פגישת יעוץ

שוש 68

New member
פגישת יעוץ

היי בנות יקרות!

מחר יש לי פגישת יעוץ בבית חולים אלישע בעניין תרומת ביצית.
אני לא ממש יודעת מה לשאול.
יש כן משהי שטופלה בבי"ח אלישע?
אשמח לקבל חוות דעת על אלישע.
אלו שאלות צריך לשאול ?

תודה לכל המגיבות.

שוש

מנסה לעזור
לא עברתי באלישע ולא מכירה ממש את המסלול
יש כאן כמה שטופלו באלישע מקווה שיענו
אני הייתי שואלת:
מה את יכולה לבחור בתורמת, כמה מתחשבים בבקשות שלך
מתי את מקבלת את המידע עליה
למה הם מתחייבים (מספר ביציות מספר ואיכות עוברים)
כל העלויות הכרוכות בדבר: עלות הביציות, האם יש תשלום על כל החזרה וכו'

הסתכלתי קצת על המסלול
דבר נוסף שהייתי בודקת הוא עבור מה את משלמת לאלישע את ה 4000 ש"ח, האם זה כולל החזרות במידה ותזדקקי ליותר מ 1
ונק למחשבה עבורך, אני מניחה שבחרת אלישע כי את גרה באיזור. גם אם תעשי במסלול אחר בסופו של עניין את מרבית המעקב תעשי בקופה כך שלא תזדקקי לנסוע הרבה לאיזור המרכז כך שהייתי בודקת מה העלות הסופית
שיהיה בהצלחה
איילת

totit8

New member
אלישע

עברתי במשך שנים רבות טיפולי IVF באלישע ואת תרומת הביצית עשינו דרך מנור ולא מצטערת לרגע (כרגע בהריון מהחזרה ראשונה). נסענו למרכז בסך הכל 3 פעמים ואת מעקב בדיקות הדם והאולטרסאונד עשיתי בקופה שלי ליד הבית ופיקססתי לרופא שטיפל בי.
כפי שאיילת ציינה, יש את העניין של 4000 ש"ח שאף מקום אחר לא גובה ואני אישית לא מתחברת לשני הרופאים המטפלים בעניין של תרומת הביציות.
שיהיה בהצלחה

&nbsp

אני עברתי תרומת ביצית באלישע

בפעם הראשונה שהגעתי לשם הייתה לי הרגשה ממש טובה ובאמת נקלטתי מפעם הראשונה ובת שלי עוד מעט בת שנתיים.

הם מתחייבים ל2 עוברים, את הפרטים של התורמת מגלים רק אחרי ההחזרה. לא נראה לי שממש מתחשבים בבקשות שלך.
4000 ש"ח צריך לשלם עבור כל החזרה מחדש. במידה וחלילה לא נקלטים מפעם הראשונה, הם מספקים ביצית על חשבון ביה"ח אבל עדיין צריך לשלם 4000. משהו שלי נראה מוזר שמכל הפעמים לא נשארו לנו מוקפאים.
שתי ההחזרות האחרונות לא הצליחו. ולהם לא ממש איכפת :) יחס חם אולי לא תקבלי שם, אבל מקצועיות כן. בסופו של דבר את לא באה לשם לחפש חברים

למעלה