פגישה ראשונה

פגישה ראשונה

לרגע לא עלה בדעתי להפגש איתו. פגישה פיזית, היתה לחלוטין מחוץ לתחום. אבל אז הוא הפתיע עם רעיון שקסם לי ובשניה מוטט את חומת ההגנה שלי: פגישה ללא פגישה. שנינו בבית קפה, כל אחד בשולחן משלו, עם הלפטופים. בלי לדבר, בלי להתקרב. רק אותה התכתבות, פנים מול פנים.

הרעיון הקסים אותי כל כך, שבשבריר שניה עברתי מהתנגדות מוחלטת ונחרצת לפגישה, להסכמה נלהבת ולהוטה. איך אפשר לוותר על זה ....כל ההתרגשות, כל הריגוש, סיפוק הסקרנות, הלהט, ובלי טיפת סיכון ! אני והלפטופ בבית קפה, מה יותר תמים מזה ? הוא לחץ למימוש מהיר ואני ביקשתי קצת זמן....להתבשל עם העניין, לפנטז, לדמיין, לקוות, לחשוב, לחשוש.....

לאחר כשבועיים מיציתי את שלב הפנטזיות, ונתתי אור ירוק לפגישה עצמה. בחרנו בית קפה שיש בו פינות אינטימיות. יום לפני המפגש, קיבלתי ממנו רשימת הוראות, מפורטות ומדוקדקות, איך להתלבש, איך להתרחץ, להתמרח, להתבשם, להתאפר. המראה הנדרש היה סקסי וזנותי ככל האפשר ואני אהבתי את זה. וכמובן, ה-הוראה, לא להזדיין ולא לאונן במשך יום שלם לפני הפגישה. בקשה פשוטה עבור רוב האנשים, אבל במקרה שלי, קשה מנשוא. כך שהייתי מחורמנת, להוטה ונואשת עוד לפני שמשהו קרה בכלל.

בבוקר התרחצתי לפי ההוראות, התאפרתי בכבדות יחסית, והתלבשתי לפי ההוראות - חזייה ותחתונים מתחרה שחורה, התחתונים היו קצת קטנים עלי אבל הנחתי שממילא הוא לא יראה אותם, החזייה גם היא היתה קצת קטנה, ויצרה אפקט "גבעות" לשדיים שלי. חצאית קצת מעל הברך, חולצה עם מחשוף נדיב במיוחד, מגפיים גבוהים עד הברך.

הגעתי למקום לחוצה ומבוהלת....על גבול ההסטריה. נכנסתי וראיתי אותו, יושב בשולחן פינתי. וואו....אהבתי את מה שראיתי. הוא נראה בדיוק כמו הגבר שתיארתי באחת הפנטזיות שלי, פנטזיית השליטה האולטימטיבית, רק שהיה לו מבט רך יותר בעיניים. אוכל ארוחת בוקר, לתדהמתי המוחלטת. איך אפשר לחשוב על אוכל במצב כזה ? הסיטואציה היתה כל כך מביכה ומלחיצה שהמח שלי פשוט נמחק. פתחתי את הלפטופ, הזמן לא זז....ההגדרות עולות לאט.....ואני מנסה להכנס לרשת....ופשוט לא מצליחה.....ולא זוכרת, לא מצליחה להזכר, איך לבצע את הפעולה הפשוטה הזאת שביצעתי עשרות פעמים בעבר. לא ממש יודעת מה לעשות.....משהו בתכנון השתבש וזה רק מבלבל אותי יותר. פונה למלצרית ומבקשת עזרה, אולי היא יודעת איך.....היא לא יכולה לעזור לי אבל מציעה לי לבקש עזרה מהגבר שיושב עם הלפטופ בשולחן הסמוך. ההצעה נופלת עלי מהשמים, וגם הוא לא ממש מחכה להזמנה מפורשת, מגיע ומתיישב לידי. אני יושבת על ספה מוארכת, מה שמאפשר לו להצמד אלי. החשיבה שלי מתערפלת עוד יותר, הוא מתעסק עם הלפטופ שלי ואני לא מסוגלת לחשוב על כלום, לא מעניין אותי כלום, רק שימשיך להצמיד את הירך שלו לשלי. מחפשת עוד ועוד את המגע, נצמדת יותר ויותר, מחככת את השד שלי בזרוע שלו, עוצמת עיניים, מתמכרת למגע. מבחינתי שלא יקרה שום דבר אחר במשך כל הפגישה, רק להמשיך להרגיש אותו.

