פגישת מטוס...

edna katz

New member
פגישת מטוס...

יש למישהו מחר פגישת מטוס בפתח תקווה???????

פגישת מטוס?!

מה הקטע של זה כאילו טחחחחחחחחח הדיילים והטייסים גם יבואו לשם? חחחחחחחחחחחחחחח סורי לא אישי זה פשוט מצחיק אותי

edna katz

New member
כן...גם הם באים...

מה אני יעשה...? ככה המנהל אמר לנו שקוראים לזה... אז איך קוראים לזה אם לא ככה?

לא יודעת

כאילו אישית מוזר לי שיש דבר כזה "פגישת מטוס" כאילו מה הייתם משלחת כ"כ גדולה שהמטוס היה רק שלכם (יש משלחות כאלה)? כי אם כן אז השם פסדר אבל אם זה זה נשמע לי קצת מצחיק כזה

edna katz

New member
באמת...זה המון...

אתה רציני? 150 מכל הבית ספר שלך? רק מהשכבה שלך? או שנתנו גם לכיתה יא וגם ל-יב להצטרף? אנחנו בדיוק עשירית מהקבוצה שלך...ז"א רק 15....

Naych

New member
זאת הייתה רק השכבה שלי.

כמו שאמרתי לפני שטסתי בגלל שכ"כ השקענו לאסוף כסף תרומות למסע כל מי שהגיש בקשה למלגה קיבל אותה. והוצאנו 14 תלמידי פנימייה במימון מלא למסע... בקיצור, 130 תלמידים, ו-20 חברי צוות בוגר.

irashady

New member
מה מוזר בזה?

זאת הפגישה הרשמית האחרונה לפני הטיסה... שמקבלית את כל הוראות הבטיחות וכל זה... וואי איזה געגועים

אההההההההה

זה עם האיש בטחון?! עכשיו הבנתי קוראים לזה תדרוך בטחוני..... ככה לפחות קראו לזה אצלינו..

irashady

New member
חחחחח

אצלנו גם קראו לז המפגש מטוס... הראו לנו סרט מזה מלחיץ... נראה לי אחריו חצי מהמשלחת לא רצתה לצאת וזה היה שונה לגמרי מהסרט בפולין גם לכם הראו אותו? על כל השיכורים והפריצות לחדרים וזה...

g o m p i e

New member
כנס מטוס

כנס מטוס זהו מפגש של מספר בתי ספר, שיוצאים במשלחת אחת. נפגשים עם המלווים,איש עדות, תדרוך בטחוני ורפואי. כמוכן חלוקת חולצות ועוד

ashkeloni

New member
לי היה בחמישי שעבר ../images/Emo3.gif

בסך הכל חפרו לנו על דברים שכבר שמענו בעבר... אבל תכלס, צריך לעשות את זה, עם קצת מזל אחרי כל החפירות הכל יילך כמו שצריך.

למעלה