פגישת פורום.......?!

shikma r

New member
פגישת פורום.......?!

מתישהו..!? לפני שחודש אוגוסט ייגמר ויחד איתו החופש שלי?!

Rוית

New member
אני ויוסי דנו בנושא..

ועם כמה שאנחנו בעד מפגש פורום, סתם היפגשות מבלי לעשות הרבה, כמו שלרוב זה קורה, זה כבר נהייה חסר טעם.. אז, יש למישהו אולי רעיונות למשהו מיוחד שאפשר לעשות במפגש?

o0Invisible0o

New member
להפגש?../images/Emo3.gif

נמנ. בדוליז שזה מפגש של ילדות קטנות עושים פעילויות..><
במפגש גילמור האחרון ניסינו לעשות כמה משחקי חברה..
נחל כשלון.
אפשר לראות סרט אבל אז לא נהנים מהמפגש.. לא יודעת מה עוד.

כן אבל בגלל שהיא חדשה והכל...

חח סתם!!! אני פה כבר איזה שנה (יותר אפילו) ולא הייתי באף מפגש...אולילבא אני אגיע מי יודע
תלוי בתאריך כמובן...

את יכולה להרגיש בנוח

אני פה מאז שהפורום הוקם ועוד לא הייתי בשום מפגש....

AliceW

New member
האמת שדווקא בגלל שאני חדשה

היו בי תהיות..
תוכלו להסביר לי בקצרה איך מפגש פורום עובד? מה עושים [כשעושים משהו] במפגש פורום?

o0Invisible0o

New member
אהה...../images/Emo9.gif

לא כזה מתוחכם, מהניסיון שלי [לא עם הפורום הזה כמובן
] זה תלוי.. כפי שאת רואה הפעם רוצים לארגן משו מיוחד. כל עוד לא מארגנים משו, קובעים להפגש, בדר"כ בעזריאלי בשעות הצהריים ובאמצע השבוע. בהתחלה מביך כשכל אחד מציג את עצמו, אח"כ ממשיך להיות מביך כשאין לך מושג מי זה מי.XD ויותר מביך כשחוזרים הביתה ואומרים "אה, אז הניק הזה זה הוא והניק הבלה זה זה"
סתם לא, זה משעשע באמת, עושים הכרות, מחלקים מדבקות.
[שוב, תלוי במפגש
אבל בדר"כ יש מדבקות עם שמות ומסר משעשע שמרמז על שמו של הפורום. למשל "זהות בדויה" רשמו "<47>", ב"בבנות גילמור" רשמנו "באג" וכל אנשי הפורום מבינים למה..
]
מסתובבים בקניון, אוכלים ארוחת צהריים, מתי שרעבים.
יושבים על הגג ומנגנים בגיטרה, בפורום הזה הבנתי שיש גם נגני מפוחיות רבים
ואפילו מישהי שמנגנת בחליל צד נכון?
נמנ. מצטלמים ומצלמים הרבה שטויות וכשנמאס פורשים הביתה? זהו, פחות או יותר, תיאור של מפגשי הפורומים שאני נכחתי בהם.
מקווה שעזרתי!

Rוית

New member
לרוב מה שאנחנו עושים זה

פשוט לשבת, לדבר, לנגן (לנסות לקבץ נדבות בעזרת ניגון ושירה
), להסתובב בטאוור, לאכול כשרעבים, לחזור לגג, להתפזר כשנמאס. כמו שאת רואה לא אטרקציה מיוחדת (חוץ כמובן מהפגישה של האנשים עצמה שזה כבר תלוי באם ראית אותם קודם במפגשי עבר או לא) ובגלל זה אנחנו מחפשים איזה משהו אקסטרה שיהיה..

a Warming Sign

New member
מורן,את לא צריכה להכחיש את זהותך

זה בסדר
בנות רולז
סתם סתם סתם..הוא באמת בן

Crazy Figgy

New member
מצידי- כולם אלי!../images/Emo13.gif

הבעיה העיקרית היא שאני גרה בזכרון יעקב, אין לי רכב ואולי אנשים חוששים שמא אני רוצחת פסיכופטית, מה שאני מבטיחה לכם- אני לא (אבל זה בדיוק מה שרוצחת פסיכופטית תגיד...). קיצר, ביתי הוא ביתכם במידה ותרצו. בכל מקרה, אחרי המפגש הקודם, אני בטוח באה לבא
(נ.ב. חזרתי היום מחמישה ימים על החוף, מה שיסביר את העדרותי מהפורום. היה כיף, נשרפתי ואני שמחה לחזור)

Crazy Figgy

New member
קדימה, חברי הפורום.

השמיעו קולכם. אני רוצה מפגש. אני רק רוצה להבהיר שההודעה הזו היא לא בשום אופן הקפצה סמויה...

למעלה