פגישה בהפתעה

פגישה בהפתעה

טוב, אז מידי פעם וכשאני נמצאת במצב הרוח המתאים, אוהבת לעדכן את הבלוג שלי. והפעם זאת פנטזיה, שאנחנו מאוד מקווים להגשים, וזה לא פשוט חייבת לומר, אבל יש לנו סבלנות.
בינתיים מחפשים את המתאימה :), כל עזרה בנושא תתקבל בברכה

אז מה שנשאר לכם זה להנות מהדמיון.

בא לי להפתיע אותך בגדול, אנחנו מדברים ומפנטזים על זה כבר הרבה זמן, אבל לא לגמרי חשבת שהצלחתי להתקדם עם זה,

אבל נחש מה? לגמרי התקדמתי בנושא, ואתה לא יודע אפילו מה מחכה לך.

נפגשתי איתה לפני כמה ימים לקפה ושיחה נינוחה, החלטנו שאנחנו מתאימות, והתחלנו לתכנן את האירוע הבלתי נשכח, מה נלבש ומתי נגיע,

הוחלט שאני אגיע ראשונה לצימר, והיא תגיע כעשרים דקות אחרי ובערך עשר דקות אחריך, אני רוצה שאלמנט ההפתעה יהיה מקסימלי.

אני מגיעה בשעה היעודה, מסמסת לך בזריזות, מאשרת לך להיכנס, בינתיים בדקות החולפות, אני מדליקה את הנרות ומפזרת אותם בחדר, ולא שוכחת להדליק גם את הקטורת. שיהיה כמה שיותר חושני, בדיוק כשאני ניגשת לכבות את האורות אתה נכנס, עם החיוך הגדול שלך,

"היי" אומרים שנינו יחד.

מוריד את התיק, ומעיף מבט חטוף על התפאורה שסידרתי לנו רק דקות ספורות קודם לכן, אני יכולה לראות את הסיפוק על הפנים שלך,

אנחנו מתקרבים, מתחבקים, מתחילים להתנשק לאט, "התגעגעתי" אני לוחשת לך, "גם אני התגעגעתי אליך".

ממשיכים להתגפף עוד כמה דקות, פורמים אחד לשני את כפתורי החולצות, ואני מכניסה את היד לכיס שלי ושולפת משם את כיסוי העיניים החדש שקניתי לנו, ומכסה לך את העיניים, אתה מופתע לשניה, אבל מתחיל לקלוט שהיום יהיה משהו חריג, כבר יש לך כיוון, אבל לא יודע כלום בוודאות,

אני מושיבה אותך על הכורסא, ולוחשת לך "זה רק לזמן מוגבל, רק לכמה דקות".

SMS מהחברה החדשה שלנו, שואלת אם היא יכולה להיכנס, ואני מאשרת, "כן, בואי".

היא נכנסת עם נעלי העקב הגבוהות, בחורה גבוה, בהירה, שיער שטני משהו, גוף טוב, חזה שופע, אבל לא גדול מידי, אפשר לומר, לפי ההזמנה.

אתה שומע דלת נפתחת ונסגרת, אני רואה את החיוך המרוגש על השפתיים שלך, הזקפה שלך כבר מתחילה לכאוב בתוך המכנסיים,

היא נכנסת לחדר, רואה אותך ישוב על הכרסא עם כיסוי העיניים ומחייכת חיוך מלא סקרנות מהול בציפייה,

מניחה את התיק ליד שלי, ומתקדמת לכיוונך, ריח הבושם הלא מוכר שלה כבר מתחיל להשפיע על כושר הריסון שלך, אבל עדיין מצליח להתאפק,

היא מתקרבת אליך, מניחה יד קלה על כתפיך, ומסתובבת סביבך לאט, היא יודעת איך לגרום לך להתגרות, וזה עובד יפה.

