פגישת פורום?!

moshavnikit

New member
פגישת פורום?!

נדבר על זה כאן. אולי כדאי לחכות לפורים בשביל שנוכל להפגש כולם? וגם נתחפש :0) אבל אם נחליט לחכות אז נקבע את זה עוד עכשיו שזה לא יהיה דיבור באויר ובסוף לא נעשה את זה. אולי לא לקבוע לגמרי עכשיו אבל לתכנן טוב

JusT BaRi

New member
אפשר אולי

לעשות כמה מפגשים כי לא נראה לי שנצליח לארגן יום שמתאים לכולם.. אם את צריכה עזרה באירגון אז אני פה

../images/Emo183.gifלדעתי כדאי מתישהו כשיש חופש

ככה יהיה יותר נוח לאלה שלומדים/יש להם עיסוקים אחרים וכו'

TillsWIFE

New member
בפורים

בדיוק יש לי יומולדת (17!!!!) חחח ואני מסכימה איתך שצריך כבר לארגן מראש הרבה זמן לפני, כח מהניסיון שלי בפורומים אחרים, כמה פעמים ניסינו לארגן, וגם ניסינו שבוע לפני חנוכה וכמובן.... שלא יצא כלום... חוץ מזה אם צריך עזרה או כל דבר אחר i'm just right here

shiris5

New member
גם אני בעד פורים!

אבל זה כולה 3 ימים, בטח יהיו פול שיעורים ומבחנים. לא נורא...

EvaNofit

New member
גם אני בעד פורים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

חניניתה

New member
גם אני בעד פורים..

לא נראה לי שבאמצע השבוע אני אוכל לנסוע לתל אביב.. סביר להניח שהפגישה תהיה שם.. נראה לי הכי טוב להפגש בפורים

shiris5

New member
../images/Emo178.gifעכשוי השאלה זה איפה

בעזריאלי כמו כולם? או שניהיה מקוריים? וצריך לבדוק אם מישה יכול לבוא

JusT BaRi

New member
בטוח שהוא

יוכל.. זה סה"כ יום 1.. למה שהוא לא יוכל? =\ אבל אסור לדבר ככה.. זה יהיה מזל רע! ( שהוא לא יוכל לבוא )

moshavnikit

New member
צריך מקום שהוא קרוב לתחנת רכבת

ובגלל זה עזריאלי זה טוב כי רק עולים במדרגות, אבל בחופשים בד"כ הרבה פורומים עושים פגישות ובלי קשר.. זה חופש ויש מלא אנשים
סיוט! צריך לחשוב על זה.. בת"א חוץ מעזריאלי לא נראה לי שיש מקום נורמלי קרוב לתחנת רכבת

למעלה