פגישה עיוורת

aiwa2

New member
פגישה עיוורת

קבענו בקפה של יגאל בשעה 8 הקדמתי בחמש דקות היא אמרה לי שהיא תבוא עם חולצה אדומה וחצאית מיני שחורה ב8 וחמישה היא באה הכרתי אותה לפי התאורים שלה בלונדינית חטובה שדיים כמו שצריך כוסית... חולצת בטן אדומה שמבליטה לה את הפיטמות וחצאית עור שחורה ששזועקת שמישהו יוריד אותה... סיגל? שאלתי. כן, יואב נכון? כן. אני לא ממש רעבה... מה ? את... בא לי לעשות משהוא אחר ... משעמם לי. כעבור 40 דקות היינו בביתה איך שנכנסנו ראיתי סלון מרווח עם ספות גדולות ונוחות הסתובבתי ואיתרתי את סיגל עם תחתונים וחזייה... הזין כבר לחץ לי על הג'ינס ובתנועה מיומנת קלה הסרתי את הג'ינס והורדתי את החולצה.. היא הייתה כבר על הספה בתנוחה של חתולה מיוחמת מחכה שאני אבוא לענג אותה להביא אותה לאושר עילאי ולאורגזמות מטריפות עם הזין הענק שלי גחנתי מעליה וקרעתי ממנה את החזייה ושלפתי את התחתונים בתנועה מהירה.. הרמתי את שני רגליה על כתפי ובתנועות איטיות וקצובות הכנסתי את הארוך והקשה שלי לעמוק והרטוב שלה אני גומרת אני גומרת לא ריחמתי המשכתי בתנועות קצובות ואף הגברתי קצב נוזל חם נזל על הזין הארוך שלי היא גמרה הפכתי אותה וקירבתי את ראשה לארוך שלי והיא יונקת את הכיפה הנפוחה מגירוי ולאט לאט יונקת אותו לפיה מרגישה את הפעימות נזהרת שלא אגמור אני גומר אמרתי אך היא כמוני בלי רחמים משיכה בשלה יונקת את זרעי לפיה לקול אנחותי הושבתי אותה על הספה פתחתי את רגליה וירדתי לכוס המגולח הרטוב החושק שמחכה ללשוני החוקרת בנגיעות קטנות עם הלשון הטרפתי אותה תפסיק היא גונחת -אני גומרת השכבתי אותה שוה על הספה הרכה גוחן מעליה אני שלך היא ממלמלת תפסתי לי קורבן פטמה אחת ורדרדה חיטפתי אותה ונשכתי בה קלות לקול קריאות העונג הבוקעות מפיה המשכתי להחדיר לה ולשחק בשדיה עד הגמירה המיוחלת שלנו ביחד אההה היא צעקה אתה טוב...

bugbuster

New member
שלוםם איש...

ישנה לי בעיה טכנית, גילך שבכרטיס, כי, כיוון שהפורום למעל גיל שמונה עשרה, ואם זוכר טוב, יתכן והגיל המצויין בכרטיס שונה מעט. כותב לך בכוונה מעל גבי הפורום. ולא בסר פרטי. הפנטוזיה יפה, ומת לחשוב שגם אמיתית.. (אופפפ..) ובנתיים משאיר מבלי למחוק. (עשה משהו בציון הגיל בכרטיס?
)

למעלה