היא נעמדת מאחוריך, מניחה את שתי ידיה על כתפיך ומחליקה אותן לאט קדימה, מרגישה את החזה שלך מבעד החולצה המכופתרת, משחילה כף יד רכה פנימה, הנשימות שלך תופסות תאוצה, מעבירה לשון חמה על האוזן שלך, מנשקת אותה בעדינות, משם לתנוך האוזן ומאחוריו,

אני מתיישבת על ברכך, ומנשקת אותך, תחילה על הלחי ומשם אל השפתיים, הידיים שלי מטיילות על הגוף שלך, יורדת לאט אל אזור החלציים, מרגישה את התפיחה האדירה בתוך המכנסיים, החברה החדשה עדיין ממשיכה ללטף את פלג גופך העליון, מלקקת לך את הצוואר, ריח הבושם שלך משגע את שתינו,

הידיים של שתינו ממשיכות לטייל על הגוף שלך, ואתה נאנח מהנאה, אני ממשיכה לנשק אותך על השפתיים, דוחפת לאט את הלשון לתוך הפה שלך, הלשונות שלנו מתחככות אחת בשניה כאילו רוקדות, הנשימות של שנינו מתחילות להאיץ.

אני קמה ממך, ומושכת אותך יחד איתי על הרגליים, אנחנו מתחילות להפשיט אותך, לאט לאט. היא מטפלת בחולצה ואני בחלק התחתון.

משאירות אותך בבוקסר ומשיבות אותך חזרה על הכורסא.

אני מתחילה להתיר את הקשר מעל כיסוי העיניים שהיה עליך עד עכשיו, לוחשת לך "תישאר לשבת עוד קצת, תהנה מהשואו",

אני מורידה ממך את כיסוי העיניים, אתה ממצמץ מעט, מביט עלי, ומחפש את האובייקט החדש, מחייך כשאתה רואה אותה, מנשקת אותך, ומסמנת לך להישאר יישוב.

אני מתקרבת אליה, אנחנו מתחילות לגעת לאט, לקרב שפתיים, מתנשקות באיטיות, מפשיטות אחת את השניה, הבגדים נושרים סביבנו, שתינו לבושות בסט לבנים סקסיים מתחרה, אני וורוד היא בשחור,

מתחילות להתמזמז, אני מביטה בך מהצד, קולטת את המבט הלוהט, פשוט לא יכול להוריד את העיניים,

הידיים שלי נעות על המותניים שלה, שלה על השדיים שלי, מורידה יד אחת לאט לאט לכיוון מטה אל בין רגליה, היא נאנחת קלות, עדיין לא מכניסה את ידי לתוך תחתוניה רק מעל, היא מתכופפת מעט ומנשקת לי את השדיים, מלקקת את הפטמות, עכשיו הגיע תורי להיאנח. אנחנו נצמדות עוד קצת, עכשיו תורה להביא את ידה אל בין רגלי, אבל היא לא מסתפקת בנגיעה חיצונית, היא מיד מכניסה את ידה לתוך תחתוניי, אני נרעדת, היד הנשית על הכוס שלי מאוד נעימה לי, לאט לאט היא מתחילה לכניס את אצבעותיה לתוכי, אני כבר רטובה לגמרי, עכשיו אני כבר מתחילה לגנוח, ועושה בדיוק את אותו הדבר בשבילה, שתינו חוזרות להתנשק בתשוקה, אני הולכת מעט אחורה ונשענת עם הגב על המיטה, היא מורידה לי את התחתונים לאט, ומתחילה ללקק אותי, הגניחות שלי מתגברות, היא יודעת בדיוק איך ובאיזה קצב, אני מרגישה שאני הולכת לגמור, זה מהר מידי, עוד לא, עדיין לא, אני מפסיקה אותה, לא רוצה לגמור עכשיו, אני נעמדת שוב על הרגליים, ודוחפת אותה לכיוון המיטה ומשכיבה אותה, מפשקת רגליה ומתחילה ללקק אותה לאט לאט, מפשקת את שפתייה החיצוניות, עוברת בעדינות עם האצבעות, מכניסה אצבע אחת לתוכה, גם היא רטובה, זה סימן טוב, מלקקת אותה עמוק יותר. היא גונחת בקול, ואני מעמיקה את חדירת האצבעות לתוכה, מכניסה ומוציאה, בתנועת בעילה, אני מרגישה שהיא קרובה, מפסיקה ומטפסת מעליה, כך ששתינו מתחככות אחת בשניה, תחושה מדהימה, לא חוויתי דבר כזה בחיים, וזה נפלא, אנחנו מתחילות להרגיש את האורגזמה ניבנית שוב, אנחנו נעות אחת בצמוד לשניה מהר יותר ויותר, אנחנו מתהפכות, עכשיו היא מעלי, ממשיכות להיצמד ולהתחכך, היא אוחזת לי את הירכיים צמודים לשלה, אני מביטה לכיוון שלך, ואני רואה שאתה רוצה להצטרף, מחייכת ומסמנת לך להמתין עוד כמה רגעים, אנחנו עדיין שקועות בהנאה העילאית, מרגישות את הפורקן המתקרב, תנועות הגוף מתגברות כך גם הגניחות. עד גל החום האדיר שמתפרץ בכל הגוף, ואיתה גם צעקה שלא משאירה הרבה מקום לדמיון.

