פגישה מחודשת

principeza

New member
פגישה מחודשת

הי!!! אני יוצאת מחר עם האקס שלי.נפרדנו בשבוע שעבר כי הוא טען שהוא מבולבל וקצת חושש ממחוייבות.פתאום הכל השתנה והוא כבר לא. אני לא יודעת אם בכלל כדאי לי להכנס לזה ואולי הוא יכוללהתבלבל עוד פעם שוב??? מה לעשות?

ת´אמת? שבוע נשמע לי קצר מידי...

בשביל לשנות כזה דבר, אבל מצד שני, שינוי יכול להתרחש בשניה... דעתי היא קחי הכל עם קורטוב מלח...

המממ...

קורה שמתבלבלים קצת לפעמים, קורה שאדם חוזר בו מדברים שאמר, קורה שמבינים כמה יקר היה מישהו אחר שהלך... אם את אוהבת ויכולה לסלוח, לכי על זה. אם נפגעת ואת לא מוכנה לסלוח, אל תלכי. רק את יודעת מה טוב בשבילך.

Baccardi

New member
ממה נובע החשש ?

לחשש ממחויבות גורמים לדעתי מספר גורמים : 1) מבנה אישיות 2) לחץ שלך .. 3) קשר שמושתת יותר על סקס מאשר חיבור רגשי .. לדעתי תיפגשי איתו ותנסי להבין ממה החשש שלו נובע ותעשי מה שאת חושבת לנכון לעשות .. תהני

principeza

New member
פגישה

הכרנו בקופידון ומהתחלה הכל היה מהר . אחרי שבועיים טסנו לחו"ל . ו-3 ימים לפני שנפרדנו הוא אומר לי שהוא רוצה להתחתן איתי ושהוא רוצה ממני ילדים ואז הוא מפיל עלי את הבלבלו ובטענה שזו לא אני זה הוא !!!! מה אני אמורה לעשות .?ואם זה יקרה שוב? אחרי שדיברתי איתו הוא טוען שהוא פחד לקחת אותי מההורים שלי ומכל התכנונים שייש לי . נשמע הגיוני?

Baccardi

New member
לכי על זה ..

וואאוו!!! אתם ממש מהירים .. אבל נשמע שיש לו כוונות באמת רציניות אם הוא נסע איתך לחו"ל אחרי 3 שבועות ושיתף אותך ברצונו לשאת אותך לאשה וילדים ומשכנתא וכאלה .. נראה לי בחור רציני .. אולי התקררו לו הרגליים קצת מכובד ההחלטות שלקח .. זה לא אומר שהוא חזר בו מההחלטה,אולי הוא לקח לעצמו זמן מה לחשוב אם באמת זה מה שהוא רוצה לעשות,ואיתך .. אל תשכחי - זאת לא החלטה קלה בכלל ...

ליאן.

New member
תברחי

מה הלחץ הזה ? מה פשר ההפכפכות (משנה את דעתו מקיצוניות לקיצוניות) וחוסר היציבות ? עם בנאדם כזה אי אפשר למסד קשר ואם כן, אז למה כל כך מהר ? ומה לגבי הרצון שלך בכל העניין ? הוא רוצה להתחתן איתך ומה את רוצה ? נדמה שעל עניינים פשוטים שבינכם הוא לא יודע לדבר איתך ולהחליט באופן משותף (לדעה שלך אין משקל?), ואם כך, מה גורם לו לחשוב שהוא מסוגל לזוגיות בכלל ? הוא משחק בך וברגשותייך ולא מתחשב בדעותייך. קחי את הזמן שלך ואל תחפזי להתחתן עד שתדעי טוב טוב עם מי יש לך עסק ומה את בעצמך רוצה מהקשר הזה.

אופקקקק

New member
טעות!!

מה כאילו, הוא בטוח שאת מחכה לו בידיים שלובות עד שיתרצה ויתפכח?! בנאדם לא משתנה בשבוע... תחשבי על זה

principeza

New member
לברוח??

לברוח????? בשעה 16:00 הוא מתקשר להודיע לי שהוא נוסע להורים בערב ויחזור מחר ולכן הפגישה שלנו מבוטלת .והוא רוצה לראות אותי מחר...... לא יודע יש לי ספקות גדולים משום מה למרות האהבה העצומה שלי אליו. ביקשתי ממנו שלא ישאיר אותי באויר ושיהיה כן איתי . ההורים שלי אמרו שחבל על הזמן אבל משהו אומר לי לא לוותר......

principeza

New member
ונחשו מה?.....

