פגישה בבית התנ"ך

הודה 77

New member
פגישה בבית התנ"ך

תתקיים ביום ד' ב 1 בפברואר בשעה 5.00 אחה"צ. הכתובת היא: רוטשילד 16 בתל אביב. התחבורה נוחה מאוד-כל האוטובוסים למגדל שלום,או לאלנבי פינת רוטשילד. יש מגרש חניה ממול,אבל בשעה זו אני מקווה שאפשר לחנות בסביבה. בית התנ"ך הוא מקום מקסים:הוא היה ביתו הפרטי של מאיר דיזנגוף ,ובו ארח גדולי עולם. הארכיטקטורה מאוד מענינת .בבית זה הוכרזה העצמאות. כיום יש תערוכות קבועות ומתחלפות,ספריה ,תצוגת פריטים שנזכרו בתנ"ך ועוד. יעלי תעביר את נושא הפגישה. כולם מוזמנים ביי

yaely2

New member
מנהל
זוהי פגישת פורום בבית התנך ../images/Emo63.gif

שלום כולם,
הודה החמודה לקחה על עצמה לארגן מפגש פורום. כבר הרבה זמן מבקשים ממני לעשות משהו בנידון, אז הנה עשיתי והבאתי את הודה. מאחר ושמי הוזכר כמעבירה את הערב רוצה לומר לכם שאני אספר אולי על חיי הקראים בארץ בשיא הצמצום ממש. יהיו עוד אחרים שיביאו בדיחות וסיפורים. אנא השתרשרו לכאן רק בנושא המפגש. מי שרוצה לתרום משהו לאווירה של הערב אנא ירשום שהוא מוכן, כמו סיפור, שיר, אפילו קטע נגינה וכיוצא. להתקרא פה ולהתראות שם בבית התנך.

אדזה

New member
מפגש

מקווה להשתתף בכל מחיר,לילה טוב לכולם,מתה מעייפות

ערפה

New member
בחירה טובה

אני שמחה כיזה המקום שנבחר ואולי זה מרמז גם על תוכן המפגש. השבוע כבר השתתפתי בשני מפגשים אחת מפגש חברות שאנחנו ביחד כבר איזה 35 שנה והשני במסגרת העבודה בשניהם הדגש היה על החומר-=אוכל ,

הודה 77

New member
כל הפורום

של יעלי מוזמן לבית התנ"ך.הבית הוא אחד מהבתים היפים מראשוני תל אביב. הבית היה ביתו של מאיר דיזנגוף ,ראש העיריה הראשון של תל אביב.והוא שקבע את ציביונה. אחר כך שכן בבית המוזאון הראשון של העיר ,והתקימו בו קונצרטים רבים. בבית זה הוכרזה מדינת ישראל-וכיום אנו נלחמים על שמורו שלא יקרה מה שקרה לגימנסיה הרצליה. עוד פרטים בפגישה. אני מזכירה יום ד' 1/2 5.00 רוטשילד 16 תל אביב להתראות.

הודה 77

New member
לכל שולחי הפרחים

העשרתם את נפשנו ביופי. אבל יש לי בעיה:את הפרחים מסתירה תמונת פירסומת של משען,ובה איש מבוגר, סימפטי,אבל אני לא מצליחה להפטר ממנו.איך עושים זאת? אני מנסה להעביר כתובת של אתר גדולי הציור ביי art pour l'art

למעלה