אני מסמנת לך לקום ולהתקרב, אתה מטפס על המיטה לידנו, שתינו מתלבשות עליך, כל אחת תופסת צד, אני מקדימה היא מאחוריך, מנשקות, מלטפות, מחרמנות אותך בטירוף, הזין שלך עומד חזק וזקוף, אני מעבירה עליו את כף ידי, אתה מצטמרר, מנשק אותי בתאווה על השפתיים, אני מחזירה באותה תאווה,

אנחנו מחליפות מקומות, עכשיו היא מולך ואני מאחוריך, אתה מלטף את החזה הרך, נוגע בפטמות הקשות והזקורות, מתכופף מעט ומתחיל ללקק ולנשוך, היא שוב חמה ורטובה, משמיעה קולות הנאה מהמגע שלך, אני יושבת מאחוריך, מלטפת לך את הגב, יורדת מטה לאט לאט, עד פתח פי הטבעת, מעבירה לטיפה, משחילה עוד קצת את כף ידי, אוחזת ומלטפת בעדינות את האשכים, אתה נאנח בקול, דוחף אצבע פנימה לתוך הכוס הרטוב שלה, היא נאנחת חזק יותר, דוחף אצבע נוספת, עכשיו היא כבר גונחת, אתה מושך אותה לשכיבה, יורד אל בין רגליה, מעביר ליקוק תאוותני, וממשיך ללקק אותה במרץ, היא מושכת את הסדין, גונחת, נאנקת תחת הלשון שלך, ואני מהצד השני יונקת לה את הפטמות, מלקקת לה את הצוואר, מלטפת כל פיסת עור שאני רק יכולה.

אתה מרגיש שהיא כבר מוכנה, מתרומם, קורע מעליה את התחתונים וחודר לתוכה בתנועה אחת מהירה וחזקה, עכשיו היא כבר צועקת, אני ממשיכה ללטף אותה, מנשקת על השפתיים, דוחפת לשון לתוך פיה, היא ממשיכה לגנוח לתוך הפה שלי.

אני עוזבת את השפתיים העליונות ויורדת לכיוון השפתיים התחתונות ומתחילה ללקק אותה בזמן שאתה בתוכה מזיין אותה. צעקות ההנאה שלה רק עולות ומתעצמות. היד שלי מלטפת את השדיים שלה, הפטמות שלה מגורות ואני מעבירה עליהן את כף ידי, רק תנועה עדינה, וזה מקפיץ אותה, גורם לה להירטב אפילו יותר, אנחנו ממשיכים ככה יחד עוד כמה דקות עד שמבינים שהיא שוב קרובה לגמירה, ומגבירים את הקצב, בסופו של דבר היא גומרת שוב בגניחה קולנית אדירה,

- יפה, אנחנו מרוצים, - עבודת צוות,

אבל זה מסתבר לא הספיק לה, היא רוצה עוד,

אז אתה מסובב אותה לדוגי, ונכנס לתוכה מאחור, אבל הפעם אני רוצה גם את הכיף שלי, אז אני נשכבת מולה ומפשקת את רגלי מול פניה, היא מבינה את הרמז, ותומנת את ראשה בין רגליי, מתחילה ללקק אותי במרץ, אני מרגישה את החום הנעים מתחיל להתפשט לי בכל הגוף, סוג של ריחוף קל, מרפה את האיברים שלי, פשוט מתמכרת להנאה,

