פגישה ראשונה...

פגישה ראשונה...

כמו לא מכירה ,כמו לא שומעת. כאן מתחיל המסע שאת סופו לא נדע ואולי בכלל יקבע הגורל שהזמן יוליכנו שולל? כיצד נשבור השתיקה המייסרת, לאן בכלל הרוח נושבת? הולכים לאיבוד בתוך הלב אך מה העתיד צופן? לא רוצים לוותר, לא רוצים לבד להישאר אבל גם לא יודעים מה הכוכבים מראים. האם סערה עכשווית לאורך זמן כדאית? האם פגישה ראשונה היא הפתח לאהבה? בפגישה ראשונה לא יודעים, אולי דמיון וסקרנות מתעתעים. מי יודע כלל את התוצאה של אותה פגישה ראשונה??? ואעפ``כ--מי יוותר???????

Spiderwoman

New member
שונאתתתתתת

אבל שונאתתתתתת! פגישות ראשונות!!! זה אחד הדברים היותר מביכים ויותר מעיקים שיש. בכלל כל ההתחלה של קשר היא כזאת תקועה, לא אוהבת!

Spiderwoman

New member
ארבל???

איזה שתיים? יש לך משהו לספר לי או שאני אמורה להבין שאתה יודע משהו שאני לא יודעת שאתה יודע <ואווו הסתבכתי>. בקיצור תגובה...

מחלת השיכחה???

שעות של ביחד משני צידי השולחן שעות של עיניים של השניים... של חיוכים וצחוקים של מכרים חדשים... התכחישי????? כן,פעמיים עד עכשיו!!!

Spiderwoman

New member
אוקי הבנתי

אבל זה היה הרבה פחות מגעיל ומלחיץ מכל פגישה שהיתה לי <ועוד עיוורת!> אבל מותק שכחת קצת, אתה תפוססססססססס!!! וגם אני...

כפרה שלי!!!! :cool:

אני תפוס באזיקים על ידי אך גם המפתחות בידי... בליבי אינני אסור ולמי שאני חפץ אני מסור. ואת נחמודת צעירה שרק את חייה מתחילה שרק לתוצאות הפסיכומטרי ממתינה לא כדאי שתהיי פזיזה. אין כל סיבה בגילך להיות תפוסה!!! אלא אם במקרה תתאהבי בי !!!

גילית.

New member
פרפרים בבטן

קראתי ונהניתי, הרגשתי את תחושת ה``פרפרים בבטן`` שלך את סימני השאלה והציפייה. ביי בינתיים גילית עשיתי לי אתנחתא כדי לראות אם כתבת משהו חדש, אז ביי בינתיים

למעלה