פגישות באינטרנט....

טרנט

New member
פגישות באינטרנט....

מחר אני פוגש מישהי שהכרתי דרך האינטרנט. כבר דיברתי איתה בפאלאפון, שלחנו תמונות, ומחר הפגישה. מה שאני רוצה לשאול זה..... כמה מכם עשו את זה כבר? כלומר, נפגשו עם מישהו שהם פגשו באינטרנט? האם גיליתם שהבן אדם הוא לא בדיוק כפי שהוא/היא נראה/ית בתמונות? האם זה עבד? תרגישו חופשי לרשום את הסיפורים שלכם על פגישות כאלה...

JUVENTINI

New member
בטח ! יש לי המון נסיון ...

סתם .. מממ .. יצא לי רק לפגוש את יערה מהפורום הזה ... זה היה בהופעה אחת ... דיברנו 5 דקות (לא שמעתי אותה בכלל) והלכנו .. האמת שאני בכלל לא זוכר איך היא נראית .. אבל היא בניגוד אליי זוכרת הרבה דברים ! היא עקבה אחרי כל ההופעה ... :) היא זוכרת את הפרופיל שלי בע``פ ... יערה .. פרסום התכונות שלי אסור בהחלט ... כי זה לא נכון !

Black Star

New member
אז ככה...

אההה... היה לנו ערוץ מאוד פעיל ב- IRC והיו לנו כמה פגישות של חברי הערוץ, אז כן- יצא לי להיפגש, אבל לא אחד-על-אחד. מה שגיליתי בפגישות האלו היה כלל די אחיד- הבנות באינטרנט נראות טוב, הבנים ממש ממש לא. אה, בעצם פעם נסעתי לחברה שלי בראש פינה שהכרתי באינטרנט והתארחתי אצלה והיה ממש נחמד. יש אחד שאני מכירה יותר משנה והוא ממש ממש רוצה שניפגש ואני מעדיפה שלא... ו...זהו, בערך, נראה לי..

AZ-Boy

New member
לאאאאא

רוב הבנות באינטרנט לא נראות טוב.. כבת את לא יכולה בכלל לשפוט... בנים...אני יכול להעיד רק על עצמי וגם פה את טועה!! AZ

Black Star

New member
אתה טועה בשניהם.

אתה לא יכול להעיד על עצמך, להפך. אף אחד לא רואה את עצמו כפי שהוא באמת- יש שחושבים שהם מכוערים, אבל הם יפים, ויש שחושבים שהם מדהימים ובעצם הם בלהההההה.... ברור שיש גם מכוערים שיודעים את זה ויפים שיודעים את זה, אבל אתה לא יכול להעיד על עצמך (``אין הנחתום`` וכו`). וברור שאני יכולה לשפוט אם בת נראית טוב או לא! מה, אתה דפוק? רק בגלל שאני מעדיפה בנים? אני עדיין לא עיוורת, ואני יודעת אם מישהי יפה וחתיכה או מכוערת... וכן, רוב הבנות באינטרנט כן נראות טוב.

את צודקת!!

ולא אכפת לי אם כמה וכמה אנשים פה יחשבו שאני טועה בגדול בעניין.. יעל צודקת נקודה. רוב הבחורים,ורובם הדי גדול,לא נראה מ-ד-ה-י-ם במיוחד,והאירוניה היא שבחורים באינטרנט לעד יגידו שהם נראים טוב,לא משנה אם הם נראים כמו הסוליה השחוקה של הנעל של הפועל הרומני באיזור השיפוצים הקרוב לביתם,או כמו דוגמן מיליון דולאר(עומר ברנע,לדוגמה) ומשום מה,רוב הבחורות באינטרנט נראות טוב,בניגוד לאחרים כאן אבל לא נורא,כל עוד הכל אנונימי,לא?

luka

New member
איזה מהם?

טוב הוא אמר שהוא ימציא דברים אז אני לא אגיד כלום:)) ויא דפוק מה זה לזכור פרופיל בע``פ? לזכור בע``פ?, יש כזה דבר?, ועוד לזכור איך משהו נראה בע``פ? טוב (שיהיה)... יערה.

JUVENTINI

New member
זה היה ציטוט ממך !

הייתי צריך לשים את זה בגרשיים .. את אמרת לי ``אני כבר זוכרת את הפרופיל שלך בע``פ ..``

AZ-Boy

New member
כן ולא.....

