פגישה בצ`ט..

נייעס

New member
פגישה בצ`ט..

מה קורה עם הרעיון שכל חברי הפורום יפגשו פעם בשבוע בשעה קבועה בצ`ט לשיחה (כדי להכיר יותר את החברים).

חנוך617

New member
לדעתי זה מיותר

כי הפורום הפך לצאט. אגב, את מי אתה רוצה להכיר אישית?

הפורום לא הופך כל כך

מהר לצאט, כידוע בצאט ישנה אפשרות של ציטוט בפרטי ללא שאף אחד רואה מה כותבים, בפורום האפשרות הזאת לא קיימת, רק לגולשי מחשב ישנה אפשרות לשלוח אימייל, אבל כידוע חלק גדול מאד מהגולשים בפורום עושים את זה מסלולארי, ואם כל המצב הקצת מורכב איליו נקלע הפורום בימים האחרונים, זה עדיין לא מזכיר אפילו את הטינופת של הצאט ואפילו בחדר חרדים לצערי המצב מזעזע, ואפשר רק להתבייש שקוראים לאותו חדר, בשם "חרדים", ולכן בואו לא נזלזל באיכות פורומינו למרות הכל.

אם בפורום אנחנו לא

מצליחים לשמור על לשון נקיה, למרות נסיונותינו, כי יש כל מיני מזיקים ופגעים רעים שנדחפים לפורום מהדלת האחורית, אז איך אתה רוצה שבצאט שהוא מקום פתוח לכל דכפין ישמרו על לשון נקיה?

tamarhp

New member
יש פורומים שעושים את זה כל יום....

(כמעט) למה לא? רעיון נחמד, יעזור לגיבוש, לענ"ד....

אתה אומר שזה יעזור

ואני לא בטוח, כי שאיזה נוכל יוצר איתך קשר בפרטי, שומע ממך פרטים אישיים על עצמך, ואחרי זה בפורום הוא שולף עליך את האנפורמציה, בקיצור זה רעיון טוב אבל מסובך לביצוע.

בעיקרון זה רעיון טוב,

אבל יש בזה כמה בעיות. א. יש בצאט עוד הרבה גולשים איך תדע מי מהפורום? ואם תאמר לפי שמות, יש הרבה מתחזים. ב. יכולים להווצר בעיות רוחניות וד"ל, הרעיון בבסיסו הוא טוב, השאלה איך בדיוק עושים את זה.

אני חושבת שזה נהדר

מה דעתכם על היום בערב? מאוחר יותר בערך בתשע בערב? נעשה את זה בצ'אט של פורום חוזרים בתשובה, כך אף אחד לא יפריע לנו.

אין לי בעיה עם עשר וחצי

שיהיה בעשר וחצי. רק לזכור - להכנס לצ'אט דרך פורום חוזרים בתשובה.

למעלה