נועם סטאריק
New member
פגישה מעניינת ../images/Emo59.gif
אני, אתאיסט, אריאלה ב. (מנהלת פורום חוזרים בתשובה ופורום דתיים) ואיש הרוח (מנהל פורום דתיים ופורום כלייזמר) נפגשנו לכוס קפה ביום שישי בבוקר. דיברנו על נושאים שונים ומשונים. על הפורומים, על היוצאים בשאלה ועל החוזרים בתשובה, על הסיפור האישי של אריאלה ועל הסיפורים שלנו (שלי ושל אתאיסט). צחקנו, כן כן צחקנו (תתפלאו לשמוע, אבל הם אנשים מאוד נחמדים
). הפגישה היתה כל כך נחמדה וכייפית שהעלנו רעיון משותף. וכי למה שרק אנחנו נהנה מפגישה כזאת? למה שלא נארגן מפגש של חברי שני הפורומים? אם אנחנו מחפשים תועלת רוחנית! מהמפגש הרי שזו לא תהיה, אבל אנחנו מחפשים את הכיף שבדבר, ומהנסיון שלי ושל אתאיסט וכנראה גם מנסיונם של המשתתפים האחרים בפגישה ראינו שהשד לא נורא והוא אפילו מאוד נחמד. אני מניח שחלק מחברי הפורום שלנו וחלק מחברי פורום חוזרים לא ירצו במפגש הזה או מפני שאין להם עניין בכזה מפגש או מפני שזה מעורר אצלם תחושות קשות. אודה ולא אבוש שגם בתקופות מסוימות הייתי משמיץ ודוחה על הסף סוג כזה של מפגש אבל ישנם אנשים אחרים שכן מעוניינים וראינו את זה בשרשור השכן שפתחתי אתמול. מי שמרגיש רע עם מפגש כזה לא יבוא ואחרים שכן מעוניינים יהנו
מזה. לקחנו בחשבון את הבעייתיות שבדבר. הרי בנות מהפורום שלנו יוציאו את העיניים (יענו) לבעלי תשובה מהפורום השכן. התשובה לכך פשוטה: מהפורום השכן יבוא רק מי שמעוניין בפגישה, מי שחושש מכך לא יבוא! הכל הרי על בסיס של רצון טוב. נמצא מקום כשר שהם יוכלו לאכול ולשתות שם ונקיים את המפגש. למה לא?
אני, אתאיסט, אריאלה ב. (מנהלת פורום חוזרים בתשובה ופורום דתיים) ואיש הרוח (מנהל פורום דתיים ופורום כלייזמר) נפגשנו לכוס קפה ביום שישי בבוקר. דיברנו על נושאים שונים ומשונים. על הפורומים, על היוצאים בשאלה ועל החוזרים בתשובה, על הסיפור האישי של אריאלה ועל הסיפורים שלנו (שלי ושל אתאיסט). צחקנו, כן כן צחקנו (תתפלאו לשמוע, אבל הם אנשים מאוד נחמדים