פגישה

רוחקדים

New member
פגישה

אני מתרגשת קונה פרחים ויין. שבע בוקר שבת הטלפון מצלצל, בואי לים היא אומרת. הולכות בטיילת מסתכלות על הים, נושבת רוח קרה, גשם, בורחות לבית ריק. מוציאה מגבות מדליקה מזגן ותנור. תמר מתפשטת, שדיים כבדות בטן עגולה רכה רגליים יפות תחתונים של מבוגרות. אני מסתכלת בפנים לוהטות נשימה כבדה מכאיבה.והיא צוחקת מה איתך את רטובה צריכה עזרה ? אני מתביישת מורידה חולצה רטובה מכנסיים, על כתפי באה מגבת יבשה, מיבשת שערות את הגב הצר, פותחת לי את החזיה אני מסתירה בשולי המגבת חזה לא ניראה פטמות גדולות שצומחות כאילו מעצמות החזה. את יפה היא אומרת מפרידה את ידי מלטפת פני, את קרה ולוהטת בואי למיטה מחבקת אותי ואני נלחצת אליה בכל כוחי, מתנשקות בפרעות מלטפת מותניים גב ועכוז. נשיקות על עיני שפתי צווארי, שלא יגמר, נושמות בכבדות רועדות, היא אומרת - אין לי ניסיון, ואני הרי בתולה, מלטפת לה שד ופיטמה מרגישה תתגובה, מנשקת רכות עטרה וגבעה יורדת לבטן מנשקת כל פינה טועמת מריחה. יד מושטת מרגיעה מנגבת מהמצח זעה, עיניים מחייכות שפתיים מלאות מנשקות, אצבעות מלטפות את הפטמות הקשות ואני אומרת אין לי שדיים והיא צוחקת, יפה שלי היא אומרת. מנשקת מוצצת פטמות ואני בוכה מאושרת נוטפת. נושקת את דמעותי מלטפת בין רגלי,מורידה תחתונים מסירה מחיצות, אצבעות מלטפות ברכות מפסקות ועוברות בין שפתיים, כפלים, מעין מתפרץ.רגלי מחבקת מותנה פיה על פי חזי נצמד לחזה וזה בא חזק ואדיר שוטף בדרכו לילות הלומים אכזבות וכמיהות.והיא מרגיעה מלטפת מנשקת רכות. שוכבות מחובקות מסתכלות על פיסת שמים שחורים בבית כבר חם, גשם ורוח בחלון. להביא משהוא לאכול אני שואלת, לטפי אותי, לוקחת את ידי. לבי רחב מאושר בים של שער מחפשת פתח רטוב לוהט, זוחלת בעקבות ידי, מפגש סוער של אף עם ריח, פה שוקק נצמד לפה רעב, יונק הדבש, חוקר פינות גבעה וזקיף. צוף ניגר טעמים משתנים, הנחות עוויתות, יד מרחיקה פה משתוקק מפה שבע. שיירי אוכל ליד המיטה, מבטים אוהבים, המשך חקירה של פינות ניסתרות נשיקות טעמים חדשים. לו יהיו עוד הרבה מפגשים.

למעלה