ברוכים הבאים למבוא מישל ג´ - שכונה חדשה צמודה למעלה מישל ד´ ולקרני מישל ד´ד´...
פ פנטום הצט New member 17/12/02 #22 ברוכים הבאים למבוא מישל ג´ - שכונה חדשה צמודה למעלה מישל ד´ ולקרני מישל ד´ד´...
מ מישל בת 34 New member 17/12/02 #25 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הבאתי את המיטה שלי לכאן כולל ציוד שינה.....
ב ב ר ד ק י ס ט י ת New member 17/12/02 #21 איפה ליהי.... אולי זה רעיון לתחרות. גברים..............והפיקולו נשים...............והטרומבון
פ פשוט אישה** New member 17/12/02 #27 אייך טרומבון?????? "מזוודה".. לקחתי מהארון BOUNYY ... נשאר טוויסט XXL...החדש....חחחחחח
ב ב ר ד ק י ס ט י ת New member 17/12/02 #31 מממממממ עכשיו נשאלת השאלה.... ארוך זה תמיד טוב? (הטוויסט הזה ה-XXL ) יאמי יאמי
פ פשוט אישה** New member 17/12/02 #34 מניסיון..... כן...ממממ.... העונג ....נמשך יותר זמן... <עדיין לא נגעתי בו...מפחדת >
ק ק ל י א ו פ ט ר ה New member 17/12/02 #32 אותי לימדו - ותזכור זאת טוב טוב, לא הכמות היא שקובעת - האיכות, חביבי, רק האיכות... על איכות לא מתפשרים...
אותי לימדו - ותזכור זאת טוב טוב, לא הכמות היא שקובעת - האיכות, חביבי, רק האיכות... על איכות לא מתפשרים...
פ פנטום הצט New member 17/12/02 #33 ואותי לימדו... שסקס עושים מאהבה - או שלא עושים בכלל !!! <בגלל זה יש לי רק 2 איקסים על הקיר... חחחחחחחח....>
ואותי לימדו... שסקס עושים מאהבה - או שלא עושים בכלל !!! <בגלל זה יש לי רק 2 איקסים על הקיר... חחחחחחחח....>
פ פנטום הצט New member 17/12/02 #39 אין קשר... אבל רק תדעי שאצלי איכות וכמות הולכים יחד... חחחחחחח...