פגישה עיוורת

אורטל71

New member
פגישה עיוורת

בעוד שבוע אנחנו נפגשים עם הפונדקאית שלנו בפעם הראשונה. נכון שכבר ראינו את כל התיק שלה ואנחנו יודעים עליה הכל ובכל זאת יש לי פרפרים בטן ובראש ואני לא יודעת איך נכון להתנהג, זה ממש כמו פגישה עיוורת וכזאת מזמן לא היתה לי. נהוג להביא לה מתנה? לפונדקאיות שכותבות כאן, איך הייתן מצפות שתראה פגישה כזאת?

המון הצלחה!! ../images/Emo50.gif

אני ממש בתחילת הדרך, לכן לא אוכל לתת לך טיפים, אבל זה באמת סיטואציה מלחיצה. שתעברו אותה בקלות, ותרוצו קדימה עם הפונדקאית!!

אורטל ערב טוב !

איך אני זוכרת את הפגישה הראשונה כמו אתמול (בסה"כ עבר כחודש וחצי...) אני לא יודעת אם אתם נפגשים איתה לבד או דרך מרכז, אבל בכל מקרה לא נראה לי שמתנה זה במקום... למעשה מדובר בפגישה בין אנשים מבוגרים ואת עדיין לא מכירה אותה, לא בטוח שהיא מצפה לזה ואולי זה יפגע ? אבל לכי עם ההרגשה שלך, תהיי את עצמך... מחווה כזו או אחרת יכולה להיות נעימה לא פחות.. בכל מקרה שיהיה לכם בהצלחה ! מחכים לשמוע בשורות טובות. ואם את רוצה טיפים - אשמח לשתף אותך במסרים.

בהצלחה../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אורטל יקרה, גם אני בתחילת הדרך.. אז אין לי עיצות... רק לחבק ולאחל בהצלחה ואמןןן שתהיה לכן כימיה טובה ושתצאי מהפגישה הראשונה עם חיוך
מממ בקשר למתנה- נראה לי בשלב הראשון זה לא מתאים כי חשוב שהיא תהיה אמיתית והיא עצמה בלי קשר לזה שהבאת לה מתנה ואולי היא צריכה להיות נחמדה...יהיה לך זמן להרבה מתנות אם היא הפונדקאית הנבחרת שלך. לפי דעתי אם בהרגשתך להביא לה משהו אז פרח אחד חמוד יספיק. מחזיקה לך אצבעות ואת מוזמנת לעדכן אותנו

../images/Emo50.gifפגישה עיוורת../images/Emo140.gif

בתור פונדקאית אני זוכרת את הפגישה הראשונה עם הזוג המדהים שלי היתה לי קצת מבוכה לפני הפגישה ןמחשבות כמו: האים הם יהיו נחמדים? האים אני ימצא חן בעניהם? ועוד... הכל התפוגג ברגע שראיתי את החיוך האמיתי שלהם,והמבט הלא בוחן מידי , מייד התחברנו וכבר למחרת התחלנו לתקשר כמו אנשים שמכירים כבר שנים, גם למירב יש חלק בלדעת איך לשדך בין הזוגות לפונדי שלהם, רציתי לומר נכון זה מרגש כחי את זה בפרופורציות שניכם רוצים שזה יצליח באותה מידה, תעניקו לה חיוך רחב ואמיתי מכל הלב לא לבחון אותה באופן בוטה ןבטח לא מתנשא, ואם את מרגישה צורך להביא משהו אני מצתרפת לקודמתי שפרח מאוד יחמם את הלב ואולי בצירוף של איזה כרטיס ברכה על תחילת הדרך המשותפת היא בטח תשמור אותו שנים רבות איחולי הצלחה

אורטל71

New member
תודה לכולכם

תודה על כל מה שכתבתם אני אשתמש בעצות שלכם ואחרי הפגישה אעדכן איך היה. לקחתי רעיון מצוין מאחת הבנות שכתבה לי מסר ואם היא תכתוב לי שזה בסדר אני אכתוב את זה כאן.

למעלה