פגישות מחזור

shelycat

New member
פגישות מחזור

שאלה....... והפעם בנושא פגישות מחזור האם התארגנו אצלכם כבר פגישות מחזור (שהוגדרו ככאלה לא משהו בסגנון כמה חברים שלא נפגשו הרבה זמן ופתאום נפגשים בארוע של חבר משותף) של אנשים מהעבר שלכן (בי"ס/תיכון/תנועת נוער כלומר מהעבר הטרום צבאי)? האם הלכתן? היתה לכן בכלל התלבטות? האם צריך להניח ולהשאיר את העבר בעבר? הרי אם אנחנו כבר לא בקשר אם אנשים מסויימים בטח יש לזה סיבה, לא? או אולי אין שום נזק בהעלאת זכרונות וזה אפילו נעים לכן? ומצד שני יש סיכוי שדווקא העלאת זכרונות עלולה לגרום לכן אי-נוחות מסויימת ואולי אף לחזרתן של תחושות וזכרונות שעדיף שלא יחזרו? בכל מקרה אתן בטח יכולות לנחש..... מתארגנת בין חברי נערות שלי פגישת מחזור ואמנם יש לי המון זיכרונות טובים מאותם אנשים ומאותה תקופה ארוכה שביליתי בחברתם אבל מצד שני כמו בכל קבוצה דינמית של אנשים, יש גם אדם או שניים שממש לא בא לי לראות שוב ובהחלט בנוסף לכל המטען החיובי שאני נושאת מאותה תקופה יש לי גם כמה זיכרונות שליליים שממש לא בא לי להזכר בהם. בכל אופן המשכתי הלאה בחיי ואני מתלבטת בכלל אם יש טעם לחזור לעבר ולפגוש אותם לרגע קט, כשברור לי שמתוך אותה קבוצת אנשים אלו שהיו חשובים לי יודעים עדיין איך לאתר אותי ואנחנו עדיין בקשר סך הכל (והם הוזמנו לחתונה שלי) וכל היתר שלא החזיקו במבחן הזמן בעצם לא היו מספיק חשובים ונופו מחיי?

פגישות מחזור ../images/Emo5.gif

לא הולכת לדברים כאלה, אני חיה במעין גישה שאם יש מישהו שחשוב לי לדעת מה איתו אני כבר בקשר איתו ומי שלא מעניין אותי אז אין לי שום סיבה לפגוש אותו גם אחרי כמה שנים. חוץ מזה תקופת התיכון אצלי היתה די טראומטית אז....

רחלילי

New member
כן

אצלנו בבית ספר זה רשמי: נפגשים אחרי שנה אחרי שלוש שנים ואחרי עשר שנים. הייתי בשתי הראשונות בשלישית הייתי בטיול אז לא באתי ולא חסר לי. לא חשה קשורה מידי לכל השכבה בתיכון. החברים שהיו קרובים לי בזמן התיכון נותרו ברובם קרובי לי עד היום אז לא צריכה פגישות מחזור בשבילם. מה שכן חסר לי מאד זה להפגש עם החברים מהיסודי-בי-ם נפרדים בתיכון לתיכונים שונים ומאד מאד אהבתי את החברים של הילדות אני מאד סקרנית לראות מה נהיה עם כולם.

צילולה

New member
באיזשהו מקום בא לי לראות חבר´ה

שלמדו איתי רק בשביל להראות להם לאיפה הגעתי. כשהייתי בתיכון הייתי די בצד, ולא ממש הכירו אותי או התייחסו אלי. היום אני מאד מרוצה מהמקום הו אני נמצאת והייתי רוצה להראות את זה לכולם. עוד משהו. תמיד הרגשתי ממש רע עם איך שנראתי ,ובמיוחד בימי התיכון. והיום,זה לא שאני מרגישה הרבה יותר טוב עם זה,אבל אני בטוח חושבת שמצבי השתפר,וממש בא לי שאני אפגוש אנשים והם לא יזהו אותי... אז אם תתארגן מין פגישת מחזור של התיכון אני אשמח ללכת אליה. מעבר לזה,אם זו פגישה של קבוצת חברים שפעם היינו בקשר והיום לא, אז באמת אני לא יודעת עד כמה אני אשמח ללכת.אני בקשר עם מי שאני רוצה להיות איתו, ואלו שלפני זה משהו הרגיז אותי ברמה כזו שניתקתי את הקשר,לא ממש בא לי לראות...