הוא לא הסתדר עם הלפטופ שלי, ובאיזשהו שלב הבנו שאי אפשר להמשיך ככה. בשלב הזה כל התכנית שלי של לא לדבר, לא להתקרב, כבר ירדה לטמיון, כמובן יכלתי להחליט שבתנאים האלו אני מבטלת הכל אבל ממש לא רציתי....רציתי להמשיך ולראות לאן זה יכול להגיע.....

הוא הסביר לי איפה הרכב שלו נמצא, וירדתי לפגוש אותו שם. איכשהו יצא שהתעכבתי ועלינו על אותה המעלית, המתח שם היה מטורף, המשחק הזה כאילו אנחנו שני אנשים זרים. התיישבנו ברכב שלו והוא אמר לי לצאת ולחזור תוך שתי דקות בלי התחתונים והחזייה. ביצעתי וחזרתי אליו, הוא ביקש לראות את התחתונים שהיו רטובים להחריד. ואז הוא ביקש ממני לעלות ולהסתובב בקניון במשך 10 דקות במצבי הנוכחי, בלי תחתונים וחזייה. ניסיתי לשכנע אותו שירד מזה, שאלתי אותו אם זה בטוח שזה מה שהוא רוצה לעשות עם הזמן הקצוב שלנו, אבל הוא היה נחרץ..... אז באמת עליתי והסתובבתי ואפילו הלכתי לקנות משהו. ההליכה בלי תחתונים מאוד מחרמנת, החיכוך הזה, ולהסתובב בלי חזייה היה מביך בצורה קשה. התחושה שאנשים מסתכלים עלי, מילא הם לא יודעים שאין לי תחתונים, אבל הם בהחלט מזהים שאני בלי חזייה....בחולצה עם מחשוף ענקי.....כשנכנסתי לקנות משהו קלטתי את המוכרות מסתכלות עלי ונראות די מזועזעות.....

אחרי 10 דקות חזרנו לרכב, היתה לנו איזו מחשבה לנסוע למקום שסיפרתי לו עליו פעם, מקום נסתר שפעם עצרתי לאונן שם. אבל....זה היה נורא רחוק, חצי שעה נסיעה לכל כיוון, ואני הייתי די מוגבלת בזמן. אז התחלנו לנסוע, וקצת הסתבכנו עם היציאה מהחניון, ואז באיזה שהוא שלב, בתוך החניון, הוא עצר, וביקש ממני לאונן מולו. האמת, היה לי ברור שהוא יבקש את זה, הוא "כבר יודע שאני עושה את זה", והיתה לי הרגשה שהוא רוצה לעשות איתי כל דבר שסיפרתי לו שעשיתי אי פעם, שלא יהיה משהו ברפרטואר שלי שהוא לא ניצל. אז הכנסתי את היד לתוך החצאית, אבל אז הוא ביקש לראות. הוא אמר לי להרים את החצאית....זה די הלחיץ אותי. אנשים עברו שם ופחדתי שיראו. אבל הוא היה מאוד החלטי ונחוש. "תרימי ! עוד ! עוד ! עד הסוף ! אני רוצה לראות את הכוס שלך". אז הרמתי....עד שהכוס שלי היה חשוף והרגליים שלי היו פשוקות. ואוננתי. ומדי פעם היה לי נדמה שאנשים עוברים אז נלחצתי והפסקתי, והוא האיץ בי להמשיך. גמרתי אחרי כמה דקות ספורות, הייתי חרמנית ברמות מטורפות, רק ההמתנה של יום וחצי בלי סקס ובלי אוננות לבד הרגה אותי.

