פגישת אמ"בי השבוע

shoshyyy

New member
חבר'ה

ביום רביעי יהיה ערב מעניין וכייפי באמב"י. תבואו בהמוניכם , נכיר אחד ת השני.

shuky63

New member
פגישת אמ"בי השבוע

ערב חברתי בת"א ערב של כיף, ערב בו נפגוש האחד את השני ונדבר על כל מה שיעלה. לערב מוזמנים אנשים מגמגמים, הורים לילדים מגמגמים, קלינאי תקשורת, סטודנטים וכל מי שרוצה להיות איתנו. מומלץ לבוא עם בני זוג מי שרוצה וגם יכול, מוזמן להביא כיבוד קל (ומי שיביא כיבוד יהיה פטור מתשלום דמי הכניסה הרגילים - כמפורט למטה) הערב יתקיים: ביום ד', 04 לאוגוסט 2004 שעה 19:30 קרן היינריך בל, רח' נחלת בנימין 24 ת"א

a9981

New member
הפגישה השבוע

..רציתי לשאול..האם הערב הוא פגישה של חברי הפורום או ערב של אמ"בי ? כי עד כמה שאני יודע אמ"בי לא עורכת/ערכה ערבים חברתיים בעבר , ובדרך כלל הפגישות של אמ"בי הן בבית לנ"י..יכול להיות שאני לא מעודכן..סליחה מראש. דרך אגב..מישהו יכול להסביר איך מגיעים למקום ? תודה..

stkachov

New member
הפגישה הזאת

היא של אמב"י. אני אף פעם לא הייתי בפגישות של אמב"י, אבל נראה לי שהם דווקא כן עורכים את הפגישות האלו כבר הרבה זמן. בקשר לאיך להגיע שוקי יוכל להגיד לך יותר טוב. אני נסעתי לשם רק פעם אחת וזה היה במונית.

shuky63

New member
הפגישה אכן במסגרת אמ"בי כפי שכתוב

אמ"בי תמיד ערכה ערבים חברתיים.הרי המקור של העמותה הוא בקבוצת תמיכה. יש גם ערבים של הרצאות אורח מידי פעם. המיפגשים כבר לא נערכים כמעט בבית לני כי מבקשים שם מחיר גבוה תמורת החדר.רק במיפגשים בהם מצפים למשתתפים רבים כמו ההרצאה על הטיפול התרופתי שתהיה בספטמבר עורכים אותם בבית לני. קרן הנריך בל נמצאת ברחוב נחלת בנימין קצת אחרי סוף המדרחוב. אם אתה בא באוטובוס כל קו שעובר באלנבי יביא אותך לשם אם תרד ליד רחוב רמ"בם ותכנס למידרחוב.אם אתה בא ברכב פרטי הכי טוב ליסוע באלנבי דרומה,ימינה במונטיפיורי,ימינה ליד מיגדל שלום,רחוב שני ימינה ושוב ימינה לנחלת בנימין ואתה ליד מספר 28.

נמאס לי לגמגם

אין לי כבר כוח לגימגום שלי כל פעם הוא משתנה אבל מזמן אני לא משיג שתף וזה יכול להיות בגלל הלחצים של העבודה שלי אני עובד קשה מאד ומרגיש על הפנים.זה באמת מוזר אבל בחצי שנה אחרונה גמגמתי אולי הכי גרוע מכל החיים. ואין לי כבר כוח אני חיי במשבר חזק לכן אני לא מבין את אנשים שלא מזיז להם הגימגום שלהם.אני חיי אותו 24 שעות כל יום ורוצה לסיים אם הסיוטים האלה.מה אני יכול לעשות? אני לא רוצה להשלים איתו כי אני שונא אותו והוא דופק לי את החיים.יש לכם רעיונות מה לעשות?????

a9981

New member
שאלה נוספת

שלום.. עוד שאלה : אולי אני מפנה את השאלה הזאת למקום הלא נכון, אבל אם כן : מה בדיוק כולל ערב כזה ומה ההבדל בין ערב חברתי לערב חוויתי ?