השולצים

New member
אצלנו היתה לפני כמה שנים

פגישת מחזור שלי התיכון, אבל לא הלכתי. היתה לי שכבה ממש מגעילה בתיכון ואני לא מתגעגעת לאף אחד שם. המעטים שמעניינים אותי הם חברים שלי עד היום. ובאותו הקשר - אמא שלי קיבלה השבוע טלפון מבחור שלמד איתה ביסודי והסתבר שמתוכננת להם פגישת מחזור בעוד מספר שבועות. אין לכם מושג כמה היא מתרגשת ולא מפסיקה לדבר על זה ולהיזכר בעוד ועוד אנשים שהיא נורא רוצה לפגוש - אז יכול להיות שהיום זה נראה לנו מיותר אבל בעוד כמה וכמה שנים טובות (בכל זאת עברו למעלה מ- 40 שנה מאז שהיא היתה ביסוד) נסתכל על הדברים אחרת.

אני למדתי בבי"ס יסודי בקריות

עד כיתה ג´. ואח"כ עברנו לראשון והמשכתי בבי"ס אחר. לפני שנה בערך היה בק.אתא כנס מחזור עקב 50 שנה לבי"ס. הזמינו את כל הבוגרים, ומכיוון שאני לא סיימתי שם לא קיבלתי הזמנה רשמתי, אבל יש לי חברה שאני עדיין בקשר איתה משם ששכנעה אותי לבוא . אז נפגשתי איתה והלכנו , ולא האמנתי- המורה שלי , המחנכת מכיתה א´- ג´ פשוט באה לקראתי ואמרה את שמי. היא פשוט זיהתה אותי!!! ואני הייתי ממש בהלם , כי אני בקושי זיהיתי אותה. זה היה קטע לא נורמלי.

nikit1

New member
הממ...אני נוטה להירתע מהדברים

בסגנון...אצלינו טרם התארגנה פגישת מחזור (נדמה לי
). בכל אופן- אנשים שחשובים לי לא שייכים לעבר, הם חלק מחיי גם עכשיו (למשל- החברה הכי טובה מכיתה ז´ היא עדיין החברה הכי טובה למרות כל השינויים שעברנו בחיינו) ואלו שלא חשובים...לא נראה לי שארצה במיוחד לראותם. נכון, יש קצת נוסטלגיה אבל יש גם זכרונות לא נעימים שנשכחים ממרחק אבל עשויים לקום לחיים בפגישה שכזו. בכל מקרה- במידה ופתאום אוזמן לפגישת מחזור אני בכלל לא בטוחה שאלך.

גלי ב

New member
לנו לא היתה אף פעם פגישת מחזור..

והאמת...שגם אם תהיה - לא אלך... את השכבה של התיכון - לא אהבתי.. השנים היחידות שאהבתי היו בחטיבת הביניים. לצערי הרב..אחד הבחורים היותר מקסימים שהיו בכיתה שלי..נהרג בחודש יוני האחרון בתאונת גיפ עם רכבת. הוא נהרג במקום
אז אני לא רואה את עצמי ניפגשת עם כל החבר´ה ומדברת עליו.. זה יעשה לי נורא עצוב
אני שומרת בלב את הזכרונות היפים מהתקופה המדהימה ההיא...

הילית*

New member
כשאני חושבת על זה זה לא ממש

מעניין אותי. משום מה יש לי הרגשה שהפגישות האלו הן כדי לראות את רשימת ההישגים של אלו שלמדו איתך- מה הם עושים עכשיו, עם מי הם התחתנו אם בכלל, כמה ילדים. לא ממש מעניין אותי לבחון אנשים לפי החיצוניות שלהם. מקווה שאני ברורה דרך אגב לבעלולי מתארגנת עכשיו בעקבות אתר החבר´ה מסיבת מחזור של בית הספר היסודי והוא כנראה ילך.

fila

New member
........

לנו לא היתה פגישת מחזור, אם היתה אז הייתי הולכת אני חושבת שנורא נחמד לראות ולהזכר , אני מניחה שבטח לא אשמור על קשר אח"כ עם מי שלא שמרתי איתו עם קשר עד כה.

למעלה