ואז יצאנו מהחניון....ופשוט חיפשנו משהו שיכול להקרא "יער". ראינו כמה עצים ונסענו אליהם, זה היה מטע, לא ממש נסתר, אבל זה הספיק. חנינו בתוך המטע....ואז הוא שוב ביקש לראות את הכוס שלי, הפעם באור יום. ושוב אוננתי והוא הסתכל. התחלתי להתחנן בפניו שייגע בי, אבל הוא סרב בתוקף. סיכמנו שאסור, זוכרת ? לא רציתי לקלקל לו ולהזכיר לו שהגבולות שקבענו נפרצו ב-5 דקות הראשונות של הפגישה, כשהוא ישב לידי. זאת היתה אמורה להיות פגישה ללא מגע, ללא דיבור ישיר, ובטח ובטח שהוא לא היה אמור לראות את הכוס שלי. כך שהיה קצת מיותר להקפיד על הכלל של המגע פתאום אבל זה היה המשחק ואני זרמתי איתו. הוא התקרב אלי, נשם לתוך הפנים שלי, הרחתי אותו והוא הריח נהדר, הוא קירב את האצבעות שלו לכוס שלי, סיפר לי מה הן יודעות לעשות, ביקש ממני לחשוף ולהוציא את השדיים שלי, ריפרף עליהם בקלילות, בלי לגעת. בכל פעם שהתחננתי שייגע, הוא חזר על המנטרה שאסור.....וכל פעם התקרב עוד קצת....ועוד קצת....לקראת הסוף היינו ממש ממש צמודים.....הפיות שלנו היו פתוחים, השפתיים שלנו רפרפו ונגעו-לא-נגעו זה בזה, במגע שאני עדיין מאוננת עליו בהתרגשות אדירה, היד שלו רפרפה קלילות על הירך שלי. הוא נתן לי לגעת בכוס שלי במשך כל הזמן הזה ולאונן, אחרת אני בטוחה שהייתי יוצאת מדעתי. באיזה שהוא שלב כבר הייתי חייבת ללכת ונפרדנו, עם טעם מטורף של עוד....שכן....חייב להיות עוד !!!!

פגישה שנייה

היו מחשבות על פגישה שניה ומחשבות על פגישה אחת ויחידה ובכל אופן זה לא היה מתאים, אני הייתי מצוננת ובמחזור ויידעתי אותו על כך.

ואז בבוקר אחד, רגיל לחלוטין, לבושה בצורה מהוגנת, מכנסיים וחולצה ללא מחשוף. בדיוק נכנסת לישוב שלי כשרואה את הטלפון מצלצל והמספר שלו על הצג. איפה את ? נכנסתי ליישוב. תוך כמה זמן את יכולה להיות בצומת X ? תוך 10 דקות. תגיעי. אני מגיעה. התלבטתי אם לעבור בבית להחליף בגדים או משהו, בסוף החלטתי לבוא ככה, כמו שאני. חיכיתי לו במקום שקבענו, הוא הגיע וסימן לי לנסוע אחריו.

הוא לוקח אותי למקום מבודד יחסית, סוף של כביש ומסמן לי להחנות את הרכב שלי מאחורי איזה עץ, במקום ש....אני מקווה.....אף אחד לא יכול לראות אותי. הוא מדבר איתי בטלפון ואומר לי לעבור למושב שליד הנהג. אני עוברת, והוא מגיע, עומד "מעלי", מול הרכב, גבוה נורא, מרוחק, ונותן לי הוראות דרך הטלפון. תורידי את המכנסיים. אני צייתנית. מפשילה אותם לקרסוליים. גם את התחתונים. פה אני קצת בשוק....אני במחזור.... זוכר ? תורידי ! מורידה. הוא מתקרב לאט לאט. מסמן לי לפתוח את החלון. עומד ליד הרכב והבליטה של הזין שלו בדיוק בגובה הראש שלי. אני מריחה אותו, רואה את הקצה שלו מציץ אלי.....אני רוצה.....רוצה להרגיש אותו, להתקרב אליו, להריח אותו לעומק, ללטף אותו, להוציא אותו ולראות את כולו, ללקק אותו, לסגור עליו את השפתיים שלי.....
הוא סוגר את הטלפון ומתכופף אלי, נעמד על הברכיים לידי, לא נכנס לאוטו. אני מתפדחת אימים....גם האוטו מלוכלך בצורה מביכה, וגם אני עם התחתונים ועם כל הדם......לתדהמתי המוחלטת, הוא שולח יד לכוס שלי, וטועם את האצבע שלו האדומה מהדם שלי. הייתי המומה. בחיים....בחיים אף אחד לא נגע לי בכוס כשאני במחזור, ובטח לא טעם אותו. הוא מתענג על הטעם של הכוס שלי. טעים.....

