פגישה עם גברת

neurostory

New member
פגישה עם גברת

הכרנו באחד הפורומים. שלחתי לה שירים וסיפורים שלי. גם סיפורים ארוטיים. סיפרתי לה על התשוקה שלי לענג מישהי שאני לא מכיר בלי שום תמורה, בלי להזדיין, רק לבוא, ללקק אותה וללכת. סיפרתי לה על התאווה שלי לנעלי עקב וגרביונים על זוג רגליים מושלמות. היא הייתה שולחת לי מסרים קצרים ומחרמנים, מספרת לי מה היא לובשת, איזה נעליים קנתה, מתארת את העקב, מה זה עושה לה ללכת לעבודה בחצאית הדוקה וסקסית ונעלי עקב, איך האגן שלה מתרומם למעלה ואיך כל הגברים נועצים בה עיניים ומזילים ריר. אני הייתי כותב לה בחזרה איך הייתי כורע לרגליה ומלקק את נעליה. ככה התכתבנו במשך כמה חודשים, כל פעם היא מצליחה לרגש אותי עוד יותר, הייתי מתכתב איתה במשך שעות ורץ לאונן אחר כך ומייד חוזר למחשב ומדווח לה על מה שהיה. זה הגיע לשלב שהרגשתי שאני חייב לראות אותה, חייב לפגוש את מי שמצליחה להטריף אותי רק דרך מילים כתובות. התחננתי בפניה שנפגש אך היא לא הסכימה... רצתה למתוח את החבל עוד ועוד. לאחר כמה חודשים כאלה של טיזינג, הסכימה לבסוף לפגוש אותי. הודתה באחד המסרים האחרונים שגם התיאורים שלי עושים לה משהו, וגם השירים ששלחתי לה נגעו לליבה. סיכמנו שנפגשים בבית מלון, היא תקבע איפה. הכלל היה שאני רק מלקק אותה, לא נוגע בה בכלל, חוץ מאשר עם הלשון שלי, ושאנחנו לא שוכבים ולא קורה כלום מעבר לזה. בבוקר הפגישה הלב שלי דפק כמו מטורף. היא שלחה לי מסר אחרון עם הוראות הגעה, שם המלון ומספר החדר. הגעתי למלון, התקדמתי לכיוון החדר, הרגליים שלי רעדו. הדלת הייתה קצת פתוחה והחדר חשוך. נכנסתי פנימה. היא ישבה על כורסא בצד החדר. מלכותית. לבושה בחצאית אפורה וחולצה לבנה, גרביונים שחורים ונעלי עקב שחורות עם עקב שטילתו גבוה. לכמה דקות עמדנו והסתכלנו אחד על השני. היא סימנה לי שאהיה בשקט ולא אומר כלום. תתפשט בבקשה, אמרה בשקט. הורדתי את בגדי, קיפלתי אותם והנחתי על המיטה. ועכשיו לכאן אמרה והצביעה על הרצפה ליד נעליה. אני ערום והיא לבושה, כרעתי על ברכיי וזחלתי לכיוונה. כל הגוף שלי דגדג והתחלתי להרגיש איך הזין שלי מתקשה רק מלראות את האישה הסקסית והמטריפה הזאת. היא שכלה רגל על רגל והושיטה רגל אחת קדימה לכיווני. קדימה, תתחיל, אמרה. התחלתי מלקק בעדינות את הנעל המבריקה שלה, היא הייתה מצוחצחת ולא נזקקה לניקוי אבל אני ליקקתי כל סנטימטר. היא הרימה את הרגל קצת יותר גבוה ודחפה את העקב הארוך והדק לתוך פי. ינקתי את העקב לכל אורכו בתאווה. אחרי כמה דקות היא רמזה לי להחליף רגל ונתתי את אותו הטיפול לרגלה השנייה. שמתי לב שהיא מתחילה להיאנח ולהשען אחורה בכורסא, מפסקת את רגליה. היא שלחה יד וליטפה את תלתלי. בוא ולקק אותי, לחשה בקול צרוד. התחלתי לנשק את קרסוליה, ברכיה, ירכיה מבעד לבד הגרביונים העדין. היא התחילה לגנוח יותר והריח המתוק שלה מילא את החדר, מסחרר ומשכר אותי. נישקתי את פנים ירכיה, לאט ובעדינות, מושך את הזמן. זה הטריף אותה והיא תפסה בראשי והצמידה לערוותה הרותחת. בעדינות הסטתי את תחתוניה ונתתי לה ליקוק ארוך ורטוב מפי הטבעת עד הדגדגן. היא השמיעה נהמה חייתית. התחלתי ללקק מהר ומהר והיא כרכה את רגליה סביב גבי, הרגשתי את העקבים ננעצים בצלעותיי וזה רק ריגש אותי עוד יותר. במשך זמן שנדמה כנצח ליקקתי וינקתי כל טיפה ממנה. הטעם שלה הטריף אותי. מדי פעם דחפתי את הלשון שלי עמוק עמוק לתוכה ושתיתי בצמא את נוזליה אהבתה. כאשר הרגישה שהיא עומדת לגמור, ביקשה ממני להפסיק, קמה מהכיסא, התהפכה ונשענה עליו, ברכיה על הרצפה, גופה נשען על הכורסה וישבנה מופנה אלי. אני רוצה שתלקק אותי מאחור, גנחה. העברתי את הלשון לאט ובעדינות לאורך החריץ שלה. הרגשתי שאני עומד להתפוצץ אבל לא נגעתי בעצמי אפילו, זה היה ההסכם, רק לענג אותה. דחפתי ראשי עמוק בין רגליה, סנטרי כמעט חודר לעכוזה, אפי בתוך מנהרת אהבתה ולשוני מערסלת את דגדגנה. היא דחפה את עכוזה חזק לעברי ובסדרת צעקות התפרקה וגמרה. לקחתי כמה צעדים אחורה ונשענתי על המיטה. היא הסתובבה לקראתי, מסדירה את נשימתה, שערה סתור ואגלי זעה מבצבצים על מצחה. עכשיו תגע בעצמך, אמרה. התחלתי ללטף בתנועות עדינות את הזין הקשה והכואב. היא חזרה לשבת על הכורסא והתבוננה בי מלטף את עצמי, מדי פעם נוגעת בעצמה. פתאום חלצה נעל אחת וזרקה אותה לעברי. קח, זה יעזור לך, אמרה בגיחוך... ביד אחת החזקתי את זכרותי וביד השנייה את הנעל הסקסית שלה. ליטפתי עצמי עם הנעל, מדי פעם מלקק אותה, ראיתי שזה מחרמן אותה. היא התחילה שוב לגעת בעצמה, הרגשתי שאני קרוב לקצה. אני רוצה לראות אותך גומר, לחשה. לא הייתי צריך יותר מזה... התפוצצתי לכל עבר... לאחר שחזרה אלי נשימתי, היא קמה וחייכה אלי. היה נחמד, נמשיך בפעם הבאה, טוב ? אמרה ויצאה מהחדר.

לא ברור לי איך היא ויתרה על הזין

בתוכה. מצד שני, זה לא הדבר היחידי הלא ברור לי בסיפור. סיפור מחרמן ביותר, כתוב היטב ובהחלט מעורר השראה.

יונית 1

New member
מענג

הסיפור שאב אותי לתוכו, שכבתי במיטה לאחר מכן מאוננת מפנטזת, רוצה להיות במקומה, במקום האשה, לתת ללשונך דרור. יונית

למעלה