פגישת אחרי הצהריים

פגישת אחרי הצהריים

תמצאי לנו מקום להפגש.

היא חשבה רגע עד שנזכרה ביער עם כמה פינות חבויות ונסתרות מספיק, כאלה שיספקו להם פרטיות.
זה יהיה טוב לנו.

הם קבעו להפגש למחרת בשעות אחרי הצהריים המוקדמות.
"אני לא אהיה זמין, אהיה בפגישה חשובה", הוא עדכן בעבודה. היא הודיעה שיש לה פגישה מחוץ לעיר.
בבוקר היא התעכבה קצת יותר מול המראה, היא רצתה להיראות במיטבה לכבודו. בתיקה היא ארזה כמה דברים לצהריים. לעבודה היא התלבשה בצורה מאופקת, אך כאשר היא הקדימה לצאת לקראת הפגישה, היא עברה בתחנת דלק ונכנסה רגע לשירותים להחליף בגדים. היא רצתה להפתיע אותו.
היא החליפה את המכנסיים בחצאית קצרה שהתנופפה מעל ברכיה, חושפת רגליים בהירות. את הנעליים שנעלה בבוקר היא החליפה בנעלי עקב, שהדגישו את ישבנה בזמן הליכתה. היא פיזרה את שיערה שאותו קלעה בבוקר לצמה ונתנה לו ליפול חופשי על כתפיה ועל גבה.
אחר כך היא מיהרה לנקודה שקבעו ביער. הרכב שלו כבר חיכה לה לצד דרך הכורכר. כאשר ראה אותה מתקרבת, הוא התניע והם נסעו עוד כמה דקות לפינה מוצלת וחבויה, היא בעקבותיו.
הוא התחייך כאשר רואה אותה יוצאת מהרכב.
"מה שלומך, מהממת שלי? הפתעת אותי..." אמר לה, תוך כדי שהוא מושך אותה אליו לחיבוק צמוד ועוטף. היד שלו ליטפה את גבה וירדה אל מותניה. היא הרימה את ראשה והצמידה את שפתיה לשפתיו. התשוקה הבוערת שחיכתה כבר שבוע להתפרץ הלהיטה את שניהם. ידיים נשלחו והלשונות התערבבו בריקוד סוער. המגע היה כמעט מחשמל.
"אתה לא יודע מה אתה עושה לי..." היא לחשה באוזנו.
הוא הצמיד אותה עם גבה למכוניתו ונצמד אליה מלפנים. היא הרגישה את הבליטה במכנסיו כאשר גופו התחכך בגופה. אנחה של עונג פרצה מבין שפתיה כאשר הוא רכן את צווארה וכיסה אותו בנשיקות קטנות, בעוד ידיו מגששות אחר שולי חולצתה. לרגע קצר עזבו ידיה את גופו, כאשר הוא הוריד את חולצתה, ומיד שבו ללטף אותו.
"אתה יודע שיש לי באוטו מחצלת?" היא שאלה, בין נשיקה לנשיקה.
"אה-הא." המהם לעברה, בעוד שפתיו ממשיכות למצוץ את שלה.
"שנוציא אותה?" היא שאלה.
"כן, אבל מהר."
ידיו המשיכו לאחוז במותניה, כאשר היא פנתה להוציא את המחצלת ממכוניתה. הידיים שלו החליקו במעלה רגליה מתחת לחצאית הקצרה. הוא כל-כך אהב את התחושה של ישבנה. לחלוחית כבר הורגשה בתחתוניה. היא חשקה בו לא פחות ממה שהוא חשק בה.
הוא פרש את המחצלת מתחת לעץ שסוכך עליהם ומשך אותה אליו.

המשך יבוא.

giligil55

Member
מחכה להמשך הכל כך מתבקש...