לא היינו שם הרבה זמן. רבע שעה אולי. או חצי שעה, קשה לי להעריך. או רק חמש דקות. אני הייתי מחורמנת ברמות מטורפות. התחננתי בפניו שייגע בי....תיגע לי בכוס....תיגע לי בשד....רק נגיעה קטנה.....והוא.....לא ממש נוגע.....אסור....ואני אומרת לו, מותר, מותר. צועקת, בוכה, שייגע. טוב....הוא אומר.....אולי בטעות. ונוגע לי בכוס נגיעה קלה. ואח"כ בשד....בטעות.....ונשיקה על השפתיים.....וככה....אני מתחננת....עוד פעם....עוד קצת.....ואז שוב...אני מתחננת אליו....תיגע....תיגע....והוא ככה מרפרף עלי, ואז הוא אומר, עכשיו אני הולך, ואני מתחילה לצעוק, לא, תישאר, עוד, תיגע בי עוד. עוד פעם אחת. עוד נגיעה קטנה. ועוד קצת, ועוד קצת, ורואה שגם לו קשה ללכת, אבל אני קולטת שמתישהו הוא יעשה את זה. ואז הוא אומר, נגיד שלום לכוס שלך, ונוגע בו פעם אחרונה, ואני אומרת, תגיד שלום גם לשדיים שלי, והוא נוגע בהם, ושלום לשפתיים, מגישה לו אותם לנשיקה. נושמת עמוק, מרימה את התחתונים והמכנסיים, ונוסעת.

10 דקות אח"כ אני בבית, עולה למיטה עם הטלפון ומתקשרת אליו. רוצה לאונן אותי טלפונית ? הוא בינתיים בדרך בנהיגה. אני כל כך חרמנית, מבקשת ממנו שיתאר לי....מה ראה....מה הרגיש....גומרת שוב ושוב....צועקת את האורגזמות שלי לתוך השפופרת....ולאט לאט....מרגישה את ההתרגשות שלו הולכת ועולה. ואז, פחות או יותר כשאני גומרת את הפעם האחרונה, הסופית החזקה, זאת שאחריה יש תחושת הקלה מסוימת, אני שומעת אותו גומר. ככה, תוך כדי נהיגה, לתוך הג'ינס שלו. בלי ממש לאונן. שומעת את האנחות המחרמנות האלו ואת ההתרגשות הבלתי מרוסנת מציצה מבין חומות הפאסון השקול והמאוזן.

עד כדי כך גיריתי אותו. וואו !

פגישה שלישית

זהו. לא יכלתי יותר. הרגשתי שהלכתי עד קצה הגבול של הכמיהה הלא ממומשת. הפעם רציתי את הדבר האמיתי. את הכל. אבל לפני כן, הרגשנו שנינו צורך לממש את פנטזיית בית הקפה. לחוות, בצורה קצת שונה הפעם, כי כבר לא זרים לחלוטין, את התקשורת הסמויה במקום פומבי.

הוא שוב שלח לי את ההוראות, ואני ביצעתי באופן קפדני במיוחד. לק אדום בידיים וברגליים, שיער בצבע לוהט. ביום עצמו, לבשתי חצאית שפשוט קטנה עלי, אין דרך אחרת לתאר את זה. מגיעה קצת מעל לברך, מלייקרה נצמדת שלא משאירה טיפת מקום לדמיון לגבי צורת התחת שלי. חולצה עם מחשוף ענקי, חזיה ותחתונים מתחרה, סנדלי עקב.

