פגישה בת"א

פגישה בת"א

טלפון. מספר מזוהה אבל לא מכירה אותו. עונה מיד בטון השמור לעבודה. זו את, אתה שואל,מציג את עצמך בלי רגע של שהייה , זוכרת? הזדמן לי להגיע לת"א, נוכל להיפגש? מעט מבוכה, לא ממש מתאים לי עכשיו, לא מוכנה נפשית, לכוס קפה? שואלת בהיסוס. לא, אתה עונה, ושותק. זה מביך. מה אומרים עכשיו. שתיקה. נפגשנו בעבר, משפחות וכאלה. מתחילה להרגיש גלי חום. יודעת בוודאות שאני רוצה את זה. לא נעים לי לשאול, אתה שותק. נזכרתי בפגישות שהיו. רציתי אותך אז, לא העזתי, ולו ברמז קטן. אבל עכשיו, אחרי הרבה זמן, אתה יוזם ואני אומרת … כן. איך זה קורה ה"כן" הזה? התלבטתי? חשבתי? שקלתי? היית צריך לשכנע אותי? לגרות? כלום, פשוט "כן". בואי נשכור צימר באזור ת"א ונפגש שם. קבענו. לא רציתי להגיע ישר מעבודה, עברתי בבית, התקלחתי, מרחתי שמן קוקוס, שברגע שריחו מגיע לאפי, כמו בהפעלת כפתור סמוי בגוף,אני מתחילה להרגיש זרמים בכוס וכל גופי נמתח כמו מיתר. כשהגעתי, חיכית לי, לבוש הג'ינס, עמד ליד הקיר. לא דיברנו. שנינו רעדנו מתשוקה, איזה מילים יכולות לצאת במצב כזה? חיבקת אותי, מניח את ידך על הישבן שלי, אוסף ביד את הבד הדק של שמלתי, נוגע בירכיים החשופות, ידעתי, אתה אומר לי, מחליק עם האצבעות על העור, מרוח בשמן קוקוס, ידעתי שאת עירומה, שאת משי, שאת רוצה, הרגשתי אותך. התיישבתי על המיטה, אתה עומד מולי, עם הגב לקיר, מלטפת אותך על הבד של הג'ינס, מרגישה שהזין שלך לא כלוא בתחתונים, הוא מונח במורד הרגל, ארוך, קשה, מפתה. מצמידה את הפנים אל המכנסיים ומקרבת אותך אלי עם שתי ידיים על הישבן שלך. דוחפת את היד בתוך המכנסיים מאחור, מלטפת את הישבן. שומעת אותך נושם בכבדות, נשימות ארוכות וקצרות לסירוגין. פותחת את הכפתור, מאד לאט. תופסת עם השיניים את הריצ'רץ' ומושכת אותו למטה. ידי על הישבן שלך מושכות את המכנסים הפתוחים למטה. מצמידה את פני אל השיער שלך, דוחפת את האף מריחה את הריח האגוזי. לא יכולה להתאפק, טועמת אותך עם הלשון. מרחיקה קצת את גופך ומביטה על הזין , על הבטן, על הרגליים. הזין שלך נקרע, אני רואה כל וריד, העור האפרסקי שלו, הכיפה החלקה, מתוחה, ענק ורועד ועוצמתי כל כך. אתה גונח, תמצצי לי, תמצצי לי, תגעי בי. מנשקת אותו נשיקות קטנות, עדינות. חזק, אתה מתחנן, עמוק. מצמיד את ראשי בכוח, בשתי ידיים אל הזין שלך. אני מכניסה אותו לפה, בתוך הגרון, לכל האורך, כולו בפה שלי. אתה מתאר לעצמך ? כל האורך בפה! שואבת אותו פנימה, מתענגת על כל מילימטר, שכהוא בפי, אני מלקקת אותו עם הלשון למעלה ולמטה ומסביב. מכניסה 2 אצבעות בתוך הפה, בלי להוציא את הזין ממנו, משני הצדדים, מוצצת, מלקקת עם הלשון ומלטפת עם האצבעות. מרגישה טיפה מלוחה על הקצה, מלקקת אותה בשקיקה, בקצה הלשון. הכל רטוב, מהרוק, מחליק כמו במגע עם שמן. מרגישה בלשון איך הזרע עולה בבסיס הזין, עוזבת, נצמדת עם השדיים, כשהזין שלך בין השדיים שלי, מרגיע אותך. לא נותנת לך לגמור. אני רוצה לזיין אותך, אתה אומר, מחזיק את כתפי בכוח, מרים אותי מהאסלה ואז ... דוחף את האצבעות בכוס שלי, קודם אחת, אחר כך עוד אחת ועוד אחת, אני מתפתלת, רוצה, רטובה כל כך, אתה מוציא את האצבעות ומורח את המיץ על השפתיים שלי ומנשק אותי בפה. מלקק אותי, דוחף את הלשון פנימה, נושך קצת, לא, לא יהיה כאן זיון. אני חייבת להרגיש את הזין שלך בפה, חזק, עמוק, נמצץ, נאנק. מחזיקה את הזין בבסיס בשתי ידי, מלקקת ומוצצת ושותה אותו, מרגישה איך כל הגוף שלך קופא, הזין נעשה עבה יותר, בקושי נכנס בפי, מלקקת עם הלשון את צינורית הזרע מלמטה, מרגישה איך הזרע עולה ועולה ומתפוצץ לי בפה, ממלא אותו, הפה לא מסוגל להכיל את הכל, הזרע נשפך מזווית הפה, בזרם דקיק על הצוואר, אני לא בולעת, מחזיקה עוד קצת, עד ההתכווצויות האחרונות, בולעת במהירות, מלקקת את הזין הרועד, הבטן, מנשקת אותה. אתה נרגע, מרים אותי אליך, מנשק את פני. פניך רטובות אתה אומר, זה מהזרע? לא, יקירי, זה מדמעות. ==========================================

yaron192

New member
את מדהימה אותי כל פעם, מחדש!!!!

אין מילים

כל פעם אני נדהמת מהדברים שאת כותבת אני ממש אוהבת את הכתיבה שלך אני ממש מרגישה את החוויות שאת מספרת

למעלה