פגישת הפורום 23/12/03

ziliyoni

New member
פגישת הפורום 23/12/03

מאוד אשמח לקבל פרטים נוספים על פגישת הפורום בתאריך הנ"ל מאחר ולפגישה הקודמת לא יכולתי לבוא ומאוד הצטערתי . בכמו כן אני לא כל כך יודעת כיצד לשלוח הודעה למנהלת הפורום באם יש לי איזה שאלה. אשמח מאוד לקבל הדרכה אודה מאוד התייחסותכם

ziliyoni

New member
תודה על התגובה המהירה

מצטערת אבל לא כל כך הבנתי . נכנסתי לאתר לפי הדרכתך אולם לא ראיתי איפה אני מזמינה כרטיסים שם . אודה עזרתך

tsiporganeden

New member
זיליוני שלום את יודעת להכנס לתיבת

המסרים? גם אני שלחתי לך מסר, עם הסבר.

ziliyoni

New member
לא יודעת להיכנס TSIPORANEDEN

קצת מבלבלות אותי כל האפשרויות שישנן ומרב אפשרויות אני פשוט לא יודעת כל כך איך מקווה שאסתדר במשך הזמן . בכל אופן אני מאוד נהנת לקרוא את הפורום אבל לא תמיד אני רואה את ההודעות שאני מחפשת וכותבת בכדי לקבל תשובה אשמח באם יש דרך אחרת ליידע אותי בכל אופן המון תודה על תשומת הלב צילי

tsiporganeden

New member
זיליוני חמודה, מאוד רוצה לעזור לך,

אבל להכנס למסרים זה הכי קל שיכול להיות לדוגמא: אם את רוצה לשלוח מסר, תעמדי עם הסמן על השם/הניק שלי ואז ייפתח לך חלון עם הפרטים שלי, תעמדי עם הסמן היכן שכתוב שלח מסר, וייפתח לך חלון ששם את יכולה לכתוב משהו, תכתבי לי, וכדי לענות לי תעמדי עם הסמן על תגובה, ואז תוכלי לכתוב מה שאת רוצה. אם תראי שאת כותבת אנגלית פשוט תלחצי על 2 כפתורים ביחד על SHIFT+ALT ימניים, ואז תוכלי לכתוב בעברית, מקווה מאוד מאוד שעזרתי לך, נעשה נסיון שולחת לך מסר.

מעוניין לקבל מידע

אם אפספס אקבל התקפיקו

tsiporganeden

New member
אביבוש, ב-23 לחודש מסיבת חנוכה

ב.....תקבל במסר, למה אתה לא נכנס לאתר של מאי? אם אתה מעונין בכרטיס, תשלח מסר למאי.

1ניצנוץ

New member
שבוע טוב ומבורך לכולנו. מעט פרטים

על מפגש הפורום בבקשה. אשמח להיות חלק(רק לא בשבת), ולהתחלת שבוע אבקש שתמיד תהיו שמחים, מאושרים והמון בריאות ויופי לכל השבוע והשנה. ושהילת השבת עולה למעלה שבורא עולם יוריד עלינו הילה של נחת,אושר,אהבה אחד לשני, והמון בריאות וכוח,צחוק ושימחה עש השבת הבאה. ערב טוב ושבוע טוב לכל משפחת הלדינו באשר הם.- ניצנוץ1

למעלה