הוא הגיע לפני לבית הקפה, סימן לי איפה לשבת, בדיוק מולו, במקום שהיה קצת מרכזי מדי לטעמי, במרכז בית הקפה, אני קיוויתי להסתתר קצת יותר בצד. הייתי שוב בשוק שבפעם השניה הבנאדם מזמין לעצמו ארוחת בוקר מלאה....ועוד ממש אוכל אותה....אני הזמנתי מיץ תפוזים ששתיתי אותו בקשית, רמז דק, אבל ממש דק, למה שהשפתיים שלי מסוגלות לעשות. הפעם הייתי קצת פחות לחוצה, וגם כבר ידעתי בדיוק מה אני אמורה לעשות מבחינת כניסה לרשת, אבל....זה לא מצליח....אני לא מצליחה להכנס.....ואומרת לעצמי, די, לא עוד פעם. אני חייבת, חייבת להצליח הפעם. אלו היו 5 דקות מייאשות לחלוטין, עד שהצלחתי להכנס.

מכאן, אפשר לתת לצ'אט לספר את עצמו.

אני: ‫לא יאמן אבל הצלחתי‬
הוא: ‫את כאן?‬
אני: ‫כן‬
הוא: ‫יפה...‬
אני: ‫זה קרה !!! איזו התרגשות‬
הוא: ‫אהבתי תבגדים‬
אני:

הוא: ‫ותנעליים‬
אני: ‫תספר לי‬
‫מה אהבת ?‬
הוא: את הרגליים ..‬
אני: ‫כן...‬
הוא: ‫ואת השיער הסקסי..‬
אני: ‫חצאית שקטנה עלי כבר כמה שנים ולא זרקתי..‬
הוא: ‫אני אוהב שהורדת והראת את החזה ..‬
‫והצוואר..‬
אני: ‫כן.....
‫אני שלך עכשיו‬
הוא: ‫כן ...‬
אני: ‫לגמרי‬
‫הזונה שלך‬
הוא: ‫ואת יודעת מה זונות עושות?‬
אני: ‫תספר לי‬
הוא: ‫עושות בדיוק מה שאומרים להן...‬
אני: ‫כן.....ואני הולכת לעשות בדיוק מה שתגיד לי‬
‫לחלוטין, חסרת שיקול דעת, בידיים שלך‬
הוא: ‫קומי ותראי לכולם את הגוף שלך ....תעשי כאילו איבדת משהו ואת מחפשת בתיק...‬
‫תפני את התחת לרעשנים מאחור..‬
אני: ‫מי ?‬
‫מאחורי ?‬
הוא: ‫אלה שמדברים ..‬
‫כן..‬
‫תתכופפי ..‬
‫תראי..‬
‫יופי הם שניהם היו בתחת שלך...‬
אני: ‫באמת ?‬
הוא: ‫אחד סימן לשני...‬
אני: ‫וואו
‫מעולה‬
הוא: ‫והדברן הלא מגולח ..שם את היד על הפה כאילו..."וואו "‬
אני: ‫אתה לא אומר לי את זה סתם בשביל לחזק לי את האגו ?‬
הוא: ‫אני אומר כי זה מה שראיתי...‬
אני: ‫הממממממממ‬
הוא: ‫את לא צריכה חיזוקים ממני...‬

חייבת לציין במאמר מוסגר שבהתחלה לא כל כך הבנתי מה הוא רוצה, אבל כשהבנתי....וואו.....המחשבה של להיות זונה של גבר שלא רק משתמש בי, אלא גם מסרסר בי להנאתם של גברים אחרים....בואו נגיד שלא קיוויתי אפילו שהחיים יפנקו אותי ככה.

