פגישת פורום ביום ו´

פגישת פורום ביום ו´

ברצוני לבקש, לשאול, האם ניתן ביום ו´ בנוסף לשיעורים לקיים שיחה כללית חופשית בענייני אומנויות לחימה עם המורים ובינינו. לא כל יום אנו רואים את רוני קלוגר ואת החברים האחרים האחרים.

budoka

New member
אם אני מבין נכון, לא תהיה בעיה

אפשר להישאר או בדוג´ו או בסמוך לו אחרי האימונים הפרונטליים ולקיים דיונים פנים-אל-פנים, שאלות ותשובות וכו´. אני למעשה בונה על זה.

אני לא יודע מה איתך, אני כבר מכין ר

רשימות של שאלות. אפילו חשבתי איך להתגרות בכל אחד בשביל שירביץ לי במקרה והוא לא יהיה מוכן להדגים סתם

כן, אבל מי שצמחוני פה אלו הבחורות.

והן מתאמנות בטאי צ´י, חוץ ממיתר שעושה הרושם שאין מה להתאמץ בשביל להרגיז אותה
סתם, נו, לא להרביץ חזק! רק צחקתי!! אל דאגה, אני בא מוכן.

אתה יודע שחלק מארסנל הקרב

של אומן לחימה אמיתי כולל גם טכניקות פסיכולוגיות? קודם כל - ערמומיות: כי בתחבולות תעשה לך מלחמה. תשיג תינוק. תדאג שיהיה רגוע עד שתצטרך אותו כי ההפתעה חשובה (תן לו ללעוס קצת קנביס, או לחילופין תמהל את הוודקה שלו בחלב). הטלת התינוק, כשהקרבן נמצאת בשיא הרוגע, פועלת בשלושה מישורים: א. אינה צפויה, ועל כן מקיימת התקפת פתע. ב. אינה מוסרית ועל כן מקפיצה קודים אתיים שונים. ג. אינה צמחונית. את ג. קל להדגים, בייחוד אם אף אחד לא תופס את התינוק לפני הפגיעה בקרקע. כדי לעצבן את מיתר, מספיק אם תציין שנאלצת להטיל את התינוק כיוון שהוריו הקריאו לו יותר מדי טולקין. הדגש שעמוד אחד הוא יותר מדי ומסוכן לבריאות הציבור. הוכח דבריך בכך שבריאותו של ציבור (במקרה זה תינוק) נפגעה. הדגש את דבריך על ידי חבטה נמרצת בראש הולד בכרך עבה כלשהו של סיפורים שלא הושלמו. לחילופין השתמש בחיתוכי נייר ביומכניים שלמדת הרגע מיובל וגיא. ואז תזכיר לכולם שהם אמני לחימה והם רגועים בייחוד אם הם עוסקים בטאי צ´י. באם לא הצלחת, זכור שלוחמה פסיכולוגית, למרות היותה מרכיב חשוב בארסנל אמנויות הלחימה, אינה המרכיב היחיד או אפילו העיקרי. בשיעור הבא תוכל להדגים שימוש בתינוק לצורך לוחמה כימית.

gafni

New member
אתה יודע דלית - חלק מהצימחונים

בפורום הם גם הורים.... אני חושב שעכשיו זה זמן מצוין בשבילך לחלוק דירה עם חנן בטינגין - שלג ראשון ,מחיר מחיה זול ,השרדות פיזית...

gafni

New member
נכון אבל עם הגבלות הילודה של הסינים

אני לא יודע כמה מהם הם "הורים"

bizhar

New member
אני גם הורים. טינג´ין זה קרוב ../images/Emo46.gif

10 שעות טיסה לבייג´ין ועוד שעתיים באוטובוס. עדיף קמצ´טקה.

WhiteBear

New member
כתבת את כל זה ואין לך זמן

להגיע למפגש
(מצד שני, אחרי שהייתי כותב דבר כזה, גם אני לא הייתי מגיע למפגש, אלא אם היה לי תינוק)

למעלה