פגישת מחזור - 2015

פגישת מחזור - 2015

ראש1, בלע, עשה פגישת מחזור כזאת של דמויות בסדרות שהם בני 18 שם.. למשל רורי... אז הם רשמו על רורי, ין, וג´ס, אנד איי ורי דונט לייק איט (
) "רורי: רורי עזבה את העיירה סטארס הולו לטובת העיר הגדולה. שם היא מתגוררת בדירה צנועה עם אהובה ג´ס (
) (הייתם מאמינים?).
(לא!! לא היינו מאמינים!!!!!!) השניים החליטו לעבור לגור יחד, כשהבינו שעקב עבודתה התובענית של רורי כרופאה בחדר מיון (שיחקה אותה הילדה!), הם בקושי מוצאים זמן להיפגש ד"ר גילמור ממשיכה את המנהג משכבר הימים לפקוד את בית סבה וסבתה וארוחת הערב השבועית. רק שעכשיו היא מגיעה עם בן זוגה ג´ס. (יאק!!
).. השניים גם טורחים לבקר לפחות פעמיים בשבוע את לורליי, אמא של רורי, שלא נשארה לחיות לבדה בבית הגדול. יש לה חבר חדש. תכירו, קוראים לו לוק. (
).. הרי היה ברור לכולנו שזה רק עניין של זמן עד שהשניים יממשו את אהבתם... ג´ס: גם אם תתאמצו, ךא תזהו את הנער
(הקופיף
) הבעייתי ההוא, כי הנה ג´ס החדש - איש עסקים מצליח, שבבעלותו רשת מסעדות יוקרה. הוא מתגורר עם רורי, מסתדר יפה עם לורליי ואפילו אמר ללוק שהוא "כמו אבא בשבילו". חמוד. (יא רייט
) תמיד הייתה לנו חיבה יתרה לבחור. דין: דין נשאר לחיות בסטארס הולו ומנהל דיינר חדש המתחרה בדיינר הוותיק של לוק. השניים הופכים ליריבים, כשלוק מבחין שהמקום של דין אשכרה גונב לו לקוחות. אקשן בעיירה. ונעבור לחיי הרגש: דין פגש את רורי באקראי ברחוב פעמים ספורות כשהגיעה לביקור, והתבאס לאחר כל היתקלות בה. את רורי הוא לא ישכח לעולם, בייחוד לאור העובדה שמאז שנטשה אותו ולבו נשבר, הוא לא מצליח להתאהב באף אחת אחרת. מסכן. בללללללללללללללללעעעעעעעעעעעעעעע. עיצבון.
..

אהההה כן קראתי את זה+../images/Emo62.gif

עיצבן אותי לאללה. רורי וג´ס? ביחדדדד?!?! נראה להם?! משוגעים כולם! הם לא יודעים שטריסטן חזר?!?!? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב אנשים ואנשות, יש לנו רעיון להחייאת הפורום. איך אתם רואים את רורי/דין/ג´ס/טריסטן/לורליי/כל אחד אר בעוד... 10 שנים?

טריסטן חזר?!?!../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

בטוח!? בטוח בטוח?!!? אממממ... טריס, הורס כרגיל, יבוא לעיירה ואז הוא יקח את רורי, שתהיה כתבת בעיתון המקומי, והם יתחתנו. ג´ס, יהיה מנקה רחובות, ויגדל קוף שיהיה יותר יפה ממנו. לורליי ולוק יתחתנו. הם יזרקו את ג´ס והקוף באחד מהרחובות ובוא לא מצא עדיין את הדרך הביתה. דין, התאהב בקורטני, אשה חדשה שהגיעה לסטארס הולו. הם נסעו ללאס - ווגאס והתחתנו והם חיים באושר ועושר עד עצם היום הזה. קירק ומיס פטי התחתנו. הם על סף גירושין. קירק חשד שמיס פטי בגדה בו עם טיילור, מכיוון שראה אותה אוכלת שזיף במכולת של טיילור, וטיילור בדיוק בא ולחץ לה את היד, ואז ליקק את אצבעותיו בגלל שהיה לו דביק מהשזיף של מיס פטי. באבט עדיין חיה באושר ובקוטני (קוטן
). היא מצאה חתולה חדשה בשם "ווזילין"...

HaMsTeR

New member
כמה חביב../images/Emo13.gif

אבל עוד לא קראתי את זה... אני גם מנוייה, אבל לפעמים הם מאחרים בהבאת העיתון

best cool

New member
רורי וטריסטן?!?!

השתגעתם?! ההחלטה אומנם קשה (בין דין לג´ס) אבל טריסטן?! אין סיכוי... לפחות זה לא מה שבאמת הולך לקרות!!! מסכן דין אבל גם ג´ס מתאים!!! ולוק ולורליי
יופי...

לאנה

New member
../images/Emo45.gif

אוו, וראיתי במין הבזק כזה את השם שלי בחתימה שלך..., מממ...

לאנה

New member
שובי אנשים!!!

יש לי את סצינת החתימה שלי ב"RealOne Player"!!!, היי, כבר אמרתי שאני לא יודעת להתנסח...

למעלה