כפות הידיים שלה על הירכיים שלי, משמשים לה כתמיכה כנגד התנועות החזקות שלך בתוכה, הלשון שלה נכנסת עמוק יותר לתוכי בכל פעם כשאתה נכנס לתוכה, באופן עקיף אתה מזיין גם אותי באותו הזמן. גם אני כבר גונחת בקול מההנאה הצרופה, הקולות שלנו מטריפים אותך, אבל מעדיף לש

פגישה בהפתעה - המשך

הקולות שלנו מטריפים אותך, אבל מעדיף לשמור את הפורקן האלוהי רק לי,

אתה ממשיך לזיין לה את הצורה, היא נאנקת אל תוך הכוס שלי, ואני מתחילה להרגיש איך האורגזמה ניבנית שוב בתוכי, הנשימות שלי מתחילות להאיץ, סוגרת עיניים מתמכרת לתחושה,

ממרומי מיקומך אתה מביט בי רואה את ההנאה על פני קורא את גופי מבין בדיוק מה קורה, וזה מגרה אותך עוד יותר, אבל אתה מתאפק, שומר לי את זרם תאוותך, אני גונחת יותר ויותר, הגוף שלי מתחיל לרעוד כולו, מתפטל, ולבסוף נרגע, וזה בדיוק הסימן שלך, אתה יודע שאני אוהבת אותך בתוכי מיד אחרי, אתה יוצא ממנה, מושך אותי לכיוונך ונכנס לתוכי, תחושת האיבר שלך בתוכי מטריפה אותי, גם אתה לא חוסך בקולות ההנאה שאתה מרגיש, נוהם בקול, לופט את ידי, טורף את שפתיי, יונק את צוורי, כל חדירה שלך לתוכי נעשית חזקה יותר ויותר, יכולה ממש להרגיש אותך בבטן, סוגרת את רגליי תחתיך, הלחץ משגע אותך,

השותפה שלנו רק יושבת בצד ומביטה במתרחש ולא מפסיקה להתגרות, היא מאוננת לידנו, אנחנו מביטים עליה והמראה מגרה מאוד, הקצב שלך הולך ומתגבר בתוכי, אני מרגישה שאתה מתקשח עוד יותר, אם זה בכלל אפשרי, הפורקן שלך קרוב, מאוד קרוב, שומעת אותך צועק, ואני מבינה שאתה מתפרק לתוכי, עוד ועוד, אתה לא מפסיק לנוע בתוכי, נוזל האהבה שלך לא עוצר, רק אחרי כדקה ויותר אתה מתמוטט עלי חסר נשימה, מרגישה את הדופק שלך פועם במהירות מטורפת, כולנו מחייכים אחרי סיבוב סקס מטורף, עייפים ומסופקים.

מכשפלה מתוקה

את יודעת לכתוב ועושה קסמים במילים
ואין כמו לעשות אהבה באהבה ,
בשלושה זה טוב זה רק מגביר את החשק לעוד סקס

חלומות6

New member
חוויה מדהימה....

מנסיון כפי שכתבתי לא מזמן בפוסט על מתנת היומולדת שלי...זו חוויה מטורפת.....
מעבר לזה שאת כותבת יפה, סקסי ומזמין לדמיין

Do4Last

New member
אבל כמה אפשר...?

יש דברים אחרים שהייתי שמחה להכניס לפה עכשיו,
אחרי כל הסיפורים האלו...ויש עוד את כל היום, אה...

giligil55

Member
גילוי נאות ...

לפני המון זמן פירסמתי המלצה בבלוג שלי לסוכריות קופצות

גיליתי שאם אני מכניסה סוכריות קופצות לפה

ובזמן שהסוכריות מפצפצות בפה בולעת את הזין של החזק שלי

זה מענג אותו , מטריף אותו , כיף לו והוא נמס ...

אם עדיין לא ניסית את זה אני ממליצה לך בפעם הבאה

להפתיע אותו ...

מומלץ ביותר!!!

גילוי נאות

למעלה