shuky63

New member
אין כמעט הבדל בניהם

ערב חברתי או חוויתי בניגוד לערב בו מרצה מומחה חיצוני בתחום כל שהו. לדעתי השימוש במינוח שונה חברתי-חוויתי הוא: ערב חוויתי-עוסק בנושא מסוים שנקבע מראש כמו זוגיות וגימגום. ערב חברתי-לא נקבע נושא מראש.מדברים כמובן על נושאים שקשורים בגימגום ולא על פוליטיקה או חקר החלל אבל קביעת הנושאים יותר גמישה על פי מה שמתפתח במיפגש

stkachov

New member
אני לא אגיע

הערב, יש לי ביום חמישי בחינה חשובה על הבוקר ואני חייב לקום מוקדם. אבל ראיתי באתר אמב"י שבעוד כשבוע וחצי יש עוד ערב כזה, הפעם במוצקין, אז אני אשתדל להגיע אליו. תהנו היום !

מבלבלים לך את המוח

הייתי בהרבה פגשיות של אמבי רוב באנשים שם הם דווקא לא מגמגמים אלא קלינאי תקשורת או תלמידים שלא מזיז להם ציפורן על האנשים כמונו הם הולכים כדי להרוויח על חשבוננו.תמיד יש איזה מומחה שדומה לפוליטיקאי שלא מפסיק לדבר והוא בעצמו לא יודע מה זה בכלל גימגום. יש הרבה אנשים שנהנים מפילוסופיה הזאת אבל אני לא נהנה בכלל. הפסקתי לאהוב את האנשים שרק רוצים כסף שלנו. מישהו חייב לתת פתרונות לבעיות שלנו ואני לא רואה בשטח שמשהו זז ,אומרים לי שיש אחוז אחד מאוכלוסיה שמגמגים אבל למה אנחנו לא כוח<? תגידו אתם האם אין לכם בעיות בגלל הגימגום?

shuky63

New member
אז כדאי לך לבוא ארי

כי אני רוצה לדבר שם בדיוק על הנושא הזה של קלינאי תקשורת שעושים קופה על הגב שלנו.הנושא של הערב חופשי אבל אני יצטרך תמיכה של עוד אנשים כדי להכניס את הנושא הזה לדיון.לדעתי הגיע הזמן שאמ"בי תפסיק לעשות פוצי מוצי לקלינאים ותתחיל לעשות להם שרירים. אם למישהו היתה תרופת פלא לא היתה לי בעיה שימכור אותה גם ב20000שקל אבל כבר הבנו שאין תרופות פלא אז זה לא סביר שנשלם כל כמה שנים 10000 שקל כדי לתחזק את השטף שלנו גם רוני מוזמן כמובן!

light blue

New member
כולם רוצים לעשות עלינו קופה הא?

שוקי אני ממש לא מבין את הגישה הזאת שכל הקלינאים או רובם רק מנסים להרוויח כסף ועל הזין שלהם (סליחה על הביטוי) המגמגמים עצמם. תסלחו לי אבל אני ממש לא רואה את זה ככה. מי שהולך ללמוד קלינאות תקשורת זה בדיוק כמו מי שהולך ללמוד מקצוע אחר של עזרה כולל פסיכולוגים, רופאים, עובדים סוציאלים, מרפאים בעיסוק ועוד ועוד. אני בטוח שרובם המכריע (תמיד יש כמה נוכלים) רוצים לעזור, במקרה זה לנו המגמגמים וחוץ מזה הם רוצים, כן זאת לא בושה, להתפרנס בכבוד. אני עוד לא נתקלתי במטפל שהבטיח לי הרים וגבעות. כולם היו ריאלים והסבירו מהם הסיכוי להפטר מהגמגום, מה הסיכוי לשפר את השטף וכד'. ואולי יש כמה מטפלים כאלה, אבל הם בטוח לא הרוב. יתרה מזאת, אני מאמין שאם אנחנו המגמגמים היינו יותר אחראים, והיינו מיישמים יותר את מה שמלמדים אותנו המטפלים למיניהם אז השטף שלנו היה הרבה יותר טוב. אז אולי כדאי שנבוא בטענות גם קצת לעצמנו. מה לעשות שאין תרופה לגמגום כמו אנטיביוטיקה שתוך שבוע הורגת אותו ונדרש מאמץ עילאי, כן עילאי, של המגמגם עצמו בשביל להרפא, וברוב המקרים הוא לא עושה את המאמץ הזה (מכל מיני סיבות שלא בהכרח קשורות למטפל). ועוד נקודה, המצב הכלכלי של רוב התושבים במדינה הוא סביר. ואין כמעט הורים שלא יכולים להרשות לעצמם לשלוח את הילדים שלהם לטיפול כזה או אחר. ואם טיפול משפר למישהו את השטף אפילו קצת, ועוד קצת את הביטחון העצמי ואת יכולת התקשורת אז לדעתי זה שווה הרבה הרבה יותר מכמה שעלה הטיפול, זה שווה כל מחיר שבעולם. תפסיקו לחשוב שכולם רוצים רק לעשוק אתכם

