פגישה כפולה??

פגישה כפולה??

ידוע לי על מקרה, שאילולא הייתי מכיר אישית את האנשים משני הצדדים, לא הייתי מאמין שזה קיים. תשפטו בעצמכם: בחורה נפגשה עם בחור פלוני שלוש פגישות בשבוע אחד, ובאותו שבוע נפגשה במקביל עם בחור נוסף שתי פגישות. (אני אישית הייתי `מוריד` ברגע שהייתי שומע על זה.) מה דעתכם?

מני 23

New member
מה זה מפריע לך?

אם היא הייתה מוצאת חן בעיני והיא רוצה אותי אז למה לא? ההפך זה פירגון... לדעתי בכל אופן. ועוד דבר לפעמים זה נובע מטעיות שאומרו לה והיא חשבה שלא ובסוף כן וכו. אז ככה שזה לא אומר כלום על המועמדת.

Rצינית

New member
פרגן לה הפעם, אך מה הלאה..

בס"ד יש דברים שאתה למד מתוך התנהגות של בנ"א במהלך מפגש או כל דבר אחר. זה שהוא נפגש בדבל זה לא נגמר בכך.הוא יגמר שתסיק שהתנהגות הזו מוכיחה על רקיובן כלשהו. וחוצמזה שיש כאן ענין של גנבת דעת..

חנוך617

New member
עזוב, הוא לא

התכון למה שאתה... לעצם הענין, במקרה כזה ת מ י ד הצד השני מוריד, זה מראה על שחיתות, בריחה ממציאות, גישה מעוותת לענין השידוכים.

מני 23

New member
ואני חייב להוסיף

למי שלא יודע שחנוך הוא הקשבינו לעניני שידוכים. או בקיצור הוא שדכן.

G O L D men

New member
ממתי מקבלים את

החותמת "שדכן" אחרי כמה שידוכים שעושים? אני מכיר הרבה שנקראים שדכנים אבל בחיים לא עשו שידוך..... חנוך כמה שידוכים עשית?

דסי 18

New member
אני עדיין לא בעניינים

אבל ישנן הרבה סיבות שיכולות לגרום לתופעה כזאת. צריך תמיד לברר אם היתה סיבה מיוחדת. אם לא אני הייתי מורידה.

זה חוסר טקט

ברור בחורה כזו לא תוכל לנהל בית כמו בת אדם אלא תמיד תחשוב מה יש במקום אחר ואולי שם יותר טוב. אבל אני לא דן אותה אולי ההורים הלחיצו אותה. אבל אם זה בחורה שנכנעת ללחצים מכל גורם שהוא זה בעיה לא פחות מהבעיה הקודמת!

דווקא בעלי כך כבש אותי

לאחר שיצאנו רציני אבל עוד לא היתה לי החלטה סגורה אז בעלי היציע לי שניקח פסק זמן ונמשיך כל אחד להצעות אחרות וכך היה ,ועברו שבועיים שכל אחד הלך לבדוק עוד הצעות ובסוף חזרנו אחד לשני אם החלטות סגורות וברורות וזה רק עזר לנו להחליט באמת את הכיוון הנכון

ואני אומר

שהוא מוג לב שלא יודע להחליט לכן החליט לודאות שהוא לא מפסיד מה שהוא יותר טוב וזה לא מחמאה גדולה בשבילך, כי הוא חשב שיש דברים יותר טובים.

בדיוק ההיפך

הוא היה סגור ואני לא הייתי סגורה לא בגלל שזה הוא אלה סתם בגלל חששות רגילות שכל אחד עומד לפני החלטות רציניות וזה דוקא חיזק אותנו שאנחנו עושים את הדבר הכי טוב שיש , ואכן בה" זה הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים

חנוך617

New member
נדמה לך... צוחק. אבל

ברור שאצלך זה משהו לגמרי אחר כי זה היה בהסכמה. מלבד זאת, איך הכרתם? לא נראה לי שעל ידי שדכן (בכל אופן לא על ידי) כמקובל. כמה פגישות היה?

למעלה