פגישה שניה

פגישה שניה

וכבר הספיק לו להבין שאנחנו תואמים אחד על אחד!
אך לא!
זוהי התשובה שקיבלתי.

אני משדרת עודף ביטחון, עודף פתיחות, עודף עצמאות וכו׳
גברים כנראה לא אוהבים את זה.

אבל אתה לא מכיר אותי! איך אפשר לשלול אדם מהכירות של שש שעות ?

כשאני מקבלת תשובות שליליות מבחורים אני נוטה להתנחם ב״הוא הפסיד״!
הפעם אני מרגישה שגם אני הפסדתי.
אני מאוכזבת ומבואסת.
היתה לי תחושה שמשהו טוב יצא מזה.

תנסה, תיתן צ׳אנס,
מאחורי המטר שבעים המרשים הזה עומדת לה אישיות קטנה, עדינה, אוהבת, זו שצריכה את הגב החזק מהבן זוג שלה, זו שלא יכולה להחליט הכל על דעת עצמה וכו׳.

איפה הגבר הזה, שמסוגל להכיל אותי?
כדאי להשקיע בי, אני אידיאלית!
יש בי את הנקודות האלו, שיש שצופים בהן ומחליטים שהן נקודות שליליות ולא ניתנות. אך אני מחכה לזה שיראה נכון ולעומק ויבין שאלו הן נקודות חן ויופי מיוחד שקיים רק בי.

אני מאמינה בעצמי, כי יש לי מה לתת והרבה.

אמשיך לחכות ל״אחד״ הזה שייתן את ליבו ויקבל את ליבי.

שבת שלום!
אני מנסה לחייך ולהאמין שזה יקרה והוא ישוב לחיי.

yb2011

New member
אל תדאגי

יש בחורים שמאוד אוהבים בחורה עם בטחון עצמי, פתיחות ועצמאות במידה נדיבה.

singleton1

New member
המלצה קטנה

קודם כל זה באמת מבאס לשמוע. בהחלט לא נעים לקבל תשובה שלילית כשאתה מעוניין (מניסיון !).
דבר שני, אולי כדאי שבמקביל לעובדה שאת מספרת לנו על עדינות ורוך ואישיות קטנה (ללא חלילה שמץ של ציניות), תנסי קצת להציף ולהפגין יותר מהתכונות האלו על חשבון התכונות של העצמאות והפתיחות וכו'.
פשוט תנסי לשפוך אור גם על צדדים אחרים שקיימים בך.
ואז עם המטר שבעים המרשים, אף אחד לא יוכל לעצור אותך :)

אתה צודק,

ולא שלא חשבתי לעשות זאת עד היום אך בשידוכים כמו בשידוכים אתה מרגיש שכל מה שנותר לך בכדי לשרוד (את הפגישה) אתה צריך לעשות וגם אם לפעמים אתה מוצא את עצמך במשך שעה מדבר רק על עצמך.
וכתוצאה מכך לעיתים המצב נתפס כשחצנות, גאוה, אגואיסטיות וכו׳

זה מציק לי ולכן כתבתי את זה, כי זו לא אני!

...

מה שהיה ואינו.

קליט

New member
שיחת יקרה

אני קולט די טוב, והתרשמתי שאת מבריקה -בחכמתך, ומבריקה -בפשטותך . אז איך זה שלא בדיוק רואים את זה ? . . מה אפשר לעשות כדי שכן יראו את זה ? . . ואולי כן רואים את הפשטות ואת החביבות, אבל מאידך יש דברים אחרים שהם דומיננטיים ובולטים אצלך וזה הפריע לו ? . . . ואולי בכלל - הכל בסדר במה שאת משדרת, אלא שלא מתאים לבחור הלזה בחורה מבריקה מדי, זה מאיים עליו, או סתם ככה, עדיף לו בחורה אחרת, שלא יודעת לקרוא אותו כמו ספר - למשל . או שיש דברים אחרים שהוא שמע שלא מסתדרים לו, או שהוא ניזון מדיעות קדומות . מרגיז ! . . ועוד משהו . תבדקי אם את אידיאלית ומושלמת, אף אחד לא מושלם ואידיאלי עבור כולם, הבן אדם הכי מושלם - לא מתאים עבור כל הבנות בעולם . חושבני שאם תרגישי אחרת -גם תשדרי משהו אחר, רך יותר, מקשיב יותר, נעים יותר, תומך יותר, פשוט יותר, כי אנחנו משדרים מבפנים, לפעמים יוצא לנו - שאנחנו משדרים ומבליטים רק חלק מסוים מהאישיות . ועוד משהו שאני לא מבין אצל אנשים מבריקים, הם מחפשים מישהו מבריק בחכמתו בדווקה ! . בהצלחה !

קליט,

אתה חכם !!

אקח לתשומת ליבי את דבריך.
למרות שקראתי 12 פעמים את ההודעה, אקרא שוב.

בחורה אידיאלית אמרתי. לא מושלמת!
אידיאלי זה מצב רצוי וחיובי.

קליט

New member
אז ככה

‏"לענוים יתן חן" תוסיפי גם את המרכיב הזה, יתכן שאת פשוטה וחביבה מקשיבה ונחמדה וכו` , רק חסר ענוה לדוגמה, או קצת התחשבות או את בעמדה של חוקרת לדוגמה, - אז זה צורם . חוץ מזה - שיתכן נגיד שאת ממוצא "הולנדי", והסטיגמה לגבי ההולנדיות - נגיד ; שיש להן אף גבוה, או שהן שולטות בבית, או שהן קשות, - וזה פועל נגדך כי את הולנדית, ואולי את גם מאששת טיפה את הסטיגמה, יעזור לך לענוה שאין בחורה שהיא ממש אידיאלית (זה לטעמי, יתכן שאני טועה בנקודה זו, העיקר המסר) כל אחד מתאים לו משהו אחר, אם כי יתכן שאת בחורה מבוקשת יותר . אני לא מכיר אותך אישית -שיחת, זה מה שחשבתי . בהצלחה !

למעלה