פגישת אוריגמי בחיפה

spflyer

New member
פגישת אוריגמי בחיפה

אז הנה זה יוצא לדרך. הפגישה תתקיים ביום רביעי זה בשעה 20:00. הפגישה תהייה ברח' הערבה 8 ברמת יצחק (מפה מצורפת). ניתן גם ליצור איתי קשר ב 052-3642674. מוזמן כל מי שרק רוצה... אייל

snirliat

New member
שאלה

אפשר לעשות את הפגישה קצת יותר מוקדם כדי שאני יוכל להגיע?

spflyer

New member
כן

אם 19:00 זה בסדר מבחינתך. לפני כן אני בעבודה. בכל מקרה תיאומים ניתן לעשות בטלפון שצרפתי.

ophler

New member
אייל, שאלה

איך מגיעים בתחבורה ציבורית? (האם זה מרחק הליכה סביר מהטכניון?) מושון

spflyer

New member
מצטער, אבל באגד

נתנו לי מספרי קווים שמגיעים לנשר, אבל לא יכלו להגיד לי אם הם מגיעים ליד הרחוב בו אני גר. הקווים הם 70, 71, 78.

mirel40

New member
פגישה אוריגמ' בחיפה

אני לא חושבת שאגיע.זה יותר מדי מםובר.מקום יותר מרכזי יהיה יותר נוח לכולם.מרים

spflyer

New member
מקום מרכזי

אם מישהו מוכן להרים את הכפפה ולהציע מקום יותר מרכזי - בבקשה! כל עוד אין חלופה, אני מציע את ביתי וספרייתי למפגשים. אין לי ספק שיהייה כייף, וחבל שמיקום מסויים יפגע בו, מה עוד שהמקום לא כזה "חור נידח". הבית נמצא מאד קרוב לצומת דניה על כביש דניה-תל חנן (חוץ מזה, איפה עוד תראו את כל המפרץ מקומה 11...).

ophler

New member
אני אגיע

ונראה לי שזה מקום טוב (אני רוצה לראות את ה סיפריה שלך) נראה לי שאני אנווט לפי המפה מהטכניון. (לחזור זה בד"כ יותר קל) מושון

bshuval

New member
אני ממש לא מבין אותך

לפי התגובה שלך, את לא נראית לי מאד מעוניינת להגיע למפגש. אייל מזמין את כל המעוניין לבית שלו, דבר הדורש ממנו התארגנות מוקדמת, ובמקום לברך אותו על כך את מחליטה לא להגיע משום שהוא גר בתוך שכונה? אני חושב שאת עושה טעות בכך שרק בגלל שנדרש קצת מאמץ להגיע למפגש את מחליטה לא להגיע. אייל, היוזמה ברוכה. כל הכבוד על הרמת הכפפה וקיום המפגש. לצערי נבצר ממני להשתתף במפגש משום שאני נמצא כרגע בסן דייגו, אבל אני מאחל לכם הנאה. אני מחכה לשמוע חוויות בפורום!

snirliat

New member
הלוווווו?

יש מישהו שיכול להצטרף אלי לנסיעה כי אני לא ככ מכירה את חיפה אני לא מהאזור אני מחכה לתשובה

spflyer

New member
very simple

sorry, but I don't have hebrew on my home computer. It is very simple to arrive from the Krayot. You turn left at the check post and go on until you see a sign "university right". You will also see a big hall called "Ulamey Hinuma". You turn right and go up straight ahead untill you see a green sign that says:"university right". You turn right again and you reach "ESHEL" street. On the second turn right turn, and you go into "ARAVA" street. Park there. There are 2 tall buildings there (14 floors). I live in the lower one, in "HA-ARAVA 8". If you get into troubles please call me. I think I have something you were looking for. I got few more books from Japan today and it's there... You guess???

ophler

New member
אם את רוצה

אני יכול להגיע לצ'ק פוסט, ושתאספי אותי משם. מושון

spflyer

New member
אני אוסף ברכבת

מישהו לפגישה, ולכן גם אני אעבור בצ'ק פוסט. אם מישהו צריך טרמפ או הכוונה...

snirliat

New member
בנתיים

אני לא ככ מוצאת סידור לבן שלי ככה שאני די בבעיה

bshuval

New member
נו, אז איך היה?

מי הגיעו? כמה הגיעו? מה עשיתם? נא לעדכן...

ophler

New member
עידכון קצר

קצת מאוחר כאן אצלנו. אתמול היה יותר מאוחר. בסביבות שמונה בערב אתמול (יום רביעי) התחלנו להתאסף בביתו של אייל. נוכחים: אייל, גלעד נאור (אי אפשר בלי לפחות גלעד יצוגי אחד), שי, סעדיה ואני. שמענו חוויות מהכנס בליווי דיפדוף בספר הכנס שסעדיה הביא. גלעד לימד חיפושית שהוא למד מתרשים קפלים (יש גם תמונות, אני אולי אעלה בהמשך). ניסינו לנתח שור (לא זוכר את הממציא -השור האדום מהכנס). לבסוף סעדיה לימד אותנו את אחד הסוסים שלו -גירסה חדשה עם גב סגור. בין לבין דיברנו, הסתכלנו בספרים (בהחלט ספריה מרשימה יש לאייל), שמענו סיפורים וכמובן, אכלנו פאי לימון נפלאה שהכינה חברתו של אייל. אירוח מכל הלב! בסביבות שתיים לפנות בוקר התפזרנו (שי עשה פיזור לחיפאים). היה נהדר. מושון

למעלה