פגישה עם בעלי - חלק א´

פגישה עם בעלי - חלק א´

"אני מחכה לפגישה עם בעלי" היא אמרה לו. הוא הרים גבה והשתהה לנוכח התשובה. "פגישה ?" הוא שאל. "כן", ענתה, והוא דמיין אותה מחייכת קלות, "בקצב החיים שלנו אנחנו צריכים לקבוע פגישה אחרת נאבד אחד את השני". "הרבה זמן את מחכה" הוא שאל. "הוא מאחר...", ענתה באכזבה, "אז בינתיים אני פה..." הם החלו לשוחח והזמן חלף לו מבלי משים. "אני חושבת שהוא כבר לא יגיע לפגישה שלנו, אז אני אפרוש לי למיטתי" היא אמרה. "טוב", ענה לה, "אשמח להמשיך לשוחח איתך אם אפשר" "אפשר גם אפשר", כתבה לו ונעלמה מהצ´ט... הוא חיכה לה בקוצר רוח למחרת והיא לא אכזבה. כך החלו מדברים מדי יום...צוללים להם לשיחות הנפש ומתנתקים להם מהעולם. לאט לאט החלו מתאהבים אחד בשני, מבלי שתכננו זאת, מבלי שרצו. הדרך משם למכשיר הטלפון היה קצר. היו מדברים בכל הזדמנות שהיתה להם. הכי אהבו לשוחח ביום שישי אחר הצהריים, שניהם מתכסים להם מתחת לשמיכת הפוך, כל אחד בביתו, ומשוחחים...סוגרים שבוע...מחכים אחד לשני בתחילת השבוע החדש. "רוצה תמונה שלי ?" היא שאלה יום אחד, והוא ענה "בודאי, גם אשלח לך את שלי"... הוא חיכה במתח עד שהתמונה הגיעה אליו ופתח אותה בחשש מה... החשש התפוגג מהר... היא היתה מדהימה...יפה...עם עיניים רכות וחיוך כובש. בשיחות שלהם היא תיארה את עצמה כפשוטת מראה אבל היא היתה פשוט מדהימה. בלחיצת כפתור אחת הוא שם את תמונתה כרקע על מסך המחשב שלו. "את איתי עד שאני הולך לישון, ואת איתי ברגע שאני מתעורר" הוא אמר לה. הימים חלפו להם והבלתי נמנע סופו היה להגיע.... "בואי נפגש" אמר לה, "איפה שתגידי ומתי שתגידי..." היא הסכימה. הוא ראה אותה חוצה את הכביש ובאה לכיוונו, הרי ידע איך היא נראית, הוא רק לא ידע שהתמונה עוד עשתה לה עוול. הרגע הראשון של הפגישה, לחיצת היד ההססנית, החיוך הראשון - הוא לא ישכח אותם לעולם... ישבו בבית קפה קטן, ישבו והביטו אחד בשני...חיוכים מבוישים, כאילו היו שוב בני 16. כמו בוירטואל גם כאן השיחה קלחה לה, דיברו ודיברו ודיברו, הזמן חלף לו עד שאמרה לו שהיא חייבת לחזור לעבודתה, "אמרתי להם שאני יורדת לרבע שעה ואנחנו כאן כבר למעלה משעה...בוא, אלווה אותך לחניה" היא סיימה. הלכו שניהם יחדיו עד למכוניתו. הביטו אחד לשני בעיניים. הוא לקח את ידיה ואחז בהן. היא חיזקה את אחיזתה בשלו. לא רצו להפרד...לא יכלו להפרד. נשיקה עדינה והיא התרחקה מהמקום. הוא המשיך לעמוד וצפה בה הולכת. שניה לפני שהיא נעלמה מעבר לפינה היא הסתובבה, הביטה בו וחייכה. זו היתה אהבה. הם המשיכו לדבר...המשיכו להתקרב אחד אל השני...לא גוף אל גוף אלא נפש אל נפש. הוא היה שר לה שירי אהבה והיא היתה לוחשת לו "אני אוהבת אותך"... הוא היה מאוהב... הוא ידע שהמצב הוא בלתי אפשרי, אבל מי לעזאזל חושב בהגיון שהוא מאוהב ?

פגישה עם בעלי - חלק ב´

יום שישי, הוא הביט מחלון חדר המלון באילת אל הטיילת. לקח לעצמו סופשבוע חופש. לפתע צלצל הטלפון, הוא ענה וזו היתה היא. כמה שמח לשמוע את קולה מרחוק. הכל נראה כל כל טוב, כל כך בטוח. ביום ראשון בבוקר הוא החל אורז את חפציו. צלצול הטלפון קטע את מעשיו. זו היתה היא. "חשבתי הרבה על מה שקורה בינינו. אני לא חושבת שזה טוב לי וגם לא לך. צריך לסיים את זה. מצטערת"... הוא התיישב על המיטה כלא מאמין. לשווא ניסה לדלות ממנה מה הסיבה להחלטתה, אך החלטתה היתה סופית. באותו הרגע הוא זעם. זעם אליה, זעם על עצמו, זעם על כל העולם. הוא חש איך גופו מתחיל לרעוד וחום גופו עולה. זה היה אחד מהימים הגרועים ביותר שידע מימיו. הטיסה חזרה לת"א היתה הארוכה שידע מחייו. כל מה שרצה זה לחזור הביתה. הוא ניגש למחשב ומחק את תמונותיה. אחר כך התיישב לו על המיטה והחל לבכות. הדמעות לא הפסיקו, הוא חש כיצד ריאותיו מתחילות לצרוב מהבכי, אך הוא לא יכל להפסיק. לעיתים אנו מבינים עד כמה יקר לנו מישהו רק אחרי שאנחנו מאבדים אותו. במשך שבועיים לא יצא מביתו. הודיע בעבודה שהוא חולה. התהלך כמו זומבי ולא עשה מאום. עם הזמן דעך לו הבכי ונשאר רק הדיכאון. מחשבות על לשים קץ לחייו חלפו במוחו, אך נגנזו במהירות. אומרים שהזמן מרפא הכל, וגם כאן הזמן עשה את שלו. הוא חזר לעבודה, חזר לחיים "הנורמליים" שלו, והיא ? היא תמיד תישאר בליבו. הוא לא ישכח את חיוכה, את עיניה ואת השיחות שלהם. הוא לא ישכח עד כמה אהב אותה והיא אותו.

שייכת

New member
../images/Emo25.gif לילה טוב ותודה...

גם כשהסוף כביכול לא טוב - הכל טוב...

zooani

New member
היי../images/Emo20.gif

נעים להכיר מר פנטום! אהבתי את הסיפור! נעים לקרא אותך מהחיים שכזה...

אהבתי את הסיפור וגם את סופו../images/Emo140.gif

למרות שבעיני אותו הגבר, זה סוף לא טוב אך אני חושבת, שזו טיסה לשום מקום, זה קשר ללא עתיד. טוב שהוא הסתיים מהר, המצב היה יכול להיות הרבה יותר גרוע מבחינה רגשית לשני הצדדים. סיפור נפלא

סנדי32

New member
סיפור יפה אהבתי

קצת עצוב בסוף
טוב שהיא החליטה לסיים את הקשר

../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif

"אבל מי לעזאזל חושב בהגיון כשהוא מאוהב ?".. שאלת השאלות , ואולי כולנו כבר יודעים את התשובה :) אפ´חד .

אהבה תמיד מורכבת..

משלל רגשות אבל מה שעצוב לפעמים בה שההגיון עולה על הרגש אם העולם היה בנוי יותר על אהבה, יתכן והחיים שלנו היו "תמונה" אחרת לחלוטין, סיפור יפה מאוד.

נשית~37

New member
סיפור אהבה...

עוד סיפור אהבה...יפה... ואני דווקא חושבת שכדאי לשמור גם על מידת הגיון.

למעלה