פגישה עם האחיות

Alyssa Milano

New member
פגישה עם האחיות

אני השכנה של אליסה מילנו אני כרגע בישראל אבל בעוד שבועיים אני חוזרת ללוס אנג´לס ואני יכולה להרגן למי שרוצה להיפגש איתם, עם כל האחיות, כי אני יוצאת לרכיבות כמעט כל יום שבת איתם.

Phoebe again

New member
אני באמת רוצה להאמין לך...

אבל זה כל כך קשה מכיוון שמה הסיכויים שמכל העולם דווקא את חברה של אליסה מילאנו, ונכנסת לפורום הזה כדי לארגן לחברתך פגישה עם מעריצים נלהבים... ושהתכוונת לשלושת האחיות התכוונת להולי מרי קומבס, שאנן דוהרטי ואליסה מילאנו? כי שאנן ואליסה רבו כל הזמן עד ששאנן עזבה את הסט... אניוואי גם יש לך שגיאות כתיב למרות שאלו יכולות להיות טעויו תמימות של הרגע... כמו שאמרתי, אני באמת רוצה להאמין לך ולעובדה שאולי אני אוכל לפגוש את שלושתן אבל זה כל כך קשה...

Ophel McNeil

New member
אולד ניוז....

את יודעת כמה פעמים ניפגשתי עם האחיות?? אני ושאנן דוהרטי ככה
ככה קרובות! ואני ואליסה בכלל.... איזה מותק היא, נכון? (ואני חשבתי שאני פאטתית....).

Hogo Oneil

New member
אני מאמין לך ואני בשמחה!

יפגש עם אליסה מילאנו! ואני לא צוחק!!!! אז אני מאוד אשמח לפגוש אותה מאוד!

Phoebe again

New member
חכה הוגו... יש הרבה סיכויים שאליסה

מילאנו דייר (לא השחקנית זו שהשאירה את ההודעה) לא חוזרת לפה...

Hogo Oneil

New member
למה?../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

Ophel McNeil

New member
כן,

השכנה של אליסה מילאנו, שהיא במקרה לא רק יהודיה, אלא גם מבקרת בישראל, תיכנס בפורום בתפוז *במיוחד* בשביל להביא ללוס אנג´לס (אליסה גרה שם בכלל??) 20 אלף מעריצים צורחים לחברה שלה. ובואו לא נשכח את העובדה ששאנן אליסה והולי-מרי הן *מה-זה* חברות טובות אחת של השניה, בעיקר אליסה ושאנן. |ציניות| (הם באמת צריכים בשביל זה אאיקון). או שמה היא התכוונה לרוז...
|ציניות|

Hogo Oneil

New member
חחחחחחחח....... מי יודע אופל דיר

העולם מלא הפתעות! *בקול הבוגר של פייג´ (כשהיא אומרת לפייפר שקול הוא רע פייפר:קול וון אבאר הורט הור פייג´: יו וונאט בילג´י פייל? אז זה הקול כמו בטריילר של פיבי הופכת לרעה!)

SaberTooth

New member
בפעם המי-יודע-כמה שאני מבקש...

אנשים, למה אתם לא קולטים
למה אתם לא שמים
לפני ספויילרים
למזלי ברגע שראיתי את השם פייג´ הפסקתי לקרוא, אבל אם לא הייתי מפסיק אולי הייתי מגלה פרט חשוב בעלילה, אז אנשים, אנא לשים
לפני כל ספויילר, אפילו אם הוא קטן ומזערי...

Woogyman

New member
אתה מדבר כמו סבתא

"מי יודע אופל דיר"... בכל אופן, היא גם השאירה הודעה במועדון שלי (שאני לא מתכוון לפרסם). "אני שכנה של אליסה והולכת איתה ועם שאנן לשיעורי רכיבה על סוסים". אני בטוח. שאנן ואליסה בטח מנסות לדרוס אחת את השניה עם הסוסים והילדה הפוסטמה רק מפריעה :)

Hogo Oneil

New member
אני בלי שום קשר אומר אופל דיר!

נכון אופל דיר? ואתה סם סאן! ודון תום וסניוריטה ניצן! מהיום האלה הכינוים שלכם!

Ophel McNeil

New member
זה סם צ´אן....

אם כבר. זה מיפנית, אני אמורה לדעת.... *מתאפקת שלא להכניס הערה מרושעת על הוגו וסם* ואני לא אופל דיר, לפחות לא אם אין לך נטיות התאבדות.

Woogyman

New member
פחחח

אופל, דווקא כשהתעמקתי בזה היום, הגעתי למסקנה שאת ולין מבלות המון זמן ביחד :). נצא לדאבל דייט?

Ophel McNeil

New member
מבלות הרבה זמן ביחד! ../images/Emo6.gif

*צחוק בלתי נשלט* האני, אפילו לא קרוב... לא דיברתי איתה כבר יומיים... :)

למעלה