המשך

"כמה שהתגעגעתי אלייך." היא לחשה, בעוד הוא מושך אותה אליו וחופן את ישבנה.
היא נשכה קלות את שפתיו.
הוא אהב להרגיש את התשוקה שלה כלפיו.
הידיים שלו הורידו לה את תחתוניה והוא צלל לליקוק ארוך בין ירכיה, נהנה מהרטיבות שלה ומקולות ההנאה שלה. הידיים שלה פרעו את שיערו, טיפסו וירדו בעורפו וגלשו במורד גבו. היא פיסקה את רגליה והתמסרה למגע שלו.
"אני רוצה אותך עירומה לגמרי." הוא אמר, והמשיך להפשיט אותה. החצאית התעופפה הצידה ונחתה ליד החולצה. "אוחחח... מהממת שלי." הוא חפן את שדיה דרך החזייה ואז הוריד גם אותה. "אני כל-כך אוהב לראות אותך, את כל כולך."
הוא נעמד והיא התחילה להפשיט אותו. היא פרמה את כפתורי חולצתו, תוך כדי נשיקה עמוקה.
"תרדי לי."
היא פתחה את כפתור מכנסיו ועזרה למכנסיים ליפול מטה. התחתונים ירדו גם כן.
היא הכניסה את הזין הזקור לפיה, טועמת אותו. עוד קצת, עוד טיפה, והזין היה עמוק בפיה. היא שיחקה בו בלשונה, מצצה אותו, נעה בשפתיה הלוך ושוב בעודה מרימה מדי פעם מבט אל עיניו. הוא אהב לראותה כך, עירומה, על הברכיים ומענגת אותו.
היא עצרה לרגע, הוציאה את הזין הזקוף והקשה מפיה ואמרה "הפעם אני רוצה שתקח אותי מאחורה. ואל תהיה עדין. תפרק אותי." היא בקשה וחזרה למצוץ לו בשקיקה, משגעת אותו במגע.
אחרי כמה רגעים, הוא עצר אותה.
"אני רוצה לחדור אלייך..."
"בוא תכבוש אותי."
היא עמדה על ברכיה והוא השעין אותה על המרפקים שלה על המחצלת. היא הרגישה אותו מאחוריה, את היד שלו על מותניה... הוא השתהה לרגע, מאריך את הרגע...
"אני רוצה אותך בתוכי..." היא ביקשה.
הוא חדר לתוכה, לאט לאט. הוא אהב את הרגע הזה, אהב לראות איך שהיא נרעדת לרגע ברגע שהוא מחליק לתוכה, אהב את התחושה בתוכה.
"אני הולך לזיין אותך." הוא אמר לה, מושך קלות בשיערה ומכוון את פניה הצידה, אליו, לנשיקה.
הוא התחיל לנוע בתוכה, מגביר את הקצב, נדחק בכל פעם עמוק עמוק לתוכה. היא נאנחה מהנאה ומתשוקה, היה לה כל-כך נעים להרגיש אותו בתוכה. היא התמסרה לו, נעה יחד איתו, מקבלת אותו עמוק לתוכה. היא הרגישה גל של הנאה נבנה בתוכה, עד שהוא שטף אותה כמו השטפון במדבר.
הוא המשיך לבטוש בתוכה, מוציא ממנה עוד קולות של עונג. הוא הרגיש שהוא מתקרב לשיא- עד שגל של עונג שטף אותו, הציף אותו ותחושה של פורקן התפשטה בתוכו.
הם נשכבו על המחצלת, לחיבוק עוטף וליטופים. היה נעים להרגע יחד אחרי שגוף התחבר לגוף בלהט ובתשוקה. עוד חיבוק, עוד ליטוף... עוד נשיקה.
ואז כבר היה צריך להתארגן ולחזור לשגרה. עד העונג הבא.

giligil55

Member
הלהט והתשוקה ...שלכם ...

הצלחת להעביר את הלהט והתשוקה שלכם אלי ...

לחכות

איך החזקת מעמד עם הלהט הזה..
אבל היה כדאי והנה זה בא
מקווה שגם במציאות שלי אמצא את הלהט הסוחף הזה..
תודה לך

למעלה