פגישה באיצטדיון

vegomer

New member
פגישה באיצטדיון

הם קובעים להפגש באיצטדיון. היא נפרדת מבעלה "אני יוצאת לריצה". "תהני" הוא מפטיר לעברה. הוא לובש את הטייטס הקצר וגופיה אורירית ורץ לאצטדיון שקצת יותר מרוחק מביתו. היא כבר שם בסיבוב השלישי והוא מצטרף אליה לעוד אחד אחרון. היא לבשה חזיית אימון ושורטס ריצה וגופה האתלטי לח מזיעה ואדרנלין מריץ גלי חשק במפשעתה. הוא מביט בגופה החטוב בהערצה, מת להפשיט אותה כבר. הם עוצרים מתנשפים. הרץ האחרון עוזב והם לבד באצטדיון החשוך. הם נצמדים בתאווה נשענים על גדר הברזל. הוא שולח יד לתוך מכנסיה ומגלה שהיא חמה ורטובה. היא אוחזת בישבנו החטוב מצמידה אליה את זקפתו הבולטת מהטייטס הצמוד. כבר שבועיים לא התראו והם להוטים מחרמנות. פטמותיה זקורות בחזיה והוא נושך אותן דרך הבד הדק, מקלף את הטייסט ומשחרר את הזין התפוח לאויר הלילה החם. הם התנשקים בלהט ידיהם מקלפות את שארית הבגדים והם נצמדים ערומים, רק נעלי הריצה עליהם, מתחככים ומתחממים מהריגוש שאוחז אותם. הוא מחדיר 2 אצבעות לתוכה והיא גונחת, רוצה עוד. הוא מזיין אותה זיון אצבעות ומגרה את הדגדגן באגודלו. היא מרימה רגל לחבק את מותניו ולהצמיד אותו יותר. הוא מבקש "תמצצי אותי" והיא נענית בחשק. רוכנת מלקקת, מרטיבה ומכניסה את כולו לפיה. הוא גילח את ערוותו והיא אוהבת להריח את מבושיו, הריח שלו מעורב בזיעה ותשוקה, והיא בולעת אותו, מלטפת את אכשיו, מחדירה לעצמה אצבעות ומאוננת. היא מתחרמנת עוד יותר מהמציצה שהיא מעניקה לו, מוציאה את ידה הרטובה מהכוס ומכניסה אצבע לחור התחת שלו. "אחחחח זה טוב". הוא כל כך חרמן, מת לזיין אותה כבר, מרים אותה באויר וחודר אליה בעמידה, רגליה מסביב מותניו, והוא תומך בגופה בידיו. הם מחוברים לוהטים, גופיהם מוגבלים בתנועה בתנוחה הזאת, "רוצה להתפרע, תזיין אותי מאחור". הוא מסובב אותה נשענת על הגדר, מכופפת והוא חודר לכוס המצפה שלה, מזיין בכוח. מושיט את ידו משפשף את דגדגנה. היא גומרת כמעט מיד בצעקה ארוכה, מתכופפת עוד יותר להרגיש אותו ננעץ יותר עמוק. התחת מול עיניו והוא לא מתאפק, מוציא את הזין וחודר אליה באיטיות לתחת שקולט את כולו בקלות. עכשיו הוא מזיין אותה בתחת וידו ממשיכה לגרות את הכוס והדגדגן. הם מזדיינים בפראות, הוא מתאפק לא לגמור, רוצה להאריך את התענוג עוד קצת. היא באקסטזה, מקבלת זיון בתחת וזיון אצבעות בכוס, הכוס מתכווץ והיא גומרת פעם אחר פעם בגמירות ארוכות ורצופות. החור המכווץ סוחט לו את הזין. הוא מרגיש את זה עולה באשכיו וזהו הוא כבר לא יכול לעצור יותר והוא גומר בתוכה בתקיעה עמוקה וארוכה. הם מחוברים לא רוצים להפרד, אבל יודעים שאין זמן הפעם. בעלה מחכה בבית. הם מתלבשים ונפרדים בנשיקת הודיה הדדית. היא רצה בברכיים כושלות לביתה מרגישה את הנוזל החם ניגר מחור התחת לתחתונים. רוצה רק להתקלח ולהכנס למיטה לשחזר את הכל מההתחלה עד הסוף במוחה. בעלה מצטרף למיטה ושואל "את לא עייפה מהריצה?", "אני חרמנית, בוא נזדיין"!

vegomer

New member
חן חן על התגובות

מקווה לתרום עוד מנסיוני כאן אגב, הסיפור אמיתי ולקרוא אותו עדיין מחרמן אותי.

למעלה