פגישה

Dr Pain

New member
פגישה

אני לא כתבתי את ההודעה הבאה:שלום לכולם , כמו שאתם יודעים בזמן האחרון לא היו הרבה פגישות וזה ולכן בחופש בקרוב יהיו מיספר לא קטן של פגישות ביחס לחופשים קודמים. אני מזמין אותכם לראשונה לבחור את מקום הפגישה ואת מועדה ואת שעת קיומה , אני חשבתי על שני מקומות אפשריים לעשות בהם את הפגישה ולכל מקום יש את החסרונות ואת היתרונות שלו ואני ירחיב אותם כאן. המקום הראשון הוא עזראילי המקום שאירח את הפגישות האחרונות של המועדון , למי שהיה בפגישות הוא יודע שהמקום מצויין מבחינת זה שאפשר לשבת שם ולדבר וגם לאכול , החסרונות במקום הם שעזראלי למרות שאני אישית חושב שהוא מקום בין הבטוחים בארץ מונע מהרבה חברים לבוא בגלל כל מיני סיבות ואני רוצה ליצור מצב שכל אלה שרוצים לבוא יבואו ולא יימנעו לבוא מסיבות כאלה ואחרות , כמו כן לפי מה שאמרו לי אם אנחנו עושים פגישה בעזראלי נצטרך לעשות אותה בשעה דומה לפגישה האחרונה בנובמבר בגלל שבמקום שישבנו פתוח בר סלטים שפתוח עד שבע בערך וככה אני לא מאמין שנוכל לשבת שם ושלא יעשו לנו בעיות. המקום השני שחשבתי עליו הוא הבאולינג שברמת גן , זה מקום שיש אליו קווים כי זה בדיוק באצטדיון רמת גן ככה שכל מי שהיה באצטדיון יודע איך להגיע אליו , המקום לא מקום המוני ביחס לעזראלי יש לידו מסעדות ומי שרוצה לאכול משהו אחר הוא יכול ללכת לקניון איילון הסמוך ולאכול שם , כמו כן ניתן יהיה לשחק באולינג בין חברי המועדון שייחולקו לקבוצות וככה אנשים יכירו אחד את השני יותר טוב וככה נוכל לעשות פגישה יותר ארוכה ויותר מהנה. החסרונות במקום הם שצריך לשלם על מנת לשחק אבל אפשר לפתור את הבעייה בכך שמי שלא רוצה לשחק הוא לא חייב לשלם ויכול לשבת ולדבר עם החברים , אין לי מושג מה העלות המדוקיית של משחק באולינג היום אבל אני ייתקשר אליהם ויברר. במהלך הפגישה ייערכו מיספר דברים הדבר הראשון יהיה טריוויה והפעם שיטה חדשה שחשבתי עלייה היום , עד לשלב חצי הגמר או הגמר זה עדין לא מוחלט השיטה תהיה כמו השיטה הקודמת שיטת נוק אאוט ולאחר מכן תהיה שיטת הטוב מ7 שהמתמודד הראשון שעונה על 4 שאלות נכונות עולה לשלב הבא או זוכה בתחרות. בפגישה כמובן כל אחד מהחברים יוכל לדבר ולהציע הצעות ולומר את דעתו לגבי המועדון , כמו כן אני קרוב לוודאי יידבר אם יהיה זמן על מצב המועדון . כמו כן לגבי הבחירות לנשיאות המועדון , ייתכן ויהיו בחירות אם מישהו יקום ויתמודד נגד גרי ואם לא הכהונה של גרי תוארך אבל בכל מקרה תבוא החלטה שבחירות יבואו כל חצי שנה או מתי שאחד המתמודדים יביא איתו עשר חתימות לקיום בחירות מיידי במועדון. דבר נוסף לגבי השעות של הפגישה , ניתן לעשות פגישה בשעות הבוקר אבל זה עלול לפגוע באלה שבאים מרחוק ולגרום לאיחורים , דבר נוסף שלפי דעתי הכי טוב להיפגש בסביבות הצהריים ומעלה ככה על אחד יוכל לבוא ולא יהיה לו בעיות לחזור עם האוטבוסים בערב כמו שקרה לחלק מחברי המועדון בפגישות קודמות, אופציה נוספת היא פגישה בערב שבה כאלה שעובדים וחיילים למינהם יוכלו לבוא מבלי להפסיד יום עבודה אבל זה נתון לשיקולכם , אם אתם מוצאים דרך שתביא את כולם אני מאוד יישמח כי זה הרצון האמיתי שלי. כמו כן לגבי מיקום הפגישה כל מי שרוצה להציע מקום נוסף שיירשום בבקשה את היתרונות והחסרונות של אותו מקום ויישלח לי באמייל אם המקום יהיה טוב הוא יפורסם כאן בנוסף לשנייים שהצעתי כבר. לגבי מועד הפגישה כעת ניתן לעשות אותה או בשבוע הראשון של יולי או בשבוע לאחר מכן , אני יודע שזה משנה לכאלה שנוסעים לחול בימים אלו אז כל בבקשה מכל אחד מהם לציין איזה שבוע נוח לו יותר. כל מי שרוצה לדעת עוד דברים שלא יהסס לשאול אני מוכן לענות לכל דבר שקשור לפגישה. בתודה אורן נתן נ.ב לגבי העשר חתימות זה מספר שיכול להשתנות כי המטרה זה לגרום לרוב גדול שייתמוך בבחירות ולא לעשות מצב שכל פגישה יהיה בחירות וככה הנשיא הנבחר לא ייהנה מתמיכת המועדון

למעלה