פגישה עם נוירולוג

MyAstaLavista

New member
פגישה עם נוירולוג

שלום לכולם. מחר אני נפגש עם הנוירולוג פעם ראשונה. האם יש סיכוי שהדר' יתן תרופה כבר במפגש הראשון או ישלח אותי לבדיקות. לפי הניסיון שלכם ???. כאמור יש לי עבר מפואר של חמש שנים "על" רטלין ADHD חזק אבל בגיל צעיר, היום אני לא היפר אבל ADD קשה ..........
תודה מראש החיים הטובים (תמיד יש מישהוא שיותר קשה לו ממני אז אני מרגיש בסדר)

מאחר ואובחנת בעבר, אם תגיע עם

אבחונים קודמים, תספר את הרקע וכי החלטת לחזור לטיפול התרופתי, אולי כן. תלוי ברופא כנראה. ללא אבחונים קודמים, נשמע לי לא סביר.

I am ADiDi

New member
נראה לי שתקבל מייד...

אצלי - לקח לאבחן את הבת כמעט שנה, אבל כשהגעתי עם תוצאות אבחון שלה כדיי לאבחן את עצמי אז איבחנו אותי בחצי שעה וקיבלתי מרשם מייד (וזה על סמך אבחון של הבת שלי ולא על אבחון שלי, אפילו) בהצלחה!

MyAstaLavista

New member
חזרתי מהנוירולוג

תודה על התשובות חזרתי מהנוירולוג הוא לא נפל מהכיסא כשסיפרתי לו את קורות חיי "אתה ממש מתאים לאיבחון ADHD" שלח אותי לעשות EEG ולמלא שאלון. אני חושב שאני בדרך הנכונה. אגב יש ימים שאני יותר מפוקס ויש ימים שאני פשוט לא מסוגל לחשוב דקה קדימה זה קורה גם לכם ???????????

05 מיכל

New member
כן

זה קורה גם לי. תביא בחשבון שקשה מאוד לדעת מהם כל הגורמים שמקשים עלינו (כי יש המון כאלה), אז בכל יום אנחנו מתמודדים עם כמות אחרת של קשיים, בלי שאנחנו יכולים לעקוב אחרי הנתון הזה. ביום אחד יש לנו עשרים עניינים בראש, אז לא מצליחים לחשוב על כלום. ביום אחר הבגדים שלנו מחומר יותר נוקשה, אז זה גוזל מתשומת הלב שנשארת פנויה (באמת! אתם יכולים לא להאמין לי... בעצם אתם אמורים לדעת את זה.) וביום אחר פתאום יש לנו רק ארבעה עניינים, והבגדים נוחים, ואין רעש חריג, ואנחנו יכולים לרכז את כל האנרגיה בארבעה האלה ולהרגיש מה-זה מפוקסים... חוץ מזה, דר' עדי אדר, שהוא נוירולוג שבאמת-באמת מבין ב ADHD, טוען שבעצם צריכים היו לקרוא לזה לא "הפרעת קשב וריכוז", אלא "תסמונת טווח הקשב המשתנה". הוא אומר שהמאפיין אינו טווח קשב קצר, אלא טווח קשב לא צפוי: לפעמים קצר ולפעמים ארוך. בקיצור, כן, זה מוכר מאוד. דרך אגב, אפילו עם רטלין יכולים להיות ימים יותר מוצלחים וימים פחות מוצלחים. הרי גם ל"מוגלגים" (כלומר לאנשים הרגילים שהם לא מהמועדון שלנו) יש ימים יותר מוצלחים וימים פחות מוצלחים, לא?

MyAstaLavista

New member
למיכל

היי מיכל אין לך מושג כמה נחמד לי בפורום הזה אף פעם לא ממש הבינו אותי או על מה אני מדבר פה אני מרגיש כאילו נכנסתי למקום מוכר וחם שיש עם מי לדבר פתאום אני לא לבד אהבתי את ה"מוגלגים" מיכל, אני מודה לך על התשובה
"החיים היפים שלי"

יום עסל,יום בסל..ממש כך../images/Emo3.gif

לטפל בעצמך לשיפור חייך, זו בהחלט הדרך הנכונה. בהצלחה והמשך לעדכן אותנו

למעלה