פגישה ראשונה.

קליט

New member
שעה ורבע

זה מה שאני צריך כדי להחליט אם כן להמשיך או לא . וכך גם נוהגים הרבה . וזה פרק זמן מומלץ בעיני, וכך את מראה לצד השני שאת רצינית בקטע, ולא שאת אצה רצה עוד לפני שהוא הספיק להתרשם כיאות .

קליט

New member
דווקה בפגישה הראשונה לא חסר על מה לדבר

כל אחד מספר על החיים שלו, ועל משפחה, לימודים, תחביבים, וכו` והמסתעף, ולא יורים שאלות בצרורות אז בכל נושא שעולה מדסקסים על זה, נגיד היא מורה אז שואלים אותה איך העבודה, איך משליטים משמעת, ומדברים קצת על חינוך . אם היא דברנית אז בכלל אין בעיה

שםאנילא

New member
כבד עליי...אני התרגלתי לפגישות אחרות לצערי ול

ולכן אני מודיע מראש שזו פגישה קצרה ולאחר מכן אם זה טוב מנסה להמשיך... כלומר אם אני רואה טעם מצדי להמשיך כך שאיני מבייש אותה או גורם אי נעימות

שםאנילא

New member
רואה אם זורם ונראה טוב...שואל וממשיך אבל אני

מציג זאת כאילו אני מוותר על משהו כדי להמשיך כדי שלא תתבייש או תחשוב עלי אחרת ואז אם היא לא רוצה אז אוטומטית היא בונה כאילו על זה שאני ממהר ומוותרת לי כביכול

קליט

New member
לא זכיתי להבין

אם אתה רוצה אותה אז אתה ממשיך את הפגישה הראשונה ? . . . ואם היא לא נראית לך אז אתה לא ממשיך את הפגישה הראשונה ? . . .

קליט

New member
ואם מישהו מכם זירז את הפגישה אז

אתם מבינים שקרוב לודאי שהשני לא מעונין . . אני מוכן להסכים אתך שאף 1 לא נעלב כי זכותו של השני לא לרצות אותי . יש כאן חיסרון כי הרבה פעמים אתה מוריד בחורה אחרי 20 דקות רק ~בגלל שהמראה לא (ממש) מוצא חן~ . לא מזמן קראתי שהרב אבינר אומר שאפילו אם מישהוא מחפש רזה שיוותר על זה ! . כי לחיצוניות מתרגלים . בכל אופן יש אנשים מלומדים שסוברים שכדאי לא להוריד על חיצוניות אם זה לא דוחה . . אז יתכן ש"שמני" טועה ?? . . .

שםאנילא

New member
אמרית שאני צודק? לא, אמרתי שאני משתמש

בשיטה כזאת על מנת למזער דברים לא דיברתי על להוריד על מראה חיצוני בבום רזה או לא רזה זה פרט קטן בתוך כל הפגישה ישנם עוד הרבה דברים שאת הלומד באותה הפגישה. סה"כ כל אחד היה רוצה שהפגישה תהיה בסדר ותרוץ כמו שצריך...

קליט

New member
כבודו מסוגל להוריד אותה על דבר 1 שהיא אמרה ?

אולי היא היתה מרוגשת או עייפה ? . . . (אני כותב את זה היות ואתה מחליט תוך דקות)

שםאנילא

New member
הגזמת...לא תוך דקות אלא

חצי שעה עד שעה וזהו מספיק לי כדי לראות דברים ישנם דברים שלא ניתן להסתיר... וניתן לשלב בין השיחה המקדימה בפון לפגישה עצמה... מקסימום נותן צאנ נוסף כשאתה לא רוצה להמשיך איתה... למה לאמלל את הצד השני אם הנך יודע שאינך רוצה להמשיך קשר איתו? לא מדובר על אפקט חיצוני

קליט

New member
הבנתי

היות ויש לכם שיחה מקדימה בטלפון אז הכל ברור, יש פה פגם קטן שאתה אמור לסובב אותה ולשקר כדי לקצר את הפגישה . אצלינו לא מדברים בטלפון לפני, אז יש מקום לשיחה של שעה ורבע /שעה וחצי . וכל 1 יודע שכך זה . ובד"כ לא מרמזים שום כלום לגבי העתיד .

שםאנילא

New member
מה עדיף? להיכנס למצב לא נעים בפגישה? אולי

את האדם בסדר ואולי לך כיף בפגישה... אבל מי אמר שהצד השני באותו רגע לא סובל? מעבר לזה שאיני מדבר הרבה לפני הראשונה אלא 5 דקות על מנת לתאם ולדבר באופן כללי כדי לראות מי מאחורי הטלפון...

קליט

New member
יש פה עוד נקודה

אצל הרבה מהחרדים מבררים במידה רבה/לא מעטה -לפני הפגישה, במצב כזה שיודעים כבר שיש כנראה התאמה ואתה דוחה אותה -אז הבחורה עלולה לחשוב /מה ? אני כ"כ מכוערת שהוא סיים את הפגישה ? . . . /הבחור הזה בררן כי הוא סיים פגישה אחרי חצי שעה, הוא לא נותן צ`אנס . וגם הרב שמחה כהן סובר שתמיד יש לעשות פגישה שניה ! . כי בפגישה הראשונה מתרגשים (ויש חולקים עליו) . . .

שםאנילא

New member
פיספסת נקודה קטנה אך חשובה בדברי הקודמים

אמרתי שמראש לפני הפגישה אני מצהיר שהיא תהיה כחצי עד שעה כך שאין מצב שהיא למצב חשיבתי כלשהוא שהיא או הוא דוחה... מאמר זה עובד על 2 הצדדים הנפגשים... רוצה להמשיך את הפגישה? כיף לך? תפדל... בעדינות ובנועם... אתה רק צריך להשאיר פתחון כלשהוא אם אחד מהצדדים ירצה לעוף...בלשון העם כמובן... עוד משהו, זה שאתה עושה פגישה של חצי או יותר אינו אומר שלא תמשיך לפגישה שנייה... שוב, זה רק חלון זמן שמאפשר נטישה בנועם. דרך אגב, ברור שאני מברר עליה לפני, אך לפעמים אתה מתרשם בטלפון (5 דקות) ואילו בפגישה אתה קולט שזה לא זה ושיש דברים שמפריעים לך...

קליט

New member
מה אתה עונה אם שואלים אותך

למה אתה רוצה פגישה כ"כ קצרה ?

שםאנילא

New member
אני מסביר יפה שזו שיחת היכרות סה"כ בדיוק כמו

שמזמינים אותך לראיון ראשוני לעבודה... סה"כ זה נועד להתרשמות בלבד... רוצה להמשיך? שוב, יש לך את האופציה לאבחן את מצב בן הזוג השני ולראות לאן פניו הולכות...האם הוא נהנה או לא נהנה... עוד לא נתקלתי במצב שמישהי התפלאה על זמן כזה... אפילו פעם אחת יצאתי עם מישהי לפגישה כזאת והרגשתי במקום שאין לי מה לעשות איתה...דבר שלא הבנתי משיחה ראשונית בפון...וראיתי גם במהלך הפגישה שזה גם מצידה...אז החלטתי שזה סתם בזבוז של זמן משווע בשבילנו...תחשוב שהשיחה לא צלחה מה שנקרא...והיא שמחה דוקא על זה שהפסקנו פגישה באמצע...איני זוכר מה אמרתי...וזה כבר אחרי 20 דקות של פגישה בלבד...

למעלה