R O N Y1

New member
אם אתה אומר שחלק מהקלנאי תקשורת

תקשורת הם רמאים ורובם רוצים "לעזור" אז מעניין אני נפלתי על החלק "הקטן" של הרמאים ..... תבין זה לא יתכן שקלנאי מזורגג יטפל בי שנה שלמה ויגיד כל טיפול שיש שיפור ולקבוע תאריכים לטיפול הבא אבל מעניין את הכסף הם אף פעם לא שוכחים לקחת. אני לא מבין איזה חוצפה יש להם להתעלל בנו!!! אם היה אפשר לכתוב חופשי בפורום, הייתי יותר בוטה מפרסם שמות ויורד לפרטים וקוטל את כל הרמאים שישרפו בגיהנום !!!!! חבל שאין אפשרות לתבוע קלנאי תקשורת ,לי ניראה שהם מנצלים את המצב רוני

light blue

New member
אתה כנראה מקרה מיוחד

ואם מישהו רימה אותך? אדרבה, נא כתוב את שמו כדי שנחשוב פעמיים אם ללכת אליו

אתה יודע רוני , עד היום אינני מבינה

כיצד קלינאי תקשןרת יכול לעזור למגמגם. אני ברה מתחום מדעי ההתנהגות , מעבר ל היותו קלינאי , יש עוד הרבה הרבה פריטים וגורמים נפשיים , רגשיים וחברצתיים שכלולים בטיפול - תרגול בלבד לא עוזר. אינ ני רוצה חלילה להכפיש את ציבור הקלינאים , אבל הייתי אצל 2-4 וזו ההרגשה שמלווה אותי . . .

R O N Y1

New member
בתיה אני מתכוון לקלנאי

תקשורת שמבטיחים הרים וגבעות לפני הטיפול כגון סרט וידאו לפני ואחרי הטיפול או הקלנאים של הקופת חולים שלא ניראה לי שהם מבינים משהו לא ידעתי שקלנאי הוא גם פסיכולוג בקיצור אצלי היה שיפור רק שהפסקתי ללכת לאותם קלנאי תקשורת רוני

shuky63

New member
אני אגיד לך בדיוק למי אני מתכוון

כוונתי לטיפולים האינטנסיביים למיניהם שעושים בניהם קרטל.כל הטיפולים האלה עולים כ10000שקל ונותנים לך אפשרות לרכוש את הטיפול השלם שאם תחלק אותו לשעות טיפול לא תגיע אפילו לחצי מהעלות הזאת. כוונתי גם לקלינאי תקשורת שמטפלים בגימגום למרות שלא דאגו להתמחות בתחום הספציפי הזה בתוך התחום הנירחב של הפרעות בתקשורת מעבר ללימודי התואר הראשון בנצלם את זה שאין סעיף בחוק האוסר את זה. אני חושב שאמ"בי צריכה לפעול להורדת המחירים של הטיפולים האינטנסיביים מצד אחד,ולחקיקה שתחייב קלינאי תקשורת שמטפלים בגימגום להציג תעודה שאותה יצתרכו לחדש כל שנתיים שלוש כשמשמעות החידוש תהיה השתלמות בכל החידושים שהושגו בתחום הטיפול בגימגום

למעלה