פגישה לילית

אפי לוג

New member
פגישה לילית

אני רוצה , הוא אמר, להיות איתך היום. "אני רוצה" היא אמרה, "להיות איתך רבע שנתי". רוחות של תשוקה הרעידו אותה כשדחקה עצמה לרכב. בדרך, בין אדום לירוק, העבירה במוחה את שעומד להתרחש. הם מכירים כשנה. על בסיס ידידות "רגוע עד גבה גלים". כל כך רצתה אותו. כל כך ייחלה לרגע בו יאמר – רוצה אני. כל כך פחדה מהרגע בו יתממשו הרצונות. פחדה לאבד את הידידות הרוגעת עד מגביהת גלים. הגיעו לנקודת המפגש. מלון יוקרתי במרכז העיר. ספקות והתלבטויות באשר לנקודת האל חזור היו ממנה והלאה. "שבע מאות וחמישים ₪" אמרה פקידת הקבלה, בטון מקצועי ויבש. "אין לי ארנק", הוא אמר. "יש לי ארנק", היא לחשה, יודעת שהיא מאבדת עצמה שלא לדעת, ומאבדת אותו מתוך ידיעה. לפנות בוקר, כשהעיר החלה מתעוררת, הוא נרדם. יצאה חרישית מהחדר. שקרים לבנים, חייכה לעצמה, שקרים צבעוניים הדברים הטובים ביותר בעולם הם בחינם ושווים כל גרוש.

Gימל

New member
כנראה שהתגובה שלי היא זו שגרמה

לתקלה בתפוז הגבתי נמחקתי והנני שוב כדי להצהיר שאהבתי את הכתוב את האופן ואת הרעיון בכללותו ובפרטיותו

Gימל

New member
את הרי יודעת כמה אני אוהב

ללטף לפנק ולענג ומוכן בזה הרגע להסתגר אתך ועם האגו שלך (נסתדר כבר עמו, אין בעיה) במלון יוקרתי או באיזה שהוא קלאב הוטל (שיהיה) ולא רק בימי סגריר רק תגידי !

אפי לוג

New member
התחלת גבוה

ירדת נמוך...עם הקלאב הוטל... ועכשיו ברשותכם - להתקלח, להתבשם ו... לקמלוט. שיהיה לכם ערב מהנה.

Gימל

New member
כשאני מענג

אני בדרך כלל מתחיל מלמעלה ויורד ... אני מוכן לאמץ את הדרך ההפוכה וחסר לך ... שלא נשמע חוויות (מקמלוט, כמובן)

softy

New member
בכל פגישה מקרית צומח איזה פלא...

מלון יוקרתי? מה רע במלון על בסיס של שעות? מקסימום 150 ש"ח כולל שתי מגבות. וגם לא צריך להתגנב! סופטי
ככה שמעתי.

אני אף פעם לא זוכרת את שם המלון

ואיזה צבע היה למצעים.... בקושי זוכרת שהייתי שם, נכנסת בדעה צלולה יוצאת חסרת הכרה ונשימה... חשבתי שמה שחשוב זה הנרות שהוא מדליק היין שהוא משקה ואווירת מיליון הדולר שהוא משרה... לכסף אין ריח, לבושם שלו יש....
מוניקה מעדיפים תמיד מקומות יצירתיים. לא הולכת על הסטנדרט.

softy

New member
רושס או דה טואלט

חבילה שלמה של נרות נשמה. <בשביל הנשמה המפושקת במיטה> יין קידוש מתוק עז, קצת פיצוחים, ומוסיקת טברנה ברקע. איזו בחורה יכולה לעמוד בפני כל אלה? סופטי

אורמור

New member
ולמה לה שתעמוד?../images/Emo52.gif../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif../images/Emo54.gif

אם היא יכולה פשוט להשתרע.. להיות שמוטה פרקדן ולשאוף את הרושס? ולמה לה שתעמוד אם הוא שוכב ליד? וידיו מלטפות קימוריה, ומי צריכה חבילה שלמה כשלהבה אחת בודדה מטילה צללים על קווי מתארו, והיא רואה אותו נע בינות הצללים, גם את היין אין חובה לגמוע בעמידה.. הוא יכול להיות מטופטף, זרזיפים, זרזיפים בין מכמניהם, את הקידוש הם יחושו לבד.. יתקשו אולי להבדיל בין הקודש לחול אבל מי בכלל צריך או יכול? למה להבדיל כשאפשר לחבר, לצרף להצמיד. פיצוחים של חממה זניחים, כשאפשר לפצח את קוד התשוקה כשאפשר לפצוח בנשיקה להוטה שתסתיים אולי רק כשישכחו בכלל שגם קיים מצב צבירה של עמידה אז לחש לי סופטי, ככה בשקט בשקט אתה עדיין רוצה אותי בעמידה? אור לא עומדת.... (בעיקרון..
) לעיתים נדירות עומדת על עקרונות

softy

New member
במקרה כזה...

שהוא היפוטטי לחלוטין חלום באספמיה... במקרה כזה את פטורה לחלוטין מלעמוד. ופטור לחלוטין בלי כלום הרי אי אפשר, אז אני מתגנב כהה, לאט לאט, בשקט בשקט....וצועק.... בנתיים ממשיכים עם היין סופטי
במצב צבירה נוקשה.

היהפוך החתול חברבורותיו...

מה לך ולהכחשות?? בתחום הזיונים, אתה הרי תמיד מתנדב להיות הנושא, המושא, המשל והנמשל. (ז) מ.ש.ל זה מה שרציתי לומר..........

softy

New member
יהפוך גם יהפוך

חתול חברותיו פעם למעלה פעם למטה... ואני בכלל לא מתנדב אני רואה זאת שליחות... אם את מבינה למה אני מתכוון... סופטי
זצ"ל - זין צריך לעמוד.

למעלה