אני כבר פגשתי כמה אנשים (בנות...אני חייב לציין) לאו דוקא למטרות שלך....אם אני מבין נכון את השאלה ``האם זה עבד?`` לפעמים זה כמו שאתה חושב ...ולפעמים..אין מה לעשות...מסתובבים אומרים כוס אמק והולכים הביתה... אבל זה הכיף שבעניין.. המתח ... בעעעעעעעעע לאאאאא AZ

AirOHead

New member
כן נפשתי.. סיפור מרגש...

סתם תאמת זה היה סתם כי הייתי בארץ והוא הציע שניפגש אז אמרתי יאללה WHAT THE HELL.... העיקר הוא עושה לי ``כל החברים שלי אומרים שאני משוגע שאני נפגש עם אנשים מהנט`` רציתי להגיד לו ומה אני? הולכת לדירה של אחד בן 24 שפגשתי באינטרנט... (ואני בת 16) אז אני לא משוגעת? נו מילא...

אני עשיתי את זה.

אחת התגלתה כשקר גדול. כל מה שהיא ספירה (ומספרת) זה שקרים על גבי שקרים. ולא רק בתמונה, גם באופי. אז קח איתך אקדח.

luka

New member
אאמממ

שמתם לב שכל הפגישות הן בין בן לבת (או להיפך..:) טוב הפגישה הבאה שלי לא הולכת להיות ככה.

luka

New member
עוד משהו.

לא מאמינה בהאבות מהאינטרנט או משהו כזה, זה נראה לי דבילי להכיר חבר באינטרנט, להיפגש בשביל לראות אם מי אתה מדבר אז מילא...

erlich

New member
ב-ה-צ-ל-ח-ה

אני מקווה שזה ילך לך כמו שצריך. אבל... יש כמה מכשולים... כמו כל דבר בחיים. אני אף פעם לא נפגשתי עם מישהי מהאינטרנט ואני גם לא אפגש. גם לפני המקרה עם אופיר נחום חשבתי שזה מסוכן ואחריו על את כמה וכמה. כמה עצות: 1. מקום ניטראלי, לא איפה שהיא מציעה, תנסה לשנות את המיקום. 2. שיהיה מקום ציבורי. 3. אם אתה יכול להביא חבר תביא. (אני מבין שזה לא ממש מתאמים אבל תציע לה ותראה איך זה ילך). 3. תבקש ממנה ללבוש משהו מוסכם או לקחת תיק (סימנים מזהים) 4. תגיע למקום רבע שעה לפני ותתפוס עמדת תצפית נוחה על מקום המפגש, ככה זה נותן לך הרבה יתרונות : א. אתה רואה איך השטח נראה. ב. אתה רואה אותה מגיעה. ג. אתה יכול לראות אם זו היא וכו`... ד. אם היא לא נראת לך, או שיש לך תחושה לא טובה, אתה יכול פשוט להסתלק. 5. אם אתה צריך מאבטח תתקשר 054- ש-ב``כ :)))) והכי חשוב, אם היא מציעה לך ללכת איתה הביתה או באוטו או שמישהו יאסוף אותכם או משהו כזה אל תסכים!!!!!!! תודה, ארז. נ.ב. לא הפחדתי אותך יותר מידי נכון? אם אתה רוצה לדעת אבל ביותר פירוט מה האפשרויות שיכולות לקרות האי סי קיו שלי הוא 106362860.

*may*

New member
מזכיר קצת את..

זוכר את הסדרה המעולה שפעם הייתה - ``פשוט תגידו לא !`` ?? אז תיקח הקטות, תראה כמה פעמים ותשנן.. פחחחחח סתאאאאאאאאאאאם.. :) יאללה קח איתך גז מדמיע וסע :) ובהצלחה. מעיין..

erlich

New member
רומה שאהי אסביר לך...

כמה דברים על גז מדמיע? אז ככה, דבר הראשון, הוא שאני לא צריך אחד. הדבר שהשני, זה שגז מדמיע לא יעזור הרבה כי זה משהו שניתן להעיף אותו מהיד של מישהו בקלות. 3. גז מדמיע שמוכים לאזרחים זה בד``כ רסיס פלפל דחוס ככה שיש אנשים (ובכללם עבדכם הנאמן) שיכולים לסבול את זה. תודה, ארז. נ.ב. מחר כשיהיה לי יותר זמן אני אכתוב הודעה בקשר להודעה עצמית.

למעלה