פגישה ראשונה.

moshit1

New member
פגישה ראשונה.

כחלק מניסיון החייאם הפורום רציתי לשאול שאלה שכווולכם מוזמנים לענות עלי :) איך הייתה הפגישה הראשונה שלכם עם הכנסייה? איזה שיר ראשון שמעתם? מה חשבתם בהתחלה? מי היה המגשר (רדיו, חבר\ה....) מה היה הדיסק הראשון? למה החלטתם לקנות אותו בכלל? ואם אתם זוכרים דברים נוספים כמו- מה חשבתם על שם הלהקה בהתחלה\ על הקול של אחד הסולנים בהתחלה\ על המוזיקה בהתחלה - עוד לפני שהתחלתם לאהוב אותם ולהכיר אותם בתאכלס. שתפו פעולה חברס.

נמנמ../images/Emo9.gif

איך הייתה הפגישה הראשונה שלכם עם הכנסייה?
מפתיעה כי זה היה שיר שהכרתי ולא קישרתי אליהם.
איזה שיר ראשון שמעתם?
היינו עושים אהבה. (המקור)
מה חשבתם בהתחלה?
היה לזה ערך סנטימנטלי, אז מן הסתם רק דברים טובים.
מי היה המגשר (רדיו, חבר\ה....)
חבר לשעבר.
מה היה הדיסק הראשון?
אוטוביוגרפיה. סתומרת שפעם ראשונה שקניתי דיסק של הכנסייה היה לפני כמעט שנה, מאז קניתי את כולם.
למה החלטתם לקנות אותו בכלל?
הערכה רבה.

ס פ י ר ל

New member
תנו לי לשתות

שאני אוהבת את המקצב(שמעתי את המחודש) רדיו, פורום
לא זוכרת
כי זה יפה!!חח "הקול של האיש הזה ששר 'תנו לי לשתות' עקום כזה, ונשמע כמו של אביב גפן

אני ../images/Emo9.gif

איך הייתה הפגישה הראשונה שלכם עם הכנסייה? חח עצבנית ביותר, אתם לא זוכרים את הסיפור שסיפרתי בהתחלה? איזה שיר ראשון שמעתם? אני בא אלייה מה חשבתם בהתחלה? לא חשבתי כלום, הייתי עצבנית לחלוטין על אח שלי ורק חיכיתי לרגע שאני יכולה להביא בו מכות על זה שהוא זרק לי את הדיסקים של כריסטינה! מי היה המגשר (רדיו, חבר\ה....) אח שלי שוב D: מה היה הדיסק הראשון? כנסיית השכל למה החלטתם לקנות אותו בכלל? לא החלטתי , קיבלתי מאח שלי. ואם אתם זוכרים דברים נוספים אממ..לא כלכך. אהבתי במיוחד את היא אוהבת, ועד אחרי שהתמכרתי אליהם הייתי בטוחה שרן הומו ודניאל מתחנגל

Niran2

New member
עונה

איך הייתה הפגישה הראשונה שלכם עם הכנסייה? האמת שהכרתי אותם עוד הרבה לפני, הכרתי את "איך זה מרגיש" עוד מממזמן, אבל הייתי בטוח שהם להקת רוק מפחידה כזאת רק בגלל השם שלהם, וזה היה עוד בתקופה ששנאתי רוק איזה שיר ראשון שמעתם? חוץ מאיך זה מרגיש שהכרתי עוד לפני, השיר הראשון שממש התאהבתי בהם הוא מן הסתם עושים אהבה, אבל רק בתרימי את הראש ממש נכנסתי אליהם חזק. מה חשבתם בהתחלה? "פיי איזה להקה בת זונה, איך לא הכרתי קודם?" מי היה המגשר (רדיו, חבר\ה....) ידידה שלי ששלחה לי את עושים אהבה מה היה הדיסק הראשון? אני לא קונה דיסקים מהסיבות שלי, אבל הדיסק הראשון שממש התאהבתי בו היה רוץ ילד המדהים. ואם אתם זוכרים דברים נוספים כמו- מה חשבתם על שם הלהקה בהתחלה\ על הקול של אחד הסולנים בהתחלה\ על המוזיקה בהתחלה - עוד לפני שהתחלתם לאהוב אותם ולהכיר אותם בתאכלס. תמיד חשבתי שיש להם זמרת בכלל בגלל הקול של יורם חחחח חשבתי שיש לו קול מוזר. וגם על השם של הלהקה שאמרתי.

טובורג1

New member
איף.. ההיכרות רחוקה מכדי שאזכור..

הכרתי בגלל בת דודה שהייתה חופרת עליהם.

עונה!