‫הוא: עכשיו אני רוצה שתראי לכולם איך את נראית ...שכולם יהנו...(וגם אני)‬
‫אז קומי ... ותלכי לאורך הקיר...
‫עד הכניסה מאחורי...‬
‫ותכנסי ..‬
‫רגע‬
‫תעשי את זה ...הכי יפה שאת יכולה..‬
‫תהיי זקופה וגאה בך...‬
‫ותלכי כמו דוגמנית ...חצי באוויר !‬
אני: ?????.
‫הביצוע היה לטעמו של האדון ?‬
הוא: ‫לא מספיק טוב..‬
אני: )-:
הוא: ‫רציתי עוד..‬
‫עכשיו תראי לי אותך...‬
‫כמה שאפשר..‬
‫בלי להסתכל עלי..‬
‫תזיזי את המחשב‬
‫תזדקפי..‬
‫תרימי תראש..‬
אני: ‫אני פותחת את הרגליים‬
הוא: ‫את יודעת שאני רואה..‬
‫הפתעה?‬
אני: ‫כן....רציתי שתשים לב....‬
הוא: ‫יפה..‬
‫איפה התחתונים?‬
אני: ‫עלי‬
הוא: ‫נו?‬
אני: ‫נו מה ?‬
הוא: ‫אני רוצה אותם בשירותים על הידית‬
אני: ‫טוב.....אבל רגע.....הרגע קמתי והסתובבתי, אז אולי נחכה עם זה קצת...שיצא הגיוני....‬
הוא: ‫עכשיו!‬
אני: ‫דרך אגב, עבדתי קשה על תחתונים שיראו עלי יפה ולא יבליטו את הבטן שלי. אתה בטוח שאתה לא רוצה לראות אותם עלי ?‬
הוא: ‫לא..אני רוצה בלי..‬
אני: ‫טוב....אז על הידית בשרותים של הגברים ?‬
הוא: ‫כן..‬
אני: ‫ואני רוצה שתראה כמה הם רטובים‬
הוא: ???
‫אני אחליט !!‬
אני: ‫טוב....אני הולכת...‬
‫כן........??????‬
הוא: ‫עכשיו תראי לי ...‬
ממש...‬אני רוצה לראות את הכוס שלך
‫שימי רגל על הכסא ממול ‬את הרגל השניה תפסקי
‫יופי...‬
אני:

‫אני אוהבת שהאדון מרוצה ממני‬
הוא: ‫תראי את כף הרגל..תורידי את הכפכף..‬
‫על הכסא‬
‫טוב עכשיו יד לכוס..‬
אני: ‫אהההה....איך ??‬
הוא: ‫רק לגעת בלי לאונן..‬
‫נגיעה‬
אני: ‫מה ? מתחת לחצאית ?‬
הוא: ‫כן...‬
‫היית בכיוון‬....
אני: ‫:-o‬
הוא: ‫!!!!!‬
‫יד לכוס...
אני: ‫אני חושבת שעשיתי כמיטב יכלתי....‬בהתחשב בכל האנשים שיושבים פה בשולחנות ליד....
הוא: ‫לא מספיק..‬

אז כן....לאט לאט.....בחשש אדיר שבשולחנות שליד ישימו לב.....החדרתי את האצבע עוד ועוד במעלה החצאית, והעברתי ליטוף על הכוס המרוגש שלי. כזה, מספיק ארוך ויסודי שיספק אותו. הייתי רטובה ונוטפת ומוכנה...

‫הוא: יופי..‬
אני:

הוא: ‫עכשיו את מוכנה אלי ...‬
אני: ‫אני מוכנה כבר מזמן......‬
הוא: ‫אנחנו נזוז בעוד חמש דקות ..‬
אני: ‫תספר לי משהו....‬
‫עומד לך ?‬
הוא: ‫עומד לי ואני רוצה שתתעסקי עם הזין שלי‬
אני: ‫אההההההה‬
הוא: ‫הוא מוכן בשבילך‬
‫אם אעמוד לידך תוכלי להרגיש אותו...‬
‫למצוץ..‬
אני: ‫לא אמרת כלום על התחתונים שלי.....‬
הוא: ‫אני אגיד אחרי שאראה אותן עלייך ...
‫בינתיים הם אצלי....‬
הוא: ‫יאללה זזים ...‬
אני: ‫בסדר.‬
הוא: ‫אני ראשון תבואי חמש דקות אחרי..‬

ביקשתי חשבון. נעלתי את הסנדלים שלי, נותנת לכל מי שמעוניין הזדמנות אחרונה וטובה להציץ לתוך המחשוף ולהנות מהשדיים שלי, לראות את התחת שלי בולט ומכופף. ויצאתי החוצה....מטופפת-מדדה על סנדלי העקב שלי לכיוון האוטו.

ואז נסענו לצימר.....

וונוס45

New member
אכן משחק מתמשך מאדדד!

יש משהו מושך בהתמשכות מאד ארוכה, לאורך ימים, שבועות ויותר, של משחק וגרוי.
זו שליטה שלו בך, אבל יותר מסוג של שליטה עצמית, נראה לי, ולא משהו משפיל. אהבתי!

למעלה