פגישות באגודה....

Thenigma

New member
פגישות באגודה....

סוף סוף מצאתי נושא להעלות פה... לא משנה מה דעתי על "הקהילה" שלנו אם היא דבר ממשי נחוץ או סתם מושג, לדעתי הרעיון שהאגודה מנסה להשיג הוא מעולה אבל מדי פעם אפשר למצוא דברים שניתן לראות שלא הושקעה בהם מחשבה ויש בהם חוסר מוכנות לשינוי: מפגשי האגודה לקבוצות הגיל הצעיר מתחלקות ל2...הצעירים מאוד ולצעירים פחות..חיילים ואנשים באזו הגיל הזה...אבל הקבוצה של הפחות צעירים שם חיילים ימצאו אנשים בעלי עניין משותף שובצה ביום חמישי כך שהקרבים שבנינו לא תמיד, או בכלל יכולים להגיע לקבוצה ואילו הקבוצה של הצעירים יותר שובצה ביום שבת...לפני הפגרה האחרונ השל הקבוצה שלחתי מכתב לאגודה והעלתי בפניהם את הנושא...תשובה לא קיבלתי והקבצוה גם לא הועברה... אין לי מש פואנטה בנושא רק רציתי לחלוק....

לו"זים.......

הנקודה שהעלת נשלחה לאגודה, ואני מקווה שהם יגיבו פה בימים הקרובים על למה המפגשים מתקיימים בשעות שהם מתקיימים. בינתיים, עד שהם יענו, יש אנשים שחושבים אחרת? אני לא חייל, אז אני לא מכיר את מצוקות הלו"ז. זה לינק לזמני המפגשים של הקבוצות בבית הפתוח בירושלים. האם הלו"ז שלהם עובד יותר טוב לחיילים? (כתוב שקבוצת "קוויר הקודש" לגילאי 18-23נפגשת בכל מוצאי שבת ב- 20:30) אם כן, אולי נמליץ לאגודה לפעול כמוהם. אשמח לשמוע עוד דעות על הלו"ז, לפני שאנחנו מעבירים המלצה רשמית.

מדריכה

New member
פגישות בבית הפתוח

בבית הפתוח אכן מתקיימות שתי קבוצות נוער וצעירים. קבוצת הנוער נפגשת מדי יום שלישי בשעה 19:30 בערב, וכפי שנאמר, היא מיועדת לבני נוער בגילאי 15-18. קבוצת הצעירים, קוויר הקודש, מיועדת לצעירים וצעירות בני 18-23 ונפגשת מידי מוצאי שבת, ב 20:30. ההחלטה לקיים את המפגשים עם הקבוצה הבוגרת יותר במוצאי שבת אכן נוגעת לענין כי לא מעט חיילים וחיילות פוקדים את הקבוצה, וזהו הזמן הנוח ביותר עבורם להגיע. בבית הפתוח הסדר זה מתקיים כבר כמה שנים, ונראה כי הוא עובד בהחלט טוב. חסרון אחד שלו, הוא שלעיתים הפגישות מסתיימות מאוחר, והחיילים צריכים לקום מוקדם...אולם אנו מסתדרים עם זה. נראה לי כי יותר סביר לערוך את הקבוצה הצעירה במוצאי שבת מבחינת הנוחות לחברי הקבוצה. יתכן ובאגודה אין המדריכים רוצים להתחייב לתת כל מוצאי שבת בהדרכה... בירושלים זה עובד. אשמח לעזור בעוד הערות והארות. נעמה, מדריכה של קבוצה הצעירים

קיבלנו תשובה-לא תשובה....

הנה עדכונון בנושא: אחרי שני מיילים לאגודה + שוטף שבוע, קיבלנו את התשובה הזו: צה"ל ב´ פעילות בוגרים (גילאי 18-23) - יום חמישי, 21:00 פעילות צעירים (עד 18) - יום שבת , 19:30. חופשי על הגג (שתי הקבוצות) - יום שבת 21:30. תודה. ליאור מנצ´ר. אז כולנו חדורי
מהמענה; תשובה מיד נשלחה בחזרה לאגודה, בה נאמר: אני מאוד מודה לך על התשובה, אך היא לא עונה על השאלה בפורום. בפורום עלתה טענה של חיל קרבי, שאומר שמועדי המפגשים של קבוצת הגיל שלו לא מתיישבים עם הלו"ז של חיילים קרביים (המשתחררים דרך קבע ביום שישי), ומאוד קיווה לקבל את התייחסותכם לנושא. נקווה לעדכונים בהקדם

למעלה