פגישה

פגישה

אני חושבת שצריך לעשות פגישה של כולנו ואפשר אולי לעשות מרתון פרקי דוסון..(לי אישית יש את כל העונה האחרונה).. אני חושבת שזה יכול להיות ממש מגניב וכיפי.. תגיבו!!!! רוני

timeatime

New member
רעיון טוב..

אבל נראה לי שאין לאנשים פה כל כך הרבה זמן עכשיו.. צריך לחכות לחנוכה או משהו

עשינו 2 מפגשים.. ../images/Emo107.gif

בעזריאלי.. והיה ממש ממש כיף! ההצעה של פרקים ברצץ פשוט הצעה טובה מאוד ושווה לעשות אותה!... אני מאמינה שמתי שיהיה חופש ושיהיה לנו זמן נעשה מפגש פורום מספר 3! אבל כרגע הפורום לא במיטבו וצריך לסדר פה את כל העיניניים...

מגניב

אני שמחה שהיה כיף אני פשוט חדשה בפורום אז אני לא מכירה אף אחד... הכרתם משם אנשים שנשארתם איתם בקשר?

וואלקום!

וגמאני לא הייתי באפמפגש פורום.. יש לי הורים אישוס... בכל מקרה! תהני בפורומינו המקסים!

צודק/ת...

באמת אין כ"כ זמן עכשיו אבל באמת אפשר לעשות את זה באיזשהו חופש...לא חסר!!! צריך לדבר על זה עם כולם ולקבוע תאריך...

ממ...../images/Emo105.gif

כבר היו לנו שני מפגשי םורום! אומנם לא ראינו דוסון(כי נפגשנו בעזריאלי) אבל היה ממש נחמד! אני מניחה שכשלאנשים יהיה זמן(באיזה חופש או משו) אפשר יהיה לעשות עוד מפגש!
ובהחלט זה כיף לראות דוסון עם אנשים שמבינים איך צריך להתנהג ויודעים לתת את הכבוד ותשומת הלב הראוייה!

shira245

New member
זו לא שאלה בכלל!!!!!!!!!!!!!!!

ברוווווווווווווווווור שיהיה בחנוכה מפגש!!!!!!!!!!!!! לי עוד לא יצא להיות במפגש ואני מאווווווד רוצה! ואני חייבת לפגוש את כולכם אז אף אחד לא פורש!!לפחות לא עד המפגש! ומי שלא יבוא אני אישית יבוא לביתו ויגרור אוות למקום המפגש!!!! ומי שיגיד שלא יהיה מפגש אני יתן לו כפה+איזו בעיטה בתחת(סליחה על הבוטות)

כפית15

New member
מי טו!!! ../images/Emo45.gif../images/Emo141.gif

גמני ממששששששששששש רוצה להיות במפגש!!! כי במת עוד לא הייתי באף אחד עדיין... אבל יש רק בעיה קטנה... אם תהייה פגישה (אהמ!!!) צריך לקבוע תאריך קודם לכן ולהודיע עליו כי... אני חושבת שאני היחידה שגרה הכי רחוק וזה די סיפור להגיע... אז אני אצטרך לתכנן הכל!!! יאי! יהיה סבבה!!! :)))

shira245

New member
חח תאמיני לי את לא היחידה שגרה רחוק

אני ונמש גרות בצפוןןן..ועמית!!!איפה היא?!?
נעלמה לנו.. אלה בעמק חפרר.. מור בירושלים.. בגלל זה עושים את זה בחופש..שכולם יוכלו לבוא

Dawson girl

New member
מאיפה כל מי שבצפון?

אני כרמיאל.... בלע חור מוקף בכפרים ערביים. כיף.

.....

עמית מעפולה. ואני יודעת שהיא התחילה לא מזמן ללמוד באוניברסיטה, אז היא עסוקה. וכל הנוסטלגיה הזאת על המפגשים הזכירה לי גם שסטייסי נעלמה! איפה היא? מישהו יודע?

../images/Emo12.gif אמאאאא ../images/Emo107.gif

איפה את שצריכים אותך?!??!? שירה מנבלת את הפהההה!!! אני מפחדתתתתתתת פחחחחחחחחחח

מפגש זה רעיון מעולה!!!

אבל המפ....איפו נמצא מקום שאפשר לראות בו דוסון קריק?!?! וגם וגם וגם... באמת כדאי לחכות לחנוכה! כי עכשיו יש בצפר מטומטם והכל !

מרילנצח

New member
זהו שבשביל פגישה כזאת

מישהו פה צריך לנדב בית!!!!
אלה אם יש למישהי תוכנית לפרוץ לאיזה בית קולנוע ולהקרין דוסון על מסך קולנוע(תודו שזה רעיון מפתה!!!
)

למעלה