פגישה ב- IND

4 לב אדום

New member
פגישה ב- IND

שלום לכולם,מחר מגיע היום ממנו חששתי, מחר יש לנו פגישה ב - IND מבקשת שתחזיקו לי אצבעות., ולמי שלא מכיר/זוכר אותי,: בעלי ו - 4 ילדיי בעלי אזרחות הולנדית,לי יש אזרחות ישראלית בלבד,לפני מספר חודשים נודע לנו שאמא של בעלי חולה בסרטן שהתפשט מאד מהר בכל חלקי גופה והרופאים לא נותנים תקווה. באופן מיידי וטבעי (אני חושבת) התקבלה ההחלטה לארוז את הילדים ואת הפקלאות ולעבור לגור ליד אומה שתזכה להכיר קצת את הנכדים,תוך חודש כבר הגענו,ושלושת ילדיי נקלטו בבית-ספר בעיר.(יש עוד תינוק בבית...) והנה מגיע לו יום הפגישה - מחר !!! זקוקה בבקשה להחזקת אצבעות. תודה,תודה,תודה

numkimhi

New member
בהצלחה!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אני מאחלת לך המון בהצלחה ואני באמת מקווה לשמוע איך היה שם . מחזיקה לכם אצבעות של ידיים ושל רגליים

4 לב אדום

New member
עדכון

שלום לכולם ובוקר-טוב כמו שכתבתי בהודעה הקודמת,אתמול היתה לנו פגישה ב-IND,היינו מאד לחוצים ומתוחים,כי המשמעות של פרידה מהילדים שלי,אפילו אם זה לתקופה של מספר חודשיםהיא קריטית בעיניי (לא מבינה איך אפשר להפריד אם/אב מילדיהם בעל כורחם). הגענו לשם וקיבל אותנו פקיד שטיפל בנו בחביבות ואדיבות,שאל את בעלי הרבה שאלות,ולקח את הניירת שהבאנו. למרות שהוא אמר לנו שאין הרבה סיכוי שאני אוכל להשאר פה להמשך התהליך,שילמנו הרבה כסף כדי להגיש את הבקשה שלי. עכשיו נחכה לגזר הדין שאמור להגיע בדואר בשבוע/10 ימים הקרובים ונראה מה יהיה הצעד הבא שלנו,כי למרות שהפקיד אמר לנו בפירוש שהסיכוי שיסכימו לי להשאר הוא קלוש,אנחנו נאחזים בכל שביב של תקווה. אני רוצה לציין את היחס האדיב שקיבלנו ב -IND !!! שיהיה לכולנו יום נפלא.

joelblueyes

New member
לא הבנתי, הבעל והילדים הולנדים, ו...

....לא נותנים לך להישאר איתם בהולנד?!?

4 לב אדום

New member
נכון

בעלי ו - 4 ילדיי בעלי אזרחות הולנדית. אבל לפי חוקי ההגירה זה לא מקנה לי שום זכות להשאר כאן,איתם ועל זה אנחנו נלחמים !!!

ronnl

New member
מה?

מה השטות הזו ? לדעתי את לא הבנת אותם כי לדעתי את צריכה להגיש את הבקשה בארץ ולא פה בהולנד וכן כל עוד את בתהליך אסור לך להיות בהולנד עד שאת מקבלת את האישור זה הכל

ayala26

New member
אני מקוה שהם יגלו הומניות במקרה הזה

ולא יפרידו אם מילדיה

ronnl

New member
אני לא חושב שיפרידו

אבל אני כן חושב שאולי הם רוצים שהיא תתחיל את התהליך בישראל זה הכל

Fair game

New member
מה זה משנה בכלל אם היא בישראל או בהולנד?

הרי לכל המשפחה יש כבר אזרחות וגם הסבתא על ערש דווי אז שיפעילו קצת שכל ישר ויתנו לה להישאר

ayala26

New member
זה משנה כי ככה זה בחוק

עד שמקבלים תשובה לבקשה נשארים מחוץ לגבולות הולנד כדי למנוע מקרה של העלמות של שוהה בלתי חוקי כשהוא מקבל תשובה שלילית. יש בזה הגיון כלשהו. במקרה הספציפי הזה אני באמת מקווה שהם ינהגו לפנים משורת הדין אבל הם גם יכולים להגיד שהיה צריך לחשוב על זה לפני שמהגרים עם ילדים ורשומים אותם למסגרות בעוד אמא שלהם עדיין על תקן תיירת ולא סודרה לה ויזה מבעוד מועד...

joelblueyes

New member
אני בדיעה של רון. תבדקי שוב ותודיעי לנו...

ואם באמת הם לא נותנים לך להישאר עם הילדים (בהולנד) לדעתי יש פה מקום להתחיל עצומה, לארגן חתימות וללחוץ על ההולנדים... אנא, עדכני אותנו

4 לב אדום

New member
תודה לכל מי שענה והגיב

הסיבה שלא התחלתי את התהליך בישראל היא פשוטה:לא תכננו לעבור לגור בהולנד, ואחרי שנודע לנו על המצב של חמותי חשבנו לבוא לתקופה של שנתיים ולא היה לנו מושג ששהאפשרות היחידה היא או להיות תייר ל - 3 חודשים או להתחיל בתהליך התאזרחות ושהתנאי לקבלת אישור שהייה זמני הוא רק אפשרי בישראל אחרי קבלת ציון מספק במבחן לימוד הולנדית והתנהגות הולנדית (inburgering) ומה שאנחנו בסה"כ מבקשים הוא להתחיל את התהליך פה בהולנד כדי לא לפרק את המשפחה. ע"פ ה- IND,רק במקרים קשים ביותר של עוגמה סוציאלית,יש אפשרות לקבל את האישור המבוקש. נאמר לנו שהסיכוי שאנחנו שייכים להגדרה הזאת היא אפסית. בנתיים אנחנו מחכים לתשובה חיובית,כי תשובה שלילית כן עלולה להפוך את משפחתי למקרה סוציאלי קשה. אני מאד מעריכה את כל תגובותיכם ומחשבותיכם. שבת-שלום לכולכם

למעלה