יום שבת היינו אמורים להפגש . הוא חזר מההורים שלו ו..... פתאום הוא לא מרגיש טוב. וכמובן שהוא לא מוכן לוותר עליי אחרי שאמרתי שאני רוצה לחתוך.והוא רוצה אותי .ואני לא יודעת מה לעשות ונכון שלא חסרים בחורים ובייחוד עם איך שאני נראית. אז למה??????????? ומה אני אמורה לעשות קשה לי לעזוב אותי וגם אם אני לא אדבר איתו ואגיד לו שזה נגמר הוא יתקשר אלי מחר על הבוקר. ונמאס לי מהמצב.

הילי../images/Emo26.gif

לא כל כך הבנתי מה כתבת מלבד היותך מבולבלת. אולי כדי לשניכם לסדר את המחשבות שלכם לפני שתפגשו ובילבול יפגוש בילבול ויתבלבל עוד יותר? מה את רוצה? זה מה שחשוב בעצם. את רוצה להיות איתו? את חושבת שאפשר לתקן את המצב בינכם? את מוכנה לנסות? אני לא שואלת כדי לקבל תשובה. אני חושבת שאלה שאלות שאולי יעזרו לך לסדר את הראש. את מוכנה כרגע להתעמת איתו? את נמצאת במקום (עם עצמך) בו את יכולה להקשיב ולנסות להבין מה הוא רוצה? או מה הוא מרגיש? או ממה הוא מפחד?

principeza

New member
נקודת מוצא

הוא לא יודע מה הוא רוצה !!! מדובר כאן בבחור בן 28 מבולבל והוא מבלבל אותי . אני יודעת שאני רוצה לחיות איתו עד שארית חיי והוא יודע את זה וביום חמישי האחרון ככשכבנו הוא אמר לי : " נכון שאת רוצה להיות איתי כל החיים בדיוק כמוני ?? וגם שכשנהייה זקנים נשכב ביחד?" מה אני אמורה להבין הוא לא יודע בעצמו!!! ואין לי בעייה אם הוא אומר לי עכשיו תתחתני איתי להתחתן ! למרות שאני רק בת 22 אני יודעת בדיוק מה אני רוצה מעצמי ואני הרבה יותר בוגרת לגילי!

הילי../images/Emo26.gif

לא היתה לי כל כוונה לפגוע בך או לרמוז שאת לא יודעת מה את רוצה מעצמך. אני חושבת שמאד חשוב לפני קבלת החלטות חשובות כמו נישואין לשאול שוב את השאלות. אני מתנצלת אם נפגעת. באמת.

principeza

New member
לא נפגעתי

אבל נמאס לי לשבת ולבכות ועכשיו הוא מדבר איתי ורוצה שאני אבוא אליו ואני ממש אבל ממש לא יודעת מה לעשות . ולהורים שלי ולחברות שלי יש דעות מנוגדות

הילי../images/Emo26.gif

אז אני שוב שואלת, מה אתרוצה? לא מה את חושבת שהוא רוצה.
קצת לא קשור אבל בכל זאת... הוצא מהקשרו אהבה אינה מהות בעלת תכלית, מטרות, תוכן.

principeza

New member
מה אני רוצה

אני רוצה אותו !! אני רוצה להתחתן איתו ואת הילדים שלו!!!

ליאן.

New member
הילי יקרה,

אם את יודעת שאת רוצה אותו, השאלה האמיתית היא מה החיפזון ? את עודך צעירה. אם בעוד חמש שנים (למשך נצח) את רואה את שניכם נשואים עם ילדים, למה שישנה לך אם תתחתני איתו עכשיו או בעוד שנה-שתיים כשהמטרות שלך מוגשמות, והיחסים בינכם מבוססים ? אם יש בך לבטים, את לא חייבת להחליט עכשיו.

ליאן.

New member
נקודה,

אל תבלבלי את הילי. גם אם היא רוצה להתחתן, מן הסתם היא גם תרצה שהבחור יהיה מאופס על עצמו.. אחרת מה הטעם ?

principeza

New member
נכון

ואם הוא לא סגור על עצמו ??? הוא רצה שאני אבוא אבל סירבתי !!!! אני לא מוכנה להמשיך כל עוד הוא לא יודע מה הוא רוצה מעצמו .

למעלה