איך הייתה הפגישה הראשונה שלכם עם הכנסייה? למדתי לנגן את "תגידי שטוב" בגיטרה, עוד לפני ששמעתי אותו בכלל איזה שיר ראשון שמעתם? "תגידי שטוב" מה חשבתם בהתחלה? שיר מקסים מי היה המגשר (רדיו, חבר\ה....) אחותי ובעלה שלקחו אותי באותו יום של השיעור גיטרה להופעה של כנסיית השכל באירוע "קסאמים בשדרות רוטשילד" במקרה! וכמובן המורה לגיטרה. מה היה הדיסק הראשון? אין לי מושג, עדיין לא קניתי דיסק שלהם למה החלטתם לקנות אותו בכלל? ואם אתם זוכרים דברים נוספים כמו- מה חשבתם על שם הלהקה בהתחלה\ על הקול של אחד הסולנים בהתחלה\ על המוזיקה בהתחלה - עוד לפני שהתחלתם לאהוב אותם ולהכיר אותם בתאכלס. בהתחלה הקול של יורם היה לי קצת מוזר, אבל בהמשך התאהבתי בקול שלו

alwayschen

New member
וואי זה היה כל כך יפה...

איך הייתה הפגישה הראשונה שלכם עם הכנסייה? מרגשת (?) איזה שיר ראשון שמעתם? תנו לי לשתות המקורי. מה חשבתם בהתחלה? פאק, מה זה השיר המדהים הזה?! מי היה המגשר (רדיו, חבר\ה....) טלויזיה... ראיתי את הקליפ המקורי. מה היה הדיסק הראשון? ידיים למעלה. למה החלטתם לקנות אותו בכלל? בגלל תנו לי לשתות לייק דה! XD ואם אתם זוכרים דברים נוספים כמו- מה חשבתם על שם הלהקה בהתחלה\ על הקול של אחד הסולנים בהתחלה\ על המוזיקה בהתחלה - עוד לפני שהתחלתם לאהוב אותם ולהכיר אותם בתאכלס. וואי זה היה כל כך יפה....זה היה ביום שישי בלילה חזרתי מאיפשהו וראיתי 24 (בשעות המאוחרות יש את הקליפים הכי טובים) ואז ראיתי להקת בנים עם גיטרות חשמליות וזה...פשוט בוכה! אחד אחד, כולם בוכים! תתארו לכם את יורם ורן אשכרה בוכים....זה היה ממש יפה. ואז כשהקשבתי למילים זה היה בכלל מדהים "תנו לי לשתות, תנו לי לברוח, תנו לי לשכוח את עיניי אהובתי..." זה היה דיכאוני, עצוב, מרגש ויפה. מאז התאהבתי (;

moshit1

New member
אני-

האמת ששמעתי עליהם מפה ומשם, קצת שירים מוכרים ברדיו, אני אפילו לא זוכרת ממי והשם שלהם די הדליק אותי (?!), ואהבתי אומנים 'דומים' - רוק ישראלי, וחבריי שאהבו גמכן המליצו. טסתי לטורקיה לפני אנערף זמן ובדיוק יצא 'ידיים למעלה' והיה בתו השמיני בטרמינל מלא מלא פירסומות וקניתי, וזה היה הדיסק היחיד שלקחתי איתי = משמע, חרשתי עליו כל הטיול. והתאהבתי.:) אח''כ קניתי את ''דברים בלחש'' שזה הדיסק שאני הכיהכי אוהבת. כן. ועכשיו יש את כולם.:)

אני בדיוק שומעת קאבר להיינו עושים אהבה

איך הייתה הפגישה הראשונה שלכם עם הכנסייה? נחמדה ++ איזה שיר ראשון שמעתם? אני חושבת שהיינו עושים אהבה.. מה חשבתם בהתחלה? וואו! זה שיר ממש יפה!
מי היה המגשר (רדיו, חבר\ה....) רדיו למען האמת, ואז חיפשתי בגוגל לפי המילים ומצאתי שזה שלהם והתחלתי להוריד מלא מה היה הדיסק הראשון? ידיים למעלה. אח"כ קניתי את רוץ ילד, דברים בלחש, כנסיית השכל, קח שירים ואוטוביוגרפיה (כן, לפי הסדר הזה!
) למה החלטתם לקנות אותו בכלל? למה לא?
ואם אתם זוכרים דברים נוספים כמו- מה חשבתם על שם הלהקה בהתחלה\ על הקול של אחד הסולנים בהתחלה\ על המוזיקה בהתחלה - עוד לפני שהתחלתם לאהוב אותם ולהכיר אותם בתאכלס? לא

למעלה