פגישה עם טלי

oshriti123

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

רק ראיתי אותה מרחוק במפגש מעריצים השני...

../images/Emo118.gif../images/Emo104.gif../images/Emo45.gif

אחד בבית שלי
היה כיף
אחד באירוע סיום
היה גם כיף כי הזדחלתי מתחת לשומר בשביל להגיע אלייה ולהגיע לה על הבלוג TV בביתי
וזהו

../images/Emo31.gifלצערי מאוד לצערי איזה כיף לכם

אנשים למי שפגששש אותההה טליושלמות שלי אני מתה לפגוש אותה.. בככה ראיתי אותה בכל האירועים של טלה בעמ אבל זה ממש לא אותו דברר

kuku woman

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo31.gif סחטיק ! מלא פגשו אותה..

לא ידעתיי !! כיףףףףףףף
|

אהההההההההה תקוותי התממשו

וגם אני יכולה עכשיו לסמן
יששששששששששששששש פגשתי את המושלמת... גם אני פגשתי את המושלמת

../images/Emo45.gif אני יודעת שסימנתי בהתחלה לא

אבל אתמול זה השתנה!!!! פגשתי אותה ואני יקצר כי לירון כתבה הכל אתמול מגילה עם כל הפרטים. היה מדהים!!!!!!! אני ממש שמחה שפגשתי אותה היה כיף לדבר איתה ותדעו לכם שמציאות היא נראית אחרת לגמרי כמובן שזיהיתי אותה כי יש לי סימני זיהוי מיוחדים אבל היא נראית אחרת המצלמות מה זה מנפחות ולא ידעתי עד כמה עד שראיתי אותה במציאות. וואי איזה מתוקה היא הייתה והיא כזה התביישה ובכלל לא אמרתי לה חצי ממה שהתכוונתי כנראה שכחתי הכל אבל זה היה מגניב כי אחרי שהתחלתי לדבר איתה הרגשתי שאני מדברת עם בחורה סבבה ולא עם "טלי שרון" וזה היה ממש כיף וגם מצחיק יש לה אח מה זה חמוד אבל הוא לא דומה לה בגרוש. וגם רציתי להגיד לה שאני מהפורום אבל לא כל כך יצא לי... טוב טלי אם את רואה את ההודעה הזאת אז זאת אני חולה על משה הדג פעם הייתי בשם אחר אבל לא כדאי לך לדעת... סתאאאאאאאאאם... בקיצור אני אומר שהיה לי יום מדהים ואני שמחה שהכרתי את טלי נוכחתי לדעת שהיא בחורה מקסימה והיה סרט בכלל מהממם כמה שהיו לי ציפיות גבוהות מהסרט הסרט התעלה עליהם טלי שיחקה שם מדהים ומה שראיתם בטלנובלה זה כלום לעומת למראית עין ובאמת רק כשרואים אפשר להבין עד כמה. ותשעו לכם שמציאות היא נראית פיצית וחמודה ויש לה פנים כאלה קטנות וחמודות !!! והיא במציאות כזאת כוסית!!! ויש לה קול דק וחמוד והיא הייתה כזאת מדהימה, כזאת חמודה כזאת טלי!!!

למעלה