* פגישה עשירית *

בועz

New member
* פגישה עשירית *

אז ככה לסיכום קטנטן: הבחורה היתה אצלי פגשה את אמא שלי, הייתי אצלם פעמיים בבית - הכרתי את המשפחה שלהם ( מרוקאים דווקא חמודים ) מה הלאה? פגישה הבאה היא מגיעה לי-ם, חשבתי להכין פסטה ולעשות צהריים אצלי... מוזיקה ברקע ואור נמוך :) מה חושבים/ות? ( נו טוב, זה אני ולא אתם אך בכל זאת ) היא רוצה לגשת לחנות תכשיטים בשביל למדוד טבעת .....היא לא יודעת מידה.. מה שקרוע, שעכשיו אמא שלי רוצה לברר עליה - אמרתי לה ' זה לא מאוחר מדיי?' ענתה ' יותר טוב מאוחר מאשר אף פעם ', אז הבאתי לה את כל הפרטים .. נו טוב, ביקשה.. קיבלה..

מתה על הדיסקרטיות שלך!

שירותי הביטחון מחפשים בנרות אנשים כמוך.ואגב עם בועזית זה גם החזיק עד פגישה עשירית בערך..לא שאני רוצה לנחס,אבל עדיף בשבילך שתסתום.בהצלחה.

קליט

New member
לעניות דעתי

יש דברים שעושים אותם רק אחרי האירוסין . אם לא סגרת איתה אז יש דברים שאתה אמור להמנע מהם -כמו גילויי אהבה מופרזים . בנות לא אוהבות גברים שמחזרים אחריהן יותר מדי . הן צריכות את ההפסקה לפעמים שיוצרות געגוע . בהצלחה !

בועz

New member
אוקי,

אם אני לא בקשר איתה יומי, אז היא חוששת שאני מתעלם ממנה או שלא מקדיש לה זמן בשבילה.

קליט

New member
בכל אופן

מדי פעם אתה מזכיר לעצמך לא להגזים במחמאות ובביטוי ריגשות אהבה וכו`. . אני מבין שעדיין לא סגרתם, אז יש מקום גם לאיפוק מסוים .

בועz

New member
היא יודעת שאני אציע לה.

מחכה לזמן מתאים. צריך טבעת

שרשרת3

New member
בהצלחה רבה!

צודקים פה החברה תציע נישואין תסגרו וורט ואז הולכים לקנות תכשיטים.. הרבה הצלחות ומזל טוב

בועz

New member
מורכב.

אמא אומרת שאני רץ מידי מהר, הבחורה טוענת שאני רץ, חבר שלי ( הניק ה‏יחידי שמצאתי‏)‏ טוען שאני מחכה, שאני אסגור, רוצה למצוע עבודה קבועה לפני שאני סוגר

kiss 18

New member
בועז,

אתה נשמה טובה. אבל צא מהסרט, לא צרייך עכשיו את כל הדברים האלו עכשיו..(כוונתי לשורה השלישית שרשמת.. אור נמוך וכו'..) את כל הדברים האלו תעשה לאחר הנישואים..לא עכשיו. והעיקר, שיהיה במזל טוב!!

למעלה