פגישה בתחנת דלק

פגישה בתחנת דלק

כביש 6 עצרתי לתדלק בדור אלון. ערב בדרך הביתה לאחר זיון בצפון. החנתי את הרכב במפרץ וצעדתי לעבר הקפה. לפני משפחה חרדית. אב עבדקן ושני בניו, האב עם מגבעת ושני בניו הקטנים עם כיפות גדולות, ואחריהם האם עם כובע גבוה וישבן מפואר וארבע בנות עד גיל העשרה. נעמדתי בתור הימני נשות המשפחה החרדית בתור משמאלי. קלטתי את עינה הכחולות, היפות העירניות, של האם. רואים שפעם היא הייתה יפה. נראתה מוכרת לא זכרתי מאיפה. אמרתי לקופאי את שמי והבחנתי שהאם מסתובבת מביטה בי ממושכות. היא נשאלה לשמה, הקשבתי "מרים"....לא מכיר מרים.
התישבתי באחת השולחנות והיא מתיישבת מולי משפחתה סביבה, דאגה להושיב את הקטנים לידה. הסתכלה עלי בלי בושה ולמרות שזיינתי לא מזמן שחקתי את המשחק. הנהנה כאילו לילדים אבל זה היה אלי. ואז היא קמה, אמרה שהיא חייבת לשירותים, קמה צעדה לעברי ובהטיית ראש קטנה סימנה לי להצטרף. קמתי, יצאתי דרך הדלת השנייה ואחרי עיקוף קטן ראיתי אותה בכניסה לשירותים. היא נכנסה לשרותי נכים ואני אחריה.
תתפשט היא אמרה, ואל תיגע לי בכובע. הורדתי את מכנסי היא הסתכלה עלי שוב בעיניה הכחולות התכופפה והתחילה למצוץ. אחרי כמה דקות החלטתי לעבור לשלב הבא. ידי עלתה במעלה השמלה לעבר הישבן. כשנגעתי לה בין רגליה היא נרעדה אבל המשיכה למצוץ. היה משהו נעים ומוכר במציצה. ואז זה היכה בי ...
בצבא הכרתי משהי יפה כמו דוגמנית על רוסיה. כשני החנונים היחידים ביחידה אהבנו לבלות ביחד, יצאנו טילנו, שכבנו. השיא היה אחרי הצבא טסנו לאמסטרדם לחודשיים של סקס סמים ומוסיקה.
היא מצצה לי אבל החלטתי שאני חייב לוודא שזו היא. הרמתי לה את השמלה הארוכה, הורדתי לה את תחתוני הסבתא והתחלתי לרדת לה. היא גנחה נאנחה, תופסת בשערות ראשי. הזזתי את שיערה המלא וליד הדגדגן היה ניתן לראות את הקעקוע Marina, Amsterdam 95 DP . כמעט גמרתי מפרץ הזיכרונות. בערב האחרון באמסטרדם מרינה פגשה זוג חברים וארבעתנו לאחר קצת גרס זרמנו לאורגיה שנמשכה שעות. בסיומה מרינה התישבה על החבר אני מזיין אותה מאחור והבחורה יושבת על פניה ושלושתנו יחד מענגים אותה לרצף אורגזמות בלתי נשלט. למחרת היא קעקעה DP (double penetration). כשחזרנו לארץ נפרדו דרכנו התחלתי ללמוד באוניברסיטה והיא נעלמה לי.
נעמדתי מאחורה והתחלתי זיין אותה בעמידה. תלטפי את הדגדגן אמרתי לה והיא התחילה לעסות את הדגדגן. אתה זוכר שזיינת אותי בתחת היא שאלה. כן לחשתי כמעט גומר. אני רוצה שוב היא אמרה. בעלי בקושי נוגע בי. החדרתי לה אצבע בפי הטבעת והיא נאנחה. המשכתי לזיין אותה שתי אצבעות בתוכה מרחיבות את פי הטבעת והיא מלטפת את הדגדגן ונאנחת. כיוונתי את איברי לישבנה, דחפתי ולאחר לחץ קל איברי קפץ פנימה. נעתי בתוכה מרגיש שהיא מענגת את עצמה באצבעותיה. לאחר כמה דקות היא ממש צעקה כשהיגיעה לאורגזמה. המשכתי והיא גמרה שוב. גמרתי דקה אחריה, מזל שגמרתי שעתיים קודם .
סידרנו את בגדינו, היא יצאה ואני כמה דקות אחריה. כשחזרתי למתחם ראיתי אותה שוב עם משפחתה החוזרת בתשובה.

הילי 122

New member
אוח

אתה כותב מחרמן
מקווה שאתה כזה גם במציאות ולא רק בוירטואלי
נהנתי .

בוירטואלי ובמציאות

ברור, למעט שינויים הכרחיים.

די נו

נסחפת והגזמת.
מחרמן ממש.
הבעיה היחידה היא ההיכרות שלי עם תחנות דלק ומצב השירותים בהם וזה ממש ממש לא מחרמן, אפילו דוחה.
אז ככה, אני מזמינה שכתוב שכולל מיקום קצת יותר אסתטי, בבקשה :)

למעלה