... נספר... זו לא בדיוק קבוצת תמיכה, אבל זו גם לא בדיוק לא קבוצת תמיכה. אנחנו אחד בשביל השני בפורום, ואולי כדאי להכיר גם מבחוץ. מי שמפחד לבוא, שידע שהפחד שלו לא מוצדק. מניסיון. מי שלא רוצה לבוא, זכותו המלאה! אל תפחדו לבוא בגלל שאתם מפחדים שיצחקו עליכם. כולנו באותה סירה, כולנו "מוזרים" בעיני העולם, אבל לא אחד בעיני השני. את הפגישה נקיים על קרקע נייטרלית יחסית, כך שמי שירצה לבוא, לא יצטרך לפחד גם מסיפורים ל חטיפות/תקיפות/שאר מרעין בישין שקורים לאנשים שנפגשים דרך האינטרנט. נפגש במקום ציבורי באיזור המרכז (אלא אם אקבל הצעה טובה יותר), אני מוכן לקחת אנשים מאיזור הדרום איתי. מתי נוח לכם לקיים את הפגישה? אני מציע את שבוע הבא ומדבר על שעות אחה"צ/ערב. מה דעתכם? קורווין.

קורווין

New member
חברה´לך! מה קורה?

מחכה לתגובות בשרשור הנה!!! מתי נוח לכם? יש עוד מי שרוצה לבוא חוץ מהשלושה שהשיבו? נא לשרשר פה!!! כול מי שרוצה לבוא! גם השלושה...

קורווין

New member
חוץ ממיקי וקפה טוב וכמובן, אנוכי.

עוד מישהו מעוניין להשתתף בפגישת פורום במידה ותתקיים? I´m waiting...

למעלה