פגישת פורום

hary_i

New member
פגישת פורום

בשרשור למטה הועלה רעיון של פגישת פורום. בבקשה לשרשר לכאן מי רוצה לבוא. כמו כן להציע זמן ומקום. אני מציע את יום חמישי הבא (11 באפריל) לגבי מקום, אשמח לשמוע המלצות.

בארס

New member
בארס

בארס ישתדל מאוד...לא להחמיץ מאורע שכזה. רצוי באמצע השבוע לא משנה איפה.

danigl

New member
לי לא טוב יום חמישי

אני פשוט מלמד. אבל, אני חושב שאפשר להסתדר טוב מאוד גם בלעדי. דניאל

hary_i

New member
אפשר אבל לא רצוי...

מה דעתכם על יום רביעי? נשאר גם לקבוע מקום.

danigl

New member
לי, באופן אישי עדיף שני או שלישי

כשמדובר בשבוע הקרוב. שבוע לאחר מכן, אני יותר פנוי. מצידי, אם רוצים לבוא אלי לזיכרון, אני מוכן לארח. אפשרות נוספת: אני משלם בהילטון 40 דולר לשעה (+מע"מ), באחד מחדרי הישיבות המאוד נוחים (מים מינרליים לכל אחד). אם תרצו, נוכל להחלק ביננו בסכום. אם נהיה בערך 10, זה ייצא בערך 20 - 25 ש"ח לכל אחד. אני יכול לבדוק כמה בדיוק, אבל, עם תוספת לא מאוד גדולה, נוכל לקבל גם קפה ועוגה. דניאל

מפגש

רעיון נפלא. כמו שתראה לא תצליח להגיע ליום שכולם זמינים (זה רק טבעי). מבחינתי, יום רביעי הקרוב זה מצויין.

hary_i

New member
מפגש ביום רביעי הקרוב

יום רביעי הקרוב נראה לי בסדר גמור למי עוד נוח יום רביעי? מחפש גם הצעות למקום, וכן מה דעתכם על ההצעה של דני גליקר לגבי הילטון? לדעתי קצת פנסי וגם יקר.

הארי

אני אשלח לך במסר רעיון ותעביר אותו במסר לאנשים אחרים. אין כל סיבה לעשות זאת מעל גבי הפורום.לשם זה יש מסרים. :) מוטי.

hary_i

New member
המפגש

מפגש הפורום יהיה ביום שלישי הקרוב בשעה 8 בערב. למי שרוצה לדעת את המקום המדויק מוזמן לפנות אלי במסרים.

למעלה