פגישת פורום !!

the iron fairy1

New member
פגישת פורום !!

יאללה אנשים הבומבומלה מתקרבת והזמן דוחס...חחח אמרנו שנעשה פגישה בבומבומלה אבל לא סגרנו על מקום.. אז מה אתם אומרים? ביום רביעי (היום הראשון) *בצ'אי שופ של עמית בשעה 17:00 ככה*? מה דעתכם? אני אישית בעד.. טוב מאחר ואני הצעתי את זה.. חחח מחכה לתגובות... ואם למישהו התנגדות שיגיד עכשיו או שלנצח ינצור את מחשבתו..(חחחח...) שיר.

the iron fairy1

New member
אני יוכל להזכיר רק ביום שלישי..

כי אני שם כבר מיום שלישי.. אבל אני מניחה שתזכור! בצ'אי שופ של עמית לא אלי!. חחח.. יום רביעי ב17:00 מקווה לראותך..

מה?! לא הבנתי...

מה זאת אומרת בצ'אי שופם של עמית?! איך נדע?? יש לזה שם או משהו.? למשל שנה שעברה היו שמות צ'אי בראשית וכל מיני כאלה...

N E Z E K

New member
חחח... גם אני אהיה שם יום שלישי....

ככה זה כשחברה שלי מתקשרת אלי ואומרת לי שכולם רוצים לבוא לפנ ות בוקר כדי לא להפסיד את היום הראשון... בעעעע...

the iron fairy1

New member
וגם שגם ככה רק פותחים ב..

ביום רביעי ב12.. אין לכן שום צורך לבוא בלילה לפני..חחח או שאולי בא לכן על איזה רחצה לילית? חחח.. בכל מקרה.. לא לשכוח..יום רביעי , צ'אי שופ של עמית ב17:00.. ואל תדאגי בקשר לזה שאת לא מכירה.. את תהיי שם חמש דקות את כבר תביני מה זה כל דבר..חחח :)

N E Z E K

New member
חחח... אני יודעת...

הם לא רוצים לפספס את היום הראשון... שנה שעברה באתי באחד עשרה בלילה... וגם השנה תיכננתי לעשות את אותו הדבר... אולי המפגש יהיה יום חמישי?? מה אתם אומרים??

אוווווווף

איזה כיף לכםםםםםםםם
אני מקנאה או מקנאת לא יודעת בילבלו לי תשכל עם לשון השנה יותר מדיי..

ל י מ ו ן

New member
פאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאק!!!

יו איזה שיט.....מי שהבטיח לי כרטיס חינם הבריז...יו כזה זונע... ועוד שבוע לפנייי!!!!! פאאאאאאאאאאאק!!!!!!!!!!!

ל י מ ו ן

New member
חחח..טודא...

אבל לוידת....כנראה שהשפעתי עליו מספיק..הוא יסדר לי איזה משו....(וחסר לו שלא כן??
) אבל אני מקווה מקווה מקווה..תתפללו בשבילי כל אחי היהודים!! חח..טודא!

the iron fairy1

New member
יאאאא.. איזה חרא!

אם הוא לא נותן לך.. תעשי לו תמוות.. ואולי יכול להיות שהוא סתם אומר? את יודעת מחר ה1 לאפריל וכל זה.. תבררי טוב!!

למעלה