פגישה שנייה

פגישה שנייה

זהו אני מותשת על המיטה שוכבת על הבטן מסדירה נשימה, מחוייכת,
מרגישה את היד שלו עדיין מרפרת על הגב לאט, הוא לידי, שוכב על הגב סחוט כולו מתנשף מהמאמץ האחרון,
מגניבה לו מבט מסופק,
נזכרת איך ממש לפני רגע הוא גמר בתוכי, ואני רוכבת מעליו נהנית ממגע אצבעותיו על בטני, משחק מנשק את הפטמות מחבק חזק.
מישהו פעם אמר לי שזוג ולא משנה כמה תשוקה נבנתה בינהם לפני המפגש הראשון, תמיד הזיון השני, המפגש השני.. שאחרי המבוכה, אחרי הפרפרים הראשונים הוא זיון טוב יותר, שם הידיים מגששות עוד לפני שמגיעים לדלת, במפגש השני לא מחכים לאישור,
המפגש השני החדש, הוא חזק יותר עוצמתי יותר.
הפעם התעייפתי יותר, הזעתי יותר התנשפתי יותר, שחררתי יותר צעקתי יותר הרגשתי יותר,
ועכשיו אני שכובה במיטה לצידו מבט מסופק,
אין לי כוח ואני רוצה עוד, לא רוצה שזה יגמר,
אני עוצמת עיניים משזרת בקצב מהיר צעדים אחורה, היא נישק בכניסה, עוד לפני שהדלת נטרקה, השדיים שלי נמחצו בכפות ידיו,
הוצמדתי לקיר, הכל מותר הכל כבר קרה, אין מחסום של מבוכה רק המון תשוקה מצטברת שנאגרה ממתינה להיגמר,
אני רוצה לגמור בתוכך עכשיו מהר, לא יכול להתאפק אני מפנטז על הגמירה הזאת מהפעם הקודמת את מטריפה אותי,
אני כבר בלי בגדים הם הופשטו ממני בדרך למיטה הרגליים שלי על הכתפיים שלו והוא מלקק אותי המון אחח איזה לשון של תענוגות...
הוא לא מתאפק ובשנייה מתרומם – חודר לי במבט חודר לתוכי , כניסה חלקה רטובה, וגמירה,, גמירה של להט חייתית, מתנשפים אחחחחחחח איזה גמירה, ואני רוצה עוד, רגע שיסדיר נשימה, אני מעבירה אצבעות לתוכי , והוא מצרף יד שלו ביחד עם שלי משחקות והוא עדיין מתנשף , ואני מגבירה את אנחותיי נגמרת בין אצבעותיו והוא מתאים את קצב האצבעות לנישמותיי ואני גומרת באנחה כמעט חרישית אבל רטובה מתמיד, ועכשיו גם אני שכובה מתנשפת... עצימת עיניים

Maja the Naked

New member
מקסים!

כל כך הרבה מדברים וכותבים על "הפגישה הראשונה"...
כמובן גם על האחרונה.
אבל! מסכימה איתך, שיש קסם מיוחד במינו בזו השניה דווקא,
כן ירבו.

"הכל מותר הכל כבר קרה, אין מחסום של מבוכה רק המון תשוקה מצטברת שנאגרה ממתינה להיגמר".

למעלה