פגישה עיורת. . . .

שלוק29

New member
פגישה עיורת. . . .

למה אני נותן להם לעשות לי את זה שוב? ...להורים שלי, לאחותי ולשאר העולם המודאג והמלחיץ. . . . לא רוצה יותר! עזבו אותי תיצאו לי מהוריד, תירדו לי מהגב. . . . אני יושב מולה וראבק אין לי איתה כלום במשותף. "תספר לי קצת על עצמך" למה? למה שאני ירצה לספר למישהי שאני מכיר רק 2 דקות על עצמי??? למה אני בכלל יושב על כוס קפה עם בחורה זרה? היי, הלו, אני מכיר אותך מאיזה חור? מה את יושבת פה מולי? "היי, קוראים לי שרי... אתה מחכה כבר הרבה זמן?" "סליחה על האיחור" כן מטומטמת! אני כבר יושב פה חצי שעה מיותרת. . . . אולי במקרה את יודעת למה אני יושב פה איתך? כי לי אין שמץ של מושג. . . טוב.. אני יספר קצת על עצמי. . . אני איש מוזר שנפגש עם בחורות שאני לא ראיתי ולא הכרתי מעולם! אוחחח. . . אני שונא אותם את המשפחה הזאת! ואותי אני שונא יותר מכל. . . . למה הסכמתי רבאק? זה לא הפגישה עיורת זה אני העיור. . . .
 

tali22

New member
../images/Emo13.gifשלוקי הכל בסדר???

רוצה לדבר על זה? מישהו מלחיץ אותך להתחתן או מה?
 

שלוק29

New member
אתי מלחיצים להתחתן??? מה פתאום. . .

הם רק סידרו לי פגישה, לא כי הם לוחצים... ממש לא! לא כי הם נדחפים לי לחיים... ממש לא! היום הם הסבירו לי למה. . . כי- תראה, אנחנו מביטים בך מהצד וכואב לנו עליך... מתי גם לך תהיה משפחה משלך? מתי גם לך יהיו ילדים משלך?... תיראה, אתה כבר לא צעיר(אני בן 31 עם קרחת ומקל סבא) והבחורות לא מחכות לך... וזה בעצם מסביר למה שרי מהפגישה של אתמול. . . טוב, "אני שואלת רק תאורתית" "אתה היית מעוניין במשפחה גדולה?" ...מפגרת! אנחנו לא מכירים בכלל ואת כבר רוצה לדעת את גודל המשפחה שנקים. . .? חוץ מכמה ס"מ יש לי ואיזה תנחות מועדפות עלי דיברנו (יותר נכון דיברה) על הכל. . . טוב נישבר לי! את באה טלי? הקפה כבר מתקרר. . . (ואני רוצה ילדים מקיר לקיר... בקצב הזה היא תלד שטיח)
 

tali22

New member
../images/Emo13.gifi would be more than

happy to come but im a bit far away from you though anyways there are coffee beans all over here u are more than welcome to come
 

שאנל 25

New member
חחחח

איך עשו לך את זה שוב??!! אני בדיוק חוגגת עשרה חודשים בלי היכנעות ללחץ החברתי/משפחתי. תהיה חזק,אחי!!!אל תיתן להם לשבור אותך.
 

שאנל 25

New member
דרך אגב..

חזרת ב2 וחצי לפנות בוקר מפגישה עיורת?? כנראה היה מאוד מעניין עם שרי בפגישה.....
 

שלוק29

New member
ח ח ח . . . .

ממש לא! משם המשכתי לפאב הקרוב בכדי להטביע את יגוני בטיפה המרה. . . הבכדי שלא לשרוף סתם ערב על איזה עוורית. . . .
 

שאנל 25

New member
וואלה...

הצלחת להצחיק אותי..לפחות תזמין אותי לראות את הפגישות האלה...סטנד אפ חינם..
 

fossil1

New member
וואי כמה שזה מוכר

גם אני שואל את עצמי כמעט את אותם שאלות ועדיין אין לי תשובה
 

JudyWn

New member
תן לי לנחש למה ../images/Emo132.gif

באיזשהו מקום אתה יוצא לפגישות העיוורות האלה כי אתה מחפש
. כולנו רוצים להאמין שמהבליינד דייט הבא תבוא הישועה. זה לא תמיד קורה. זה לא אומר שצריך להפסיק לנסות...
היה לי פעם בליינד דייט (הכרנו באתר הכרויות) - וזו הייתה אהבה ממבט ראשון. הקשר לא החזיק מעמד יותר מדי זמן בגלל נסיבות חיצוניות, אבל כשראינו אחד את השני בפעם הראשונה, ידענו שזה זה. אולי זה עוד יקרה לך
 

שלוק29

New member
ממש לא. . .

הנקודה היא שאני כרגע ממש לא בקטע של חברה או של להתחתן "חס ושלום" אבל. . . . אמא שלי, אחותי וכל שאר המשפחה (וזה לא מעט נודניקים) מאד רוצים להתחתן. . . (סליחה... שאני התחתן) ואני בשביל להיות נחמד (וזה לא קורא לי הרבה) יצאתי כמו דביל לדייט המשפחתי. . .
 
למעלה