פגישה מעניינת

פגישה מעניינת ../images/Emo59.gif

אני, אתאיסט, אריאלה ב. (מנהלת פורום חוזרים בתשובה ופורום דתיים) ואיש הרוח (מנהל פורום דתיים ופורום כלייזמר) נפגשנו לכוס קפה ביום שישי בבוקר. דיברנו על נושאים שונים ומשונים. על הפורומים, על היוצאים בשאלה ועל החוזרים בתשובה, על הסיפור האישי של אריאלה ועל הסיפורים שלנו (שלי ושל אתאיסט). צחקנו, כן כן צחקנו (תתפלאו לשמוע, אבל הם אנשים מאוד נחמדים
). הפגישה היתה כל כך נחמדה וכייפית שהעלנו רעיון משותף. וכי למה שרק אנחנו נהנה מפגישה כזאת? למה שלא נארגן מפגש של חברי שני הפורומים? אם אנחנו מחפשים תועלת רוחנית! מהמפגש הרי שזו לא תהיה, אבל אנחנו מחפשים את הכיף שבדבר, ומהנסיון שלי ושל אתאיסט וכנראה גם מנסיונם של המשתתפים האחרים בפגישה ראינו שהשד לא נורא והוא אפילו מאוד נחמד. אני מניח שחלק מחברי הפורום שלנו וחלק מחברי פורום חוזרים לא ירצו במפגש הזה או מפני שאין להם עניין בכזה מפגש או מפני שזה מעורר אצלם תחושות קשות. אודה ולא אבוש שגם בתקופות מסוימות הייתי משמיץ ודוחה על הסף סוג כזה של מפגש אבל ישנם אנשים אחרים שכן מעוניינים וראינו את זה בשרשור השכן שפתחתי אתמול. מי שמרגיש רע עם מפגש כזה לא יבוא ואחרים שכן מעוניינים יהנו
מזה. לקחנו בחשבון את הבעייתיות שבדבר. הרי בנות מהפורום שלנו יוציאו את העיניים (יענו) לבעלי תשובה מהפורום השכן. התשובה לכך פשוטה: מהפורום השכן יבוא רק מי שמעוניין בפגישה, מי שחושש מכך לא יבוא! הכל הרי על בסיס של רצון טוב. נמצא מקום כשר שהם יוכלו לאכול ולשתות שם ונקיים את המפגש. למה לא?

פייקו

New member
אז החלטתם להקים "גשר" נשמע ../images/Emo45.gif

אך מעניין מה היה אומר החזון איש על זה הגשר - את מי לזרוק ואת מי להשאיר בדרך המלך - אך אני מניח שגם הוא בעד השלום השקול כנגד הכווווול עוד חזון למועד... ומעיין לקרוא את תהליך החשיבה שלך וההסתכלות על צידך הראשון מכיוונך החדש שאתה חי בו היום.. הידד..

גל נעים

New member
אני בעד../images/Emo45.gif

ולו משום העובדא שיראו שאנו לא מפלצות תאוות יצרים.

מה אנחנו לא?

אויש, פספסתי את כל הקונספט. למה לא גילו לי קודם? למה? בשביל מה עשיתי את כל היציאה הזאת? מה, לאכול ברה´לה לא יותר טוב מטשולנט? <שומרת בהצתה מאוחרת>

ר´ נועם - למה לא ראיתי שום ידיעה

בזה העניין באפחד מאתרי הקודש דאריאלה?????

אין בעיה זה דווקא יכול להיות../images/Emo59.gif

אבל שיהיה
במובן הטוב של המילה, שלא יפוצצו לי את המורה על מה שכתבתי. או קיי. אני כבר מת לפגוש את ג´ינג´ית. אני יראה לה מה זה. וואלה, תעשה את זה, אבל חרדים מחופסים מאצלינו יפסידו את התענוג, מה יהיה? טוב, סומך עליך אתה תסדר תענינים.

../images/Emo9.gifתקראו לי פראנויד

אבל לדעתי זה קונספרציה של משמרות המהפכה והחושך. רק נגיע לשם יתנפלו עלינו חבורה של חמומי מח חרדים בקריאות "כופרים!...רשעים... מורידים ולא מעלים... שייגעץ ארויס!..." וישברו לנו ת´עצמות

ilana27

New member
אני חולה באותה מחלה!!!!!!

גם לי יש את הפראנויה ואצלי זה מוצדק עברתי כבר מספיק ב"עיר הקודש" לעניות דעתי הבלתי קובעת הפגישה הזאת רק תגרום לעגמת נפש לשני צדדים אין בזה שום טעם שכל אחד ילך בדרך שלו ולא יבלבל לאחרים את המוח!!!מה שחיובי בציבור חילוני-זה שלילי בחברה חרידית וההפך :מה שחיובי בחברה חרידית-זה שלילי בחברה חילונית חברה!!! תרדו אחד מהשני!!!!!!!!!!!!!

לילית3

New member
אני מוכנה לבוא עם רעלה../images/Emo121.gif

רק שלאף אחד לא תגרם איזושהיא בעיית ראיה חו"ח...

מעניין את התחת

תשמע, יש לי כל כך מעט הזדמנויות לפגוש אתכם, וגם אז אני לא ממש מספיקה להחליף מילה עם מי מהחברה וכבר אני צריכה ללכת. אז אם כבר יש מפגש - אני לא צריכה עוד ערימת ניקים ופרצופים חדשים על הראש, בעיקר כשיש כל כך הרבה חדשים שאני לא מכירה מהפורום הזה. ואריאלה נשמעת מעניינת כמו טפט בבית של סבתא שלי. (ואני לא מכירה אנשים שלא יצחקו בנוכחות אתאיסט, בעיקר אם הם מבינים יידיש) >ספל חמאה לא מבינה מה הסיפור<

אני ב ע ד ../images/Emo45.gif

הסיבות כתבתי כבר באשכול אחר , כמובן שמישהו מהפורום הזה ........... בא , (מי שצריך להבין מבין) אבל אין לי כוח עם מחיצות , (האם מחיצה בשיטת הגאון הגאונים ר´ משה פיינשטיין גם די ? שלש טפחים ? ) וגם אין לי כוח לגזענות למעשנים , אני מעשן כבד , ואין לי כוח לרוץ כל דקה לשולחן אחר , סורי , אגב נועם האם החוזרים מדברים יידיש ? נצרף הפורום יידיש ,

אפשר לנסות... אבל שיבואו מפורומינו

קבוצה כבדה למניעת התפתחויות לא רצויות (וד"ל)